Nil Çeyizi:))

kızlarrrrrrrrrrrr herkese slmmmmmmmmm
ayy bu gün çok güzel bi haber aldm kiiiii atakanın annesi annemi arıcakmıs ne zman tanışmaya gelelim dieee
simdiden heyecanlandm ama bennnn:18:

diğerleri için bişey diyemicem ama 2. sıradaki elbiseyi bence sen giymelisin daha güzel durur
beni utandırıosn ama pinokyocm:)))
tşk ederm mankenin bacakları benden daha uzun o yüzden kısack kalmıs onda elbise, kendi üstümde de eklemiştim 181. syfaya bakabilirsn
kuzuum kesebıldınmı kemer köprülerinii

yok minnam denemedm bile henüz, o zman gelsn de sana kestiririm belkim:))

Son düzenleme:

olur tabiikii kusuuumcum zevklen hallederımm

ayy bu gün çok güzel bi haber aldm kiiiii atakanın annesi annemi arıcakmıs ne zman tanışmaya gelelim dieee

nilll neler olmuş:)
kuzum tahmin edeceğin kadar değil tahamül edemeceğin kadar çok sewindim cidden bak hak ediyosun ya sen. rabbim daim etsin

canım senin adına çok sevindim:) seninle aynen ilerliyoruz biliyomusun benimkininde annesi sıkıştırıyomuş nezamn tanışmaya gidelim die:))) aynı anda tanışıp,nişanırsak şaşırma:))

nilll neler olmuş:)
kuzum tahmin edeceğin kadar değil tahamül edemeceğin kadar çok sewindim cidden bak hak ediyosun ya sen. rabbim daim etsin
çok tşkler berfincm..herkes böyle seylere layık zaten..sana da nasip olsn inşş
canım senin adına çok sevindim:) seninle aynen ilerliyoruz biliyomusun benimkininde annesi sıkıştırıyomuş nezamn tanışmaya gidelim die:))) aynı anda tanışıp,nişanırsak şaşırma:))

:))) ayy çiğdemcm birbirimize destek olur fikirler veririz böylece ne gsel olurrrrrr

çok tşkler berfincm..herkes böyle seylere layık zaten..sana da nasip olsn inşş

:))) ayy çiğdemcm birbirimize destek olur fikirler veririz böylece ne gsel olurrrrrr

tabiki canım neden olmasın:) artık öle büyük indiirm falan görmediğim sürece çeyiz işine ara vermek istiyorum yahu al al bitmiyor birazda nişandan sonra alırım şimdi nişan bohçasına odaklandım canm ben bohçamızı seccademizi havlumuzu aldık sıra diğerlerinde parfümünüde aldım hatta traş köpüğü ve losyonuda almıştım:)) şimdi diyorumki tatlişkom senin beğendiğin saat benimde çok hoşuma gitmişti saatmi alsam, onu en sonamı bıraksam, nerden başlasam bu bohça olayına karar veremiyorum

hadi hayırlısı canım ,çok sevindim adına
tşk ederm livacım:))

cnm aynen bende senin gibi düşünüorm artk ceyize ara verdm kaç zamndır bişi almıorm farkındaysanız
bende parfüm ve saat düşünüorm sen hangi parfümü aldn bakim:)))
ben hugo boss boss alıcam 100mlliğini uygun fiyata bulursam kaçırmam
saate gelnce de o saat çok güzel evt ama hiç bi yerde yok cnm yeni sezonlardan deilmiş benzerlerini gösterdiler bana onları da beğendm..bide ben bunlarn toptancısını buldm bakırköyde mağazaları var konyalı saat garantisiyle satıo ve saat fiyatları üzernden tam %70 indrm yapıo ben 850 tllik bi saat beğendm onu bulamynca çokbenzerydi adam çarptı böldü 350 yapıo bizde dedi:))
sayılı mağazaları var zaten burdan bakabilirsn capacitynin karsısnda bi tanesi..bonusa da 12 taksit yada 6 taksit yaparm vade farksız dedi daha ne olsn:)
Evren Saat - evrensaat.com // Yapım Aşamasında

paco rabanne 1 million aldım:) markafoniden almıştım canım:)
saat süpermiş canım yaa 850falan çok ben maksimum 500tl lik bişey düşünüyorum.350 diyosa kaçırma hemde orjinal.netten satışı varmıdırki bu senin sorduğun yerin

siteleri henüz yapım aşamasında cnm ama olsa bile ben mağazasında dokunarak almayı tercih ederm saati:))
su altın kulçesinde olan parfümmü ki o..ben parfümü kendi seçimi olsn istiorm bide hugo bossa hastaym resmen aynı zmanda benm de seçimim olucak:)))
güle güle kullansn damadımız güzel güzel kokuşsnnnn

Son düzenleme:
Nilcim napıosun,nerelerdesin?Özledim seni :))) Kpss çalışması nasıl gidiyor?Uğramıyorsun artık buralara

aynen o canım:)) sürekli kullandığı parfümüni biliyorum ama hep aynı olmasın die aldım beğenir kesin:)) güzel günlerde kullansınlar çok şanslılar bizim gibi kızları bulmuşlar:))
aaa unutmadan ben pijamada almıştım onu unuttum bak:)))

nil korkmaz shadow çbk takımı 249,00 Tl nasıl? ben hiç yakından görmedim ve fiyatı uygun mu sence :S

Nilcim napıosun,nerelerdesin?Özledim seni :))) Kpss çalışması nasıl gidiyor?Uğramıyorsun artık buralara
cnm annemle alışverişe çıktık bu gün..sorma hiç bakamıorm bile kpssye evde büyük temizlk var:))

güle güle kullan tatlm
nil korkmaz shadow çbk takımı 249,00 Tl nasıl? ben hiç yakından görmedim ve fiyatı uygun mu sence :S

haticecim gzel bi model o da yakından gördm ben ama ben ince çbkları daha çok seviorm o yüzden shadowu düşünmemiştm

kızlar hep kendime aldım bu zmana kdr biraz da anneme alışverişşşş..az önce bunu aldm güle güle kullansn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…