- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
sağlık olsn gizimmm:)) evt bide üstümde görün dedmmmkuzum sen cicilerini aldın birde fotomu ekledin buraya tam tahmin ettiğim gibi o elbise tam senlikti:)))))))
off off uğrayamadım buraya şirkette gördüm ama ufak çaplı eğitim vardı dönemedm sana daha yeni geldim eve canın nilim çok güzelsin çok
saol gülçinmmmmm:))Çooook güzel olmuşsun canım benim maşallah pü pü pü pü :)))
hehehe:)))tşk ederm tatlm senle ben zaten doğmamıs çocumuza don biçicez bu gidişlebeğenmez olurmuyum kuzum ba-yıl-dım:) sana cuk diye oturmuş bi elbisebirtek sen aceleci değilsin canım benim bende sözüm için bi elbise beğendim fabrikada hatta senin gibi kabinde resimler çekindim ama annemler beğenmedi babaanemin basma elbisesine benzettiler:))
cnm ben dora modelini beğeniorm korkmaznkızlar homebravo.com da çatal bıçak takımları %44 indirimde.korkmaz) sizce misafir için hangi modelini alsam.herkes yazabilir mi lütfeeen.çünkü 10 tl lik indirim kuponu vermişler bugün son.ona göre alayım ben de olmaz mı ???
HomeBravo.com| Evine Değer Verenlerin Alışveriş Sitesi
ben de eve geldim smdi kuzum..bu gün bana güzel bi sürpriz oldu arada böyle kaçamaklar yappppppelbisee yakından çokk çokk daha güzelmiş kusuumm iyiki 1.yi almamıssın cidden o göğüsteki işlemeleri kötüyydüü onun . Ayrıca burda cok acık renk gibi gozuksede cok tatlı bi rengi vaar
ben de eve geldim smdi kuzum..bu gün bana güzel bi sürpriz oldu arada böyle kaçamaklar yappppppözletmeyn kendiniziiiiii
ayy bende yorulmusum minnam yaa..dinleniorm smdi çekirdek çitliypp
bızde metroya kadar yürüdükk inincede eve yürüdüm bacaklarım kopuyo Nil'imŞansa valla çıkısına denk geldiiik haberlide gelim cıkısların erken oldugundaa kuzumm
nazlıma helal olsun diyorum iyikide uğramışayyy keşke oralarda otursamda yolumun üstü olsada hepinizi görsem özledim kiii
niloşun çıkışı erken olsun cumartesi pazar kesin gelirim günlerde uzuyor çıkış 3 tede olsa güzel vakit geçirirz gelinlerr:)
ayy bende yorulmusum minnam yaa..dinleniorm smdi çekirdek çitliypp
gel gelllll valla ne gsel olur
uzununu kısasını anlamam geliceksnnnnn sendeeeeee
gizim fırsat mağazası bak indrm yapmıs dominonun kırmızısı düşmüş 250ye
dediğin gibi elbise tam senin tarzn cıvıl cıvıl : ) çok yakışmış tatlım güle güle giy hayırlı olsun şimdidenn
bu arada sen elbiseden güzelmişsin maşallah manken gibi : )
livacm sayfanın sonuna gelmemiş diğerine geçince görmemişim kusura bakma atlarmıyım hiç böyle güzel bi mesajı
çok tşk ederm sorma hatta bu gün kızlarla konusuodk 170 boya 48 kilo bi kızım bennn:)))
acaba çekin aktif olmadı ki..sehir fırsatıyla görüş bide..ama siteye tekrar tekrar msj at hallollur o şekilde mrk etme müşteri hizmetleri iyi çalışıodu ben alışveriş yapmadan önce bi kaç msj atmıstm hemen geldi cvp..fiyatn yükselmesi de ilginçç
maşallah canım benim çok hoşsun
kaç gün olu canım ya aktif olmuştur heralde. kaç defa denedim fiyat yükseliyor. bende kullanmadm çeki . ben alana kadar birşey kalmayacakmail attm ama yarn arayacağm bakalm bir çözüm yolu vardr belki:S teşekkür ederim tatlm
cnm ben çok beğendm süzgeçlerimi..16cm olanı ideal bide büyk al istersen
Saol canım bakıyorum şimdi.Ben 14 ü alayim demiştim,daha dogrusu annem :)
ben 14ü almıs da olabilirm cnm faturaları attığmdan bakamıorm ama eline metreyi al bence 14le 16 araındaki farka bak hem süzgeci de ölçü olarak hayal etmiş olursn
Canım bu küçük olsun sonra da büyük alırım dedim.
Bak bunları alıyorum.Eki Görüntüle 372199 Eki Görüntüle 372200 Eki Görüntüle 372201
9 tl ödeyecegım hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?