sende ikinci dosan ben ikinciyi alırm gizim yaaa:)))nilommm yettttimmmm ayyyy aman allahım ikiside çok güzel ikinciyi daha çok beğendim biraz daha kokoş sanki:))))))))))) ayaakkabıda ayrı hoşuma gitti o nerden vuvvvvvv forewer new
canım çok güzel ikiside çok beğendim ben olsam 1. yi seçerdim ama benim nişanım salonda oyüzden sözümde sade bi elbise giydim .. Sen 2. yi seçebilirsin yani :) mağazadaki fiyatlar sitedekiyle aynı mı ?
peluşum ikisini de beğenmşssn bu da ne demek oluoooo
cnm bende dün akşam kararsızlaştm atakana anneme halama kardeşime görümceme sordmNilimmmmm tam yorumm yazcaktımm.. ölee ikilemde kaldım ki anlatamam yaaa, ikisi de harikaa.. ikisinde de hayal ettim seni ama ikisi de cukk diee oturuooooo sanaaa
offf napsamm bilemedmmm nilimmmmm
1. ayrı guzel 2. bambaşka güzellll:78:
ben olsam hangisini seçerdim diormm ve inanır mısınnn hiçbişii diyemiormmm
hayatmda bole kararsızlık yaşamamıştm hiç yaaaa
sen karar verebldn miiii nilişimmmm?
cnm bende dün akşam kararsızlaştm atakana anneme halama kardeşime görümceme sordm
hepsi de 2. sini beğendi..hatta ablası hediye olrak almak istiomus ama ben hemen alıcam çnkü mağazada max 2 hafta kalıo bu elbiseler sonra hep yenileri gelio bu zmana kdr takipteym ilk defa almaya niyetlendirdi bunlar beni..
forumdaki kızlardan 1.yi beğenenler çıktı sadce..1.yi mağazda denyip ayırttm ama bana 2.si daha çok yakışıcak gibi hissediorm
cnm hemen deil haziran yada temmuz gibi..ama simdiden içime sinen bişi buluncada almak istedm acaba acele mi ediorm onu da bileiormnilimmmmmm hepside şık yahuuu
sen sözleniyormusun ne zaman anacım yaa:44:
Valla canımm ikisinin de yakışacağından hiç şüphem yok. 2. kıpır kıpır çok neşeli bi elbise, 1. daha sade.. 2. olsun hadi 2.:))))
son noktayı koyalım ama di miiii
Ayyyy sözz fotoğraflarınızı da goruruz inşallah cnm bnmmm
hmmm..belki daha güzel dikkatini şeyler çıkar tarih belli değil ne de olsa yaa nebiliyim nişanda olmıcak diyorsun beklesen biraz daha bunlarda şıkda hani kafana takılmasın die diyorum canım:44:
ı ıh
kafama taktm sonra bulamassam çok üzülürüm öyle hissettm su an çeyiz olayına döndü bu da
bişeye taktımmı takıorm sanrm
nilom bende beğendim bişi ama söz yada nişan içinde değil söz içinki olanı ipekyoldan almıştım kısmet belki giyerim:))
bu benim olsun istiyorum fiyatıda 79 dolar herhalde aslında o kadar pahalıda değil
Eki Görüntüle 369768 Eki Görüntüle 369769
evt cnm bu yaz olucak evde öle uçuş uçuşşşcanım bu cok guzelmıs. sözun yazın mı olacak?
evt cnm bu yaz olucak evde öle uçuş uçuşşş
ama ben bunu deil diğerini aldm etekleri dalgalı olan
o biraz hanımhanımcıktı baya kendimi bulamadm sanırm onda..bu gün bunu denedm tam benlkmiş zaten aldm direk
Eki Görüntüle 370266 Eki Görüntüle 370267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?