sağlık olsun.başka önerebilceğin site var mı nil kapıda ödeme imkanı olan mesela?
Nil bu nasıl? ucuzmuş model de hoş yorum yapar msıın canım???Yakut 89 Parça Sandık Set Sade - Çatal Kaşık Bıçak ve Takımları - Nehir
cnm kapıda ödeme seçeneğini hiç kullanmadığmdan dikkat etmemişim o yüzden hangi sitenin öyle bi hizmeti var inan bilmiorm..ben bu takımı daha önce hiç görmedm ama her ucuz olan takım iyi olmuo malesef..eğer çok pahalı geliosa bu sekilde takımla fln bak anneme biz korkmazn sitesnden düzine çkb alıcaz..12 yemek kaşığı 12 bıçağı 12 çatalı 12 tatlı çatalı 12 kaşığı ve 12 çay kaşığı 150 tl yapıo cnm hemde istediğin modellerden sandıklı olanlar gibi bu sekilde de düşünebilirsn servis gereçleri her türlü tamamlanır zaten
cnm kapıda ödeme seçeneğini hiç kullanmadığmdan dikkat etmemişim o yüzden hangi sitenin öyle bi hizmeti var inan bilmiorm..ben bu takımı daha önce hiç görmedm ama her ucuz olan takım iyi olmuo malesef..eğer çok pahalı geliosa bu sekilde takımla fln bak anneme biz korkmazn sitesnden düzine çkb alıcaz..12 yemek kaşığı 12 bıçağı 12 çatalı 12 tatlı çatalı 12 kaşığı ve 12 çay kaşığı 150 tl yapıo cnm hemde istediğin modellerden sandıklı olanlar gibi bu sekilde de düşünebilirsn servis gereçleri her türlü tamamlanır zaten
teşekkür edrim.ya düğün sezonu herşey daha pahallı olur deniyor ya ondan bir de çok hevesliyim :)canım ben izmirden korkmaz şile101 parça yemek takımını ve korkmaz perla tencere setini 330 tl ye almıştım yazın kampanya vardı acale değilse bekleyin takip edin öyle alın derim
Eki Görüntüle 378144 Eki Görüntüle 378143
teşekkür edrim.ya düğün sezonu herşey daha pahallı olur deniyor ya ondan bir de çok hevesliyim :)
sağlık olsun.başka önerebilceğin site var mı nil kapıda ödeme imkanı olan mesela?
cnm tabiki hepsi 12li 12li kutularda gelicek önemli olan sandığı fln deil bence mesela benmkisi ilk kutuda geldi kalın böyle ama kenarı soyulmustu ben çok beğnmiştm kutumu ardndan geri gönderdim işte fırsat mağazasına çünkü kargo yolda gelirken o hale getirmiş sonrasnda sandık gönderdiler bana o da güzel ama keske kutuda olsaydn kullanmadığım zmanlarda kutuda saklayabilirdm..ama onu da dert etme normalde de sandıkta durmaz zaten artk yemek masalarının iiçinde bölmeler oluo çkb koymak için normalde de oraya koyucam benfırsatmağazasındaki korkmaz shadow 249,00TL.bunu alamyı düşünüyorum.korkmazın sitesinde %25 e düştü indirimondan ....
düzine alırsak uygun da kutuda mı geleir?
pelluşum bennde çok özldm hepinizi yaa benm bu elbiseyi almıs olmam işleri çok hızlandırdı yaza tanısmaya gelicekler die düşünürken smdi annem tmm dese sanki hemen gelicekler:)her an arayabilir annesi bizde o yüzden ufak ufak hazırlıkla yapıorz onun dışında da hep işteym zaten cnm yaaÖzledmmm
nilciğim yardımına ihtiyacım var bizim adetlerde damat bohçası kına günü verilir :bende bunun için hazırlık yapayım diyorum bunun için 3 lü satenli pijama bakıyorum ayrıca terlik te lazım bunları en küçük maliyetle elde etmek istiyorum birde kemer cüzdan kartlık gömlek kol düğmesi kıravat lazım bu konuda bana yardımcı olur musun bizim buralar çokkkk pahalı hatta rica etsem eğer istanbuldaysan sana havale çıkarsam bana alap kagoya verebilirmisin ?
pelluşum bennde çok özldm hepinizi yaa benm bu elbiseyi almıs olmam işleri çok hızlandırdı yaza tanısmaya gelicekler die düşünürken smdi annem tmm dese sanki hemen gelicekler:)her an arayabilir annesi bizde o yüzden ufak ufak hazırlıkla yapıorz onun dışında da hep işteym zaten cnm yaa(
cnm tabiki hepsi 12li 12li kutularda gelicek önemli olan sandığı fln deil bence mesela benmkisi ilk kutuda geldi kalın böyle ama kenarı soyulmustu ben çok beğnmiştm kutumu ardndan geri gönderdim işte fırsat mağazasına çünkü kargo yolda gelirken o hale getirmiş sonrasnda sandık gönderdiler bana o da güzel ama keske kutuda olsaydn kullanmadığım zmanlarda kutuda saklayabilirdm..ama onu da dert etme normalde de sandıkta durmaz zaten artk yemek masalarının iiçinde bölmeler oluo çkb koymak için normalde de oraya koyucam ben
12li kutularda gelicek cnm birden fazla kutu gelir bi tane büyük yerine..beğendiğin modeli düzine almak da mantıklı biz anneme öyle alıcaz her zman da kullanıcak
pelluşum bennde çok özldm hepinizi yaa benm bu elbiseyi almıs olmam işleri çok hızlandırdı yaza tanısmaya gelicekler die düşünürken smdi annem tmm dese sanki hemen gelicekler:)her an arayabilir annesi bizde o yüzden ufak ufak hazırlıkla yapıorz onun dışında da hep işteym zaten cnm yaa(
cnm bu aralar benmde ihtiyacım olan seyler onlar ama inan hç zamanım yoksen ne zman kına olaylarına giriceksiniz ne kdr süren var?
biz bi sonraki ay fln nişan alışverişine çıkıcaz yani annesi öyle planlıo, bende alabildğim kdrını internetten almayı düşünüorm parfüm saat pijama takımı terlk traş makinesi ve kemer kaldı benmde internette her zman daha ucuz cnm bunlar..modaelinizde sitesine bakmanı öneririm ben cüzdanı gömleği kravatı ordan aldm 24 saat içinde elimdeydi
..kalanları alışverişe çıkınca alıcam bende..birlkte alışverişe çıktıpımız zmana sadece pijama iç çamaşırları kozmetik ürünlerini bırakmayı düşünüorm ben planlarm bu yönde
evet haklısın bende ordan alıyım baktım güzel şeyler var 24 saat çok iyi bir zaman umaırm 1.kalitedir ürünleri:)ayrıca beni davet edermisin belki kupon filan kazanırız:)adresim...efsun_47@hotmail.com... bekliyorum:)
canım ben sana bi davetiye gönderdim bak istersen :)
ok bakarım ayrıcaa sen sitedeki ürünleri görebiliyormusun şuan ben göremedim de sanırım site onarımda
Cnmm çok sevndm inanki yaaa
hakkınızda hayırlısı olsunnnn ve çok mutlu olunnnn:)
Nazarr değmesn size Nilimmmm
NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri buraya bak canım.ben bugün alışveriş yaptım.gayet uygun geldi.sarev 2 yastık ve çift kişil yorgan.taç yatak örtüsü polo nevresim tak.kahvaltı tepsisi.hamam seti 300.00 TL'ye geldi.kapıda ödemeye %5 indirim.bakalım p.tesi gelecek sbırsızlanıyorum :)ha bi de taç masa örtüsü hediye :)
efsuncm mail adresini kaldırabiliosan kaldır cnm ekleyebilir dışardan kişilerde:))
ben siteden alışveriş yaptm çok memnun kaldm cnm keşke diğer alıcaklarmda olsa da hepsini ordan alabilsem..
haticecim çok karlı bi alışveriş olmus tatlm güle güle kullan bi anda birden fazla seyi çıkarmıssın aradannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?