- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
yok cnm smdi resmlerini gösteririm sevnsnnn:)))Canım sen bunları bohça için almadın mı?Bohçayı hemen vereceksin heralde
yok cnm smdi resmlerini gösteririm sevnsnnn:)))
bu yaz vericez işte..hemen verirmiym cnm:))
ama haklısın yazımdan öyle bi sonuç çıkıo uzun vadede kullanması için yazmıstım..simdi deil ama ilerde kullanıcak işte
kızlar ilk msja resm eklemenin bi sınırı mı var? max 100 grafik kullanabilirsiniz 102 grafik olmus kabul etmio artk resm ekleyemiorm yaw:s
sitede iflas etti:))
Ayyy ne kötü bundan sonra aldıklarını ekleyemeyecek misin ilk sayfaya.Benim çok hoşuma gidiyordu herşeyi ilk sayfada görmek ama öyle olsa Günnur ekleyemezdi
cnm gunnur resmleri 3lü 4lü bir arada tek resm olarak eklemiş onu nasıl yaptı acaba
onu öğrenmek lazm
tşk ederm çk eksiksiz görmen çok güzel ama keşke eksiksiz olsa o kdr çok eksiğim varki:)
çok tşk ederm saol cnm
çeyizde eksik bitmez şüphesiz insanın aldıkça alası geliyo :) siz eksik buldukça bende sizi takipte olacağım :) herşeyin çok çok güzel canım inş güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın tümünü
kızlar damat twn ürünlerm kargoya teslm edilmiş bile:))
aynı gün kargo demişlerdi de inanmamıstm
Canım ben bu fırsatı görmüştüm ama bende anlayamadım bir de ne alabileceğime karar veremedim o yüzden almadım. Bir de site de çok güven vermedi bana niyeyse :)
cnm bunu yazmıstn ya o firsattı işte bu fırsat..tam istediğim marka olduğu için kaçırmıym dedm..gömlek cüzdan fln 22 tlye geldi bana kravatda 18 tl mağazalarnda aynı ürünler çok pahalı
daha bitmemiş hem süresini uzatmıslar
Damat Ürünlerinde İndirim!
Canım tek gruponla mı aldın hepsini peki. Toplamda 40 tl ye mi geldi yani hepsi çok iyiymiş ya...
evt tek gruponda sepetine ne kdr ürün atarsan at %60 üzernden +%40 daha sağlıo..hyr cüzdan 22 gömlek 22 kravat 18 naptn sende iicee
66 ödedm 4,5tl de kargosu var
Bakalım dedim sitesine bak beğendiğin olursa alıyım dedim bohça için değilde içimden geldi bohçaya daha erken gibi geldi :)
bende akşam eve gelnce gösteriymmi diorm ama sonra göstermiym diorm
twnden alıcamı söylemiştm önceden bilio ama nasıl seyler beğenicemi bana bırakmıstı kendisi de..pek klasik giyinmeyi sevmez o yüzden en klasiklerini seçtm bende kendne kalsa hayatta almaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?