cnm bizimkiler de atakanın annesiyle ablası da bunu beğendi..bi model daha vardı eklemiştm önceki sayfalara karar verememiştm ama deneynce içindeyken kendim gibi hissettm bundacanım güzel olmuş hem de usturuplu da duruyor ben giysem bacaklar fora olurdu :)))) şimdi söz falan diye aileler daha bir böyle hanım hanımcık olsun istiyorlar bahaneler ffalan ama seninki rengiyle de şıklığıyla da çok hoş olmuş
çok tşk ederm cnmcanım siyah masa örtüsü takımına bayıldım . sende yemek yakımında benim gibi sade sevenlerdensin galiba, siyah örtünle muhteşem olur.
ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah
tşk ederm büşracm:))Canım çok beğendim söz elbiseni bende buna yakın bişey gıydım sözümde :) Çok güzel olucaksın o gun emınım
tşk ederm büşracm:))
demekki zevklerimiz uyuşuomuslise mezuniyeti elbisesi gibi oldu hiç havalı deil diyenler de oldu ama benm nedense içime çok sindi
belindeki kuşağı çıkarınca daha hoş görünüo takmıcam büyük ihtimal.mutluluklar sana da:)
Yıkılırrr fark atar Nilimmmm
çoook güzel olmuşş kuzuuummm tam ben senın topıge gırcekken gordum msjınııcogu ınsan evdekı soz ve nısan ıcın abıye gıyıyolar o yuzden ole dıyenler olmustur hıc takma peri gibisiiinn
:))) saol minnaaamm..o kdr fikir verdiniz bana çok saoln gelinlerin dibisiniz dibiiiii
o kdr çok kişi yorum yazdıki bi an farkında olmadan sözlendm mi fln diorm:))
resmleri artk eklemem buralara..zaten gizim gelip çekicek profesonelm benm topiğine de bakmıo hiç yok ortalarda bu akşam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?