Nil Çeyizi:))

su son haftalarda biraz sıkışıklık var cnm hafta sonu kolay kolay izin alamıorm müdürle mağazayı pasladığımız için.. bi kaç hafta sonra olucak inş bakalm..
bak kardeşnde benmkini beğenmiş çok güzel kuzum deri olması fln çok hoşuma gitti..yanyana takım olsnlar die bunu da alıcam uygun bi zmanda..sitede yok kendi sitesnden alıcam

vuv bence ikisi çok uyumlu olur takım canım alll alll allll bunuda allll:)

evet kardeşim beğendi ama şansına küsmeli onun cüzdanı var bide cüzdanının dibi dedi nihaha bu sözcük çok komik olmaya başladı yaaaa at gibi dedi siyah yaa ölüyorum gülmekten en sonundada en asili bu ona alma bana al dedi kopardı beni ben buraya yazıyorum kop sende canım kardeşim bir ikizler burcu onda böyle laflar o kadar çok ki asla düz adam olmuyor bu çocuk

hahaha atakanda ikizler onunda beğenmesi kaçınılmaz desene
yaa alıcam almasına da bak 3 tane sey aldm 66 tl ödedm bitek kemer bana 62+ kargoya gelio..uzun zmandır takipteym hiç düşürmediler sitede de
keşke orjinal sitesi için bi grupon fırsatı olsa ne gsel olur..
buarada bohça için ayırdığım bütçenin hepsinde de grupon çeki kullandm 200 tl harcamısm su ana kdr bakalm ne kdr tutucak çok mrk ediorm

Nil'im berbardo kalitesi nasıldır?benim günlük kullanabileceğim şeyler de yok.Bernardo dan alsam mı?bir de 2.ürüne %50 indirim diyor mesela çbk aldım indirimi yine çbk da mı kullanacağım :S :) değildir büyük ihtimalle ama :) bilemediğimden dolayı
http://shop.bernardo.com.tr/Urun/1029/107/solid-kirmizi-catal-bicak-takimi.aspx mesela bu nasıldır? çok hoş duruyor.bu fiyat tüm mağazalarında mı böyledir acaba :S

Son düzenleme:
nil canım modaelinizde çekinden aldım , haber verdiğin için teşekkür ederim canım çok işime yarayacak : )bende bugün birşeyler alacağım. 2 çek aldım .
senin siparişlerin gelmiş bile : )
sevgilin güle güle kullansın : )

güzelmiş cnm çatal bıçak gnlk kullanım için ideal üstelk makineye de girio senin begndiğin model
diyelm ki bi ürün alıosn aynı fiyatta yada daha düşük fiyatta bi ürün aldığnda onu %50 indrmli alıosn...
evt bu fiyatlar standart tüm mağazalarda geçerli cnm
ben bu zmana kdr bernardodan gnlk yemek takımımı onun diğer kahvaltılık parçalarını mutfak önlüğü setimi fırın kaplarımı gnlk bardaklarımı kupalarımı ve cezve setimi aldm çok seviorm hepsini de
livacm çok tşk ederm çok iyi yapmıssın almakla..tek çekle de sepet toplamı üzernden %40 indrm yaptırabiliodn tatlm ama bir ay süresi var kullanmak için trekrar alışveriş yapmak istersen de onu kullanırsn..bencede çok işine yarıcak
aldığım cüzdanı bu gün mağazasnda sordm 89 dediler ben 22tlye almıs oldmmm

Nil yardımına ihtiyacım var gelince bir ses ver :)))
tatlm geldm ben:))

çok şıkmış Allah tamamına erdirsin inş. söz resimlerini de bekliyoruz :)

siz varya beni mahfettinizzz yaaa:))
1.yi ayırttım mağazada 2.yi de site de gördm mağazada da gördm ama üstünde durmamıstm su an kafam çok karıştı

bide sunu da düşünmek lazm kızlar biz nişan istemiorz öyle şatafatlık isteme söz nişan hepsi bi arada evde olucak..
yani abiye fln hiç giymicem hayatm boyunca sükür:))
2. daha şık mı desem 1.si yanında daha mı sade desem bilemedm..hep annemi dinlemişimdir yine onu dinlicem gibi gelio

Son düzenleme:

ıkısıde şık zaten canımm

nilommm yettttimmmm ayyyy aman allahım ikiside çok güzel ikinciyi daha çok beğendim biraz daha kokoş sanki:))))))))))) ayaakkabıda ayrı hoşuma gitti o nerden vuvvvvvv forewer new

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…