gizmmm o gün seni de istiorm yanımdaaaaaacanım güle güle kullan söz elbiseni çok güzel çok beğenmiştim zaten diğeride çok güzel ama 2. senin aldığın dana daha güzel yakışır diğe düşündüm :)musmutlu olacağın günlerinden birinde giyiniceksin
gizmmm o gün seni de istiorm yanımdaaaaaa
canım gelmek çok isterim inşllah yanında olurum çokta güzel olur :))
inşallahı maşallahı yokk gizim..seni istiorm o gün yanımda ben tüm hazırlıklarmda yanımda oldunuz o gün de olun bide izmirden arkadaşmı çağırıcam
hattaha fotograf makineni de kap gell bizi çekkkk
bende yukrdaki yorumu yaparken fotoğraf makinamla ben teşrif ederiz dicektimdurum anlaşıldı makinemide kapıp geleceğim sizin hoş pozlarınızla anı yakalarız
ayy gizim çok heyecanlandm ben ama smdi yaaa:)))
dış mekanda çekersin sen bizi daha önce çektiğin fotoları görmüştüm ustasın sen bu işteeee:))
aslında adada çekilicek ne kdr güzel yerler vardır kim bilirr..atakan erken gelsede adayamı gelsek napsakama burda da bulabiliriz belki dimi dimi dimiiii
gizim ben çıkıorm smdi 2de grişim var mağazaya kapanışım yani akşama kdr ordaym kuzum müdür tatil olduğu içn:S
bu arada haftaya cumartesi günü tatilm var kuzum değerlendirebilirizzzz:)))
pazar kaçamağıda yapabiliriz bakırköyde habern olsn ayarlamaya çalış kaç ay oldu bak, özledm
evt gzim yaa o zmana kdr düşünürüzde nerde güzel mekanlar bulabiliriz dieeeadayad gelseniz güzel olur ama bence düğün için dış çekim ada olabilir gibi sanki yardımcı oluruz yani :))))))))))
ayyyy bende heycanlandım valla yaaa ne kadan güzel olur
saol peluşum..bende çok sevdm elbisemiiNilimmm tamm senlikk çok begendm benn.. güle gülee giyy kuzummmm
ayyy haftaya cumartesi çok güzel olcak o zaman canım hasret giderilim 1 mevsim sensiz geçti özledim ki çok bide ondan sonrada adaya gelcen yada haftaya adayamı gelsen yaaaa ayyyyy ne mikemmel olur
bu arada nisan maaşımı aldığım anda sizin oraya gelip alışveirşimi yapcam nisanda kendime birkaç parça cici almam lazımmmmm :)
çokta açılmamam lazım bu ay biterken converse alsam benden iyisi olmaz çok açıldım bu ay nilommm çokk
evt gzim yaa o zmana kdr düşünürüzde nerde güzel mekanlar bulabiliriz dieee
saol peluşum..bende çok sevdm elbisemii
o halde cumartesi ben geliorm adaya gizim..hem benm için de bi değişiklk olur kurtuluym artk su bakırköyden bi gn de gitmemiş oluyımmm
gezidr beni o ada senin bu ada benim..boşuna ada kızım deilsinnnnnn
gelicim gizim cumartsye hazırla kendiniiiiiiaaaaaaaaaa süppper oldu bu gelll gellll gel güzelimmmayyy fotolar çekilirz ne mikemmel olur çokta özlemiştim havalarda güzel sen gel adaya bir arada ben gelcem oraya ne kadan güzel olur
canım sen baya baya başladın nişan hazırlıklarına bohça,gömlek,elbise :) gönlüne göre olsun herşey canım nekadar heyecanlı dimi bu hazırlıklar:) benimde bohçaya gömlek falan almam lazım ama beden konusunda sıkıntı yaşarsam diye mağazadan almayı terch etcem değişim kolay olur:)
Canım elbisen çooook güzel güle güle giy o heyecanlı günde :))) Kaça almıştın yazmış mıydın?
tşk ederm gülçinm..çeyizlerden çok kar ettm elbisede kıydım paraya250 tl cnm:103:
ama baktm zaten bizim mağazadaki normal penye elbiseler bile 70-80 arası..buna değerdi dedmmm
akşam kabinde çektiğim fotoları eklicem kardeşimn telefonunda üstümde de görürsünüz bakalm yakışmısmı
Çokta pahalı değil bence sezon elbisesi sonuçta, eminim çok yakışmıştır canım benim merakla bekliyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?