Nil Çeyizi:))

canım çok güzel ikiside çok beğendim ben olsam 1. yi seçerdim ama benim nişanım salonda oyüzden sözümde sade bi elbise giydim .. Sen 2. yi seçebilirsin yani :) mağazadaki fiyatlar sitedekiyle aynı mı ?

nilommm yettttimmmm ayyyy aman allahım ikiside çok güzel ikinciyi daha çok beğendim biraz daha kokoş sanki:))))))))))) ayaakkabıda ayrı hoşuma gitti o nerden vuvvvvvv forewer new
sende ikinci dosan ben ikinciyi alırm gizim yaaa:)))
ayakkbıyı örnek olsn die koydm 1. elbisenin kendi ayakkabısıymıs ama onu almam ben bizim mağzada da güzel ayakkabılar varrrr daha sade bişi alıcam
canım çok güzel ikiside çok beğendim ben olsam 1. yi seçerdim ama benim nişanım salonda oyüzden sözümde sade bi elbise giydim .. Sen 2. yi seçebilirsin yani :) mağazadaki fiyatlar sitedekiyle aynı mı ?

evt cnm mesela ilk 99 euro satış fiyatı 189 tl diğeri de (2.) 129 euro oda vardır bi 240-260 fln

Son düzenleme:
peluşum ikisini de beğenmşssn bu da ne demek oluoooo

Nilimmmmm tam yorumm yazcaktımm.. ölee ikilemde kaldım ki anlatamam yaaa, ikisi de harikaa.. ikisinde de hayal ettim seni ama ikisi de cukk diee oturuooooo sanaaa
offf napsamm bilemedmmm nilimmmmm
1. ayrı guzel 2. bambaşka güzellll:78:
ben olsam hangisini seçerdim diormm ve inanır mısınnn hiçbişii diyemiormmm
hayatmda bole kararsızlık yaşamamıştm hiç yaaaa

sen karar verebldn miiii nilişimmmm?

cnm bende dün akşam kararsızlaştm atakana anneme halama kardeşime görümceme sordm
hepsi de 2. sini beğendi..hatta ablası hediye olrak almak istiomus ama ben hemen alıcam çnkü mağazada max 2 hafta kalıo bu elbiseler sonra hep yenileri gelio bu zmana kdr takipteym ilk defa almaya niyetlendirdi bunlar beni..
forumdaki kızlardan 1.yi beğenenler çıktı sadce..1.yi mağazda denyip ayırttm ama bana 2.si daha çok yakışıcak gibi hissediorm

Valla canımm ikisinin de yakışacağından hiç şüphem yok. 2. kıpır kıpır çok neşeli bi elbise, 1. daha sade.. 2. olsun hadi 2.:))))
son noktayı koyalım ama di miiii

Ayyyy sözz fotoğraflarınızı da goruruz inşallah cnm bnmmm

nilimmmmmm hepside şık yahuuu
sen sözleniyormusun ne zaman anacım yaa:44:
cnm hemen deil haziran yada temmuz gibi..ama simdiden içime sinen bişi buluncada almak istedm acaba acele mi ediorm onu da bileiorm

:)))
peluşum bilmiorm ki ok beğendm de alıp almamak konusunda kararsızm 3 ay var daha

hmmm..belki daha güzel dikkatini şeyler çıkar tarih belli değil ne de olsa yaa nebiliyim nişanda olmıcak diyorsun beklesen biraz daha bunlarda şıkda hani kafana takılmasın die diyorum canım:44:

hmmm..belki daha güzel dikkatini şeyler çıkar tarih belli değil ne de olsa yaa nebiliyim nişanda olmıcak diyorsun beklesen biraz daha bunlarda şıkda hani kafana takılmasın die diyorum canım:44:

ı ıh
kafama taktm sonra bulamassam çok üzülürüm öyle hissettm su an çeyiz olayına döndü bu da
bişeye taktımmı takıorm sanrm

nilom bende beğendim bişi ama söz yada nişan içinde değil söz içinki olanı ipekyoldan almıştım kısmet belki giyerim:))
bu benim olsun istiyorum fiyatıda 79 dolar herhalde aslında o kadar pahalıda değil

Gizşmm aynen bu elbise bnmde dikkatimi çekmştiii

bi de buuuuu

Nilimmmm aklında durcgna dolabında dursunn al gitsin kuşummmm

ben buları da gördm kızlar mağazada ama ben minik elbise istirom kiii
aslında düz önü kısa arkası uzun tüllü elbiseyi istemiştm ama tr de yokmus sanırsam..

Son düzenleme:

bu da cok guzell, emınım cok yakısmıstır zaten önemlı olan senın nasıl hıssettıgın..

benım soz kıyafetını 2 gun boyunca aramıstık ıcıme sınen bısey bulamamıstım, bayram gırdı araya söz kıyafetı aramayı bıraktık dedıler bayramlık alınması gerekıyo bakın begenın, bayramlık bakmak ıcın gezerken tesadufen roman'a gırdık. aklımda yokken söz kıyafetı begendım :) denedım cokta hosuma gıttı aldık cıktık 10 dk.da önemlı olan içine sinmesi tatlım..

aynen öyle cnm bende mesela 3 ay fln olmasına rağmen smdiden alıverdm..o streslere giremiorm ben gelnlk fln seçerken napcam hiç bilmiorm:)
senin de aceleye gelmiş ama sonunda beğendiğin bişiy almıssın ne gsel..böyle seyler bi kere oluo insan heralde o yüzden bu kdr önemsio her bişeyi..yok saçı ayakkabısı pastası:)
mutlu olalım da bu telaşlar hiç öenmli deil

canım güle güle kullan söz elbiseni çok güzel çok beğenmiştim zaten diğeride çok güzel ama 2. senin aldığın dana daha güzel yakışır diğe düşündüm :)musmutlu olacağın günlerinden birinde giyiniceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…