Nil Çeyizi:))

cnm bizimkiler de atakanın annesiyle ablası da bunu beğendi..bi model daha vardı eklemiştm önceki sayfalara karar verememiştm ama deneynce içindeyken kendim gibi hissettm bunda

Son düzenleme:
canım siyah masa örtüsü takımına bayıldım . sende yemek yakımında benim gibi sade sevenlerdensin galiba, siyah örtünle muhteşem olur.
ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah

Canım çok beğendim söz elbiseni bende buna yakın bişey gıydım sözümde :) Çok güzel olucaksın o gun emınım

canım siyah masa örtüsü takımına bayıldım . sende yemek yakımında benim gibi sade sevenlerdensin galiba, siyah örtünle muhteşem olur.
ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah
çok tşk ederm cnm
henuz yemek takımımı almadm sonra alıcam ama modelini belrledim smdilk:)
Canım çok beğendim söz elbiseni bende buna yakın bişey gıydım sözümde :) Çok güzel olucaksın o gun emınım
tşk ederm büşracm:))
demekki zevklerimiz uyuşuomus lise mezuniyeti elbisesi gibi olmuş hiç havalı deil diyenler de oldu ama benm nedense içime çok sindi
belindeki kuşağı çıkarınca daha hoş görünüo takmıcam büyük ihtimal.mutluluklar sana da:)

Son düzenleme:

Havalı degıl mı daha ne havası olsun :) En önemlısı içine sinmesi canım senın içine sındıyse sen bu elbıseyı gıydıgınde için rahat edıcekse gerisi boş :) Teşekkür ederim darısı senın başına nilcim :)

zaten herkese beğendirmek mümkn deil ki cnm takılmıorm o yüzden
o gün mutlu geçsin gerisi önemli deil..hem sevgilimn ve ailesinin de beğendiği bi elbise olması daha çok beğenmeme sebep oldu

Son düzenleme:
çoook güzel olmuşş kuzuuummm tam ben senın topıge gırcekken gordum msjınıı cogu ınsan evdekı soz ve nısan ıcın abıye gıyıyolar o yuzden ole dıyenler olmustur hıc takma peri gibisiiinn

çoook güzel olmuşş kuzuuummm tam ben senın topıge gırcekken gordum msjınıı cogu ınsan evdekı soz ve nısan ıcın abıye gıyıyolar o yuzden ole dıyenler olmustur hıc takma peri gibisiiinn

:))) saol minnaaamm..o kdr fikir verdiniz bana çok saoln gelinlerin dibisiniz dibiiiii
o kdr çok kişi yorum yazdıki bi an farkında olmadan sözlendm mi fln diorm:))
resmleri artk eklemem buralara..zaten gizim gelip çekicek profesonelm benm topiğine de bakmıo hiç yok ortalarda bu akşam:)

en cicikk gelinde sensiiin işteee ohh bussuru futuraff beklıyooruumm sözdeenn Giz'in şimdiden elceğğziine saağğlııkk

kuzum sen cicilerini aldın birde fotomu ekledin buraya tam tahmin ettiğim gibi o elbise tam senlikti:)))))))

off off uğrayamadım buraya şirkette gördüm ama ufak çaplı eğitim vardı dönemedm sana daha yeni geldim eve canın nilim çok güzelsin çok

beğenmez olurmuyum kuzum ba-yıl-dım:) sana cuk diye oturmuş bi elbise birtek sen aceleci değilsin canım benim bende sözüm için bi elbise beğendim fabrikada hatta senin gibi kabinde resimler çekindim ama annemler beğenmedi babaanemin basma elbisesine benzettiler:))

Son düzenleme:
kızlar homebravo.com da çatal bıçak takımları %44 indirimde.korkmaz) sizce misafir için hangi modelini alsam.herkes yazabilir mi lütfeeen.çünkü 10 tl lik indirim kuponu vermişler bugün son.ona göre alayım ben de olmaz mı ???
HomeBravo.com| Evine Değer Verenlerin Alışveriş Sitesi

elbisee yakından çokk çokk daha güzelmiş kusuumm iyiki 1.yi almamıssın cidden o göğüsteki işlemeleri kötüyydüü onun . Ayrıca burda cok acık renk gibi gozuksede cok tatlı bi rengi vaar

dediğin gibi elbise tam senin tarzn cıvıl cıvıl : ) çok yakışmış tatlım güle güle giy hayırlı olsun şimdidenn
bu arada sen elbiseden güzelmişsin maşallah manken gibi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…