Nil Çeyizi:))

ee Nil çeyizime yardımcı olacaktın:) bir tek tencerelerimi alabildim (sayende) başka ne var :)

Güle güle kullansın cnm aslında bizimkinin de değişmesinin vakti çoktan geldi hala eski tüplü modellerden :)

annem kendine alsaydn bana neden alıosn dio ama bizimkide aynen sizinki gibiydi ve ben değiştirmessem kmse değiştirmez:)) evlenene kdr bana aldırdn aldırsn sonra sana fırsat gelmez diorm bende:)

annem kendine alsaydn bana neden alıosn dio ama bizimkide aynen sizinki gibiydi ve ben değiştirmessem kmse değiştirmez:)) evlenene kdr bana aldırdn aldırsn sonra sana fırsat gelmez diorm bende:)

Valla bende çaydanlık ve rendemi anneme verdim onlara bile yok kızım sen kendi çeyizine koy var işte diyor. Bizim eski rendeye de uyuz oluyordum hep kenarlarında sıkışıp kalıyor anne at şunu aç benim aldığımı ben eve aldım diyorum yok neyse nihayet ikna ettim :)) Bizim de koltukların yüzleri çok kötü oldu onları yenileyeceğiz, perdelerle. Bende anneme bu jesti yapacağım artık :)

o kadarını da yapalm artk kızlarrr bi hayrımız dokunsn bari bu yaşa geldik
yap cnm valla emin ol yine kendine almıs kdr mutlu oluosn ben sıkıldm mı artk çeyize bişiler almaktan bilmiorm uzun zmandır bişi almadm almayı da düşünmüorm farklı masraflarm olucak zaten bi kaç ay içinde)

nil arkadaşıma senn pudranı elbiseni gösterdim. abisin düğünü için. begendi:)
fiyatı nedir. bide sen çalştıgın mağazadanmı almştın

tşk ederz berfncm
darısı başına diyelm o zman valla çok pahalı hersey ben bu gün bunu gördm..erkek çeyizi de hiç kolay deilmiş

Nİl'm birşey dnışcam.hisar miami çbk seti 89 parça 339,00 TL'ye alıcam ne dersin misafir için.yakından gördün mü?korkmaz dan daha şıktır herhalde ya hiç görmedim yakından.acil yorum bekliyorum senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…