nilcim çatal bıçakların parlak olanmı yoksa mat olanmı?
nekadar almıştın.
bide sandık değil dımı o
sandıklar daha pahalımı acep:) sandık parasınıda eklerseler
siyah bi kutunun içinde sanki sennki. ilerde onu kutudan çıkarayı düşünüyomusun.yoksa öylemi kalcak. misafir gelincemi çıkartrsın
nilcim çatal bıçakların parlak olanmı yoksa mat olanmı?
nekadar almıştın.
bide sandık değil dımı o
siyah bi kutunun içinde sanki sennki. ilerde onu kutudan çıkarayı düşünüyomusun.yoksa öylemi kalcak. misafir gelincemi çıkartrsın
ayyy berfo yeminlen ahiret sorusu sormuşsun niloşum gelsinde tebesümle baksın inanamıyorum yavrucağum ben sana açıklayayım hemen
fırsatmağazası.com dan aldı
çatal kaşık bıçak seti parlak canım
bildiğim kadarıylada sandıklı
ve şu anda 491 tl galiba fiyat düşmüş gibi
Hisar Milano Parlak Sandkl 12 Kiilik atal-Kak Seti atal-Kak Grubu firsatmagazasi.com
ayyyy nilom ilerde kutuyamı hapis eder çkb leri yoksa mutfağına koyarmı onu bilemicem berfom ama nilom milanoları özgür bırakırberfo bu arada bende bundan istiyorum artık hadi sende al
nil sever bnm bölye sorularımı:) böyle sormasam kafama bişey düştümü die düşünür
ne istiyosun anlamadım
tatlm daha yeni gördm sanırm bunlar polonun nevresmleri hiç yakından görmedm ne desem yalan olur..artk pek nevresm araştırmıorm ben pike lazm bana::))
cnm tşk ederm çok..ben çok olumsuz yorum okudum en sonunda bi tenceresini çıkardm kullandm 2 hafta içinde haşatı çıktıhepsi çok güzel ve zevkli seçimler olmuş canım güzel günlerde kullan ama bişey dikkatimi çekti karaca çok kötü tavsiye etmem demişsin bende çeyizimi karacadan aldım sen böyle deyince korktum gerçekten iyi değilmi onca parayı boşunamı verdim ben
nilllll bebeğimmm neler almışsınnn sen böyleee doldurmuşsun ceyizini yokluğumda maşallahhh
yaa yaa sen gelip hç uğrama buralara daha neler alıcam benama ben sizi çok özledimmmmmmmm
oyhhh yavrum benmmmmm:)))nilcim çatal bıçakların parlak olanmı yoksa mat olanmı?
nekadar almıştın.
bide sandık değil dımı o
Nill topiğimi gördün mü :)
Sende yoktun resimleri ayarlayamadım,resimlerin altında önizleme yazan yeri nasıl yok edebilirim.Resimleri nasıl daha büyük hale getircem yaa((
kızlar beğen butonu geri gelmişşş
gizm valla ben o kdr beğendm ki bayıldm yani..normal bi beyaz gömlek deil çok çok güzel damatlığının içine giysn onu
çok az göbişimiz var onu düşünerek m aldm tam olur ona açıp bakınca anladm hemen..hep gömlek aldığm için biliorm
minimalden ne aldn dur bakm topine
ikisinin de içi aynı bunlarn giz ben mağazada incelemiştm zaten..aslında tam cğzdan deil bunalr kartlık da denebilir cüzdandan farkı bozukpara koyma gözü yok..içinde seffaf kart haznelerine var ben zaten ona cüzdan alalı çok olmamıstı o yüzden böyle bişi istiodm..benmki siyah deri spor klasik karışımı bişi kemeri de var sitesnde çok uyuyolar onu da alcam da biraz daha dşmesini bekliorm valla orjinallkle uzaktan yakından alakm yoktur benm giz(
yaa ben atkı alıcaktm aslında tweende görmüştm damalı böyle çok hoş ama bu sitede yok alamadm o yzden..bence l beden büyük ve uzun gelebilir giz normalde l giyiyosa bile bunun kalıbı slim fit deil regular fit cnm rahat kesm yani..m bile gayet iyiydi boyu fln..sevgilinin fiziğide atakana benzio ben resmlerinizdn öyle anımsıorm..benimde yok işte romantik bişiy yapmaya çalışcam aslında hediyeleri bir kutuda vercem bide değişik eğlenceli baktığında beni hatırlatcak bişi istiyorum nilim hep ihtiyaçlarını aldım ne bilim tablo poster vb şelerede bakcam
:))))))))) kaşkolda varmış şimdik sitede sorf yapayım aldımmı paylaşcam sağolasın canım benim
yaa ben atkı alıcaktm aslında tweende görmüştm damalı böyle çok hoş ama bu sitede yok alamadm o yzden..bence l beden büyük ve uzun gelebilir giz normalde l giyiyosa bile bunun kalıbı slim fit deil regular fit cnm rahat kesm yani..m bile gayet iyiydi boyu fln..sevgilinin fiziğide atakana benzio ben resmlerinizdn öyle anımsıorm..
tek grupon alman yeterliydi tek sepet için kullanabiliosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?