evt cnm o saat çok güzel ama parası da güzel
evt braun cruzer 6..kimisi kullanamıomus ama özellkle istedi onun için uygunmus..o yzden traş bıçağı fln almıcam onu alıcam
Canım seçimlerin çok güzel bende sade şeyleri severim hep ama spor olarak kareli modellere bayılıyoruz aşkımla :))
Umarım kalitelilerdir canım çünkü piyasada acayip sahte ürün var.Bir yerde okudum markafonide satılan ürünler bile orjinal degılmıs adam üretimini yapan yeri bile bulmuş yani o derece
ayy gizm çok geçmiş olsn yavrum yaa nasıl oldu o öylebu arada painti banada uygulamalı öğretmen lazım nili kızlar photascape die photosop sitesi var ordada tek bir resim alanına 4 lü eşleme yapılıyor kare kare oluyor painttede bumu oluyor banada anlatın
nilo bana doktor 2 gün rapor verdi bağırsak enfeksiyonu olmuşum yarıda tahlil yapcaklarımş
düzenleme amaçlı eklediğim resmler
Eki Görüntüle 367612 Eki Görüntüle 367613
Eki Görüntüle 367616 Eki Görüntüle 367617
nilcim damt için aldıkların ok güzel begendim. annem bişey demese bende alırdım
saattide gruponlamı aldım. bu nasıl bi saat markasıki. bn peki piyası bilmem. iyi saat markasımı bari
erdinin dogum günü geliyoda. burdan bişeyler toparlayabilirim gibime geldi:S
bana bu konuda yardım edermisin:S
bu paint olayı nedir. topige giremiyorum. hepten geri kaldım. aşk olsun issan bi mail atar yahu
hehehe cnm saati almadm henüz o almak istediklermdi..
ben gömleği kravatı ve cüzdanı aldm smdilk..
saat seiko..gayet iyi bi saat markası olduğundan fiyatı da ii:))
normalde 740 fln ama 515e kdr buldm ben güvenilir bi sitede..tabi saat alıcam sitenin güvenilirliği olması çok önemli çakma olmaması açısından..bi de az para deil:s
su an yine artmıs fiyatı uygun zmanı kollamak lazm
bi bak istersen burda uygn bişiler de bulabilirsn ama ben buna taktm kafayı
Seiko-SNAC13P
paint olayı ilk sayfaya 100 adet resm ekleyebiliosn fazlasını ekleyebilmek için resmleri birleştirip eklediğimiz bi taktik ama ben paintsiz de yapıorm ihtiyacn olunca anlatırım sana
hele bi ceyiz topiğin olsn ilk sayfaya sığmasn kendi ellermle düzenlicem
evt kuzum ben ben ilk sayfadki resimlerimi 4erli 6sarlı denk gelck sekikde screenshot yapıp sonra onları pixillon prog ile jpege çevirdm aynen urllerini kopyaldm ilk sayfaya bu sayede eklenen grafik sayısı azalmıs oluo 100den 75lere fln düşmüştür tahminen..100 sınırı koymuslar çnkü
gerçkten seiko çok güzel marka ömürlük gidiomus dede doğru demiş
seiko çok güzel saat üzerine dedemi bildim bileli seikosu vardır hep söler gençliğimden beri benimle die
berfo tommy alacağına uzmanlığını saate yapmış markalara yönel bebek tommy tekstil markası bana göre tabi tarihine inmek lazım ben swatch tercih ederim ama nişan söz vb organizasyonlarda tabi çıta yükselcek niloşumun koyduğu gibi seiko olur gönül tissotta ister tabiki bakacağız onu annemler takacak düşünsünler damatcıklarına aslında guess te tekstil markası gibi duruyor ama ben ordanda beğeniyorum son jenarasyon evlenen arkadaşlarım hep guessten aldılar ahhh ahhh bakacağız:))))))
bu arada tasarımcı berfooo uygulamalı anlatın bana şu ilk sayfa işini hee nilo paintten yapmıyoan shop prgramndamı denyorsun
berfo topik açsana annem sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?