Nil Çeyizi:))

aa nilcim hayırlı olsun elbiseni almışsın. çok güzelmiş ben çok beğendim tam baharlık yazlık bi elbise. rengi belli olmuyor ama pembe sanırım. çok da yakışmış mutlulukla giyersin umarım

sağlık olsn gizimmm:)) evt bide üstümde görün dedmmm
bu gün minnaksultanım geldi yanıma çıkışımda sürprzi oldu bana da çok mutlandm
Çooook güzel olmuşsun canım benim maşallah pü pü pü pü :)))
saol gülçinmmmmm:))
hehehe:)))tşk ederm tatlm senle ben zaten doğmamıs çocumuza don biçicez bu gidişle elbise içinde olsn ben beğendm deseydin vintage tarz da bu napim deseydin:)
cnm ben dora modelini beğeniorm korkmazn
elbisee yakından çokk çokk daha güzelmiş kusuumm iyiki 1.yi almamıssın cidden o göğüsteki işlemeleri kötüyydüü onun . Ayrıca burda cok acık renk gibi gozuksede cok tatlı bi rengi vaar
ben de eve geldim smdi kuzum..bu gün bana güzel bi sürpriz oldu arada böyle kaçamaklar yapppppp özletmeyn kendiniziiiiii

Son düzenleme:
ben de eve geldim smdi kuzum..bu gün bana güzel bi sürpriz oldu arada böyle kaçamaklar yapppppp özletmeyn kendiniziiiiii

bızde metroya kadar yürüdükk inincede eve yürüdüm bacaklarım kopuyo Nil'im Şansa valla çıkısına denk geldiiik haberlide gelim cıkısların erken oldugundaa kuzumm

nazlıma helal olsun diyorum iyikide uğramış ayyy keşke oralarda otursamda yolumun üstü olsada hepinizi görsem özledim kiii

niloşun çıkışı erken olsun cumartesi pazar kesin gelirim günlerde uzuyor çıkış 3 tede olsa güzel vakit geçirirz gelinlerr:)

bızde metroya kadar yürüdükk inincede eve yürüdüm bacaklarım kopuyo Nil'im Şansa valla çıkısına denk geldiiik haberlide gelim cıkısların erken oldugundaa kuzumm
ayy bende yorulmusum minnam yaa..dinleniorm smdi çekirdek çitliypp
gel gelllll valla ne gsel olur

uzununu kısasını anlamam geliceksnnnnn sendeeeeee

gizim fırsat mağazası bak indrm yapmıs dominonun kırmızısı düşmüş 250ye

benim mesajımı atladın küstüm

canım birşey soracağm ben modaelinizde çekini kullanamadm zira kupn numaramı girdiğimde fiyat düşmesi gerekirken yükseliyor. siteye mesaj attm cevap yok. neden oldu sence:S

Gizim valla keskem sende yakın olsaan dinlen nilikooom sendee iyicenee

dediğin gibi elbise tam senin tarzn cıvıl cıvıl : ) çok yakışmış tatlım güle güle giy hayırlı olsun şimdidenn
bu arada sen elbiseden güzelmişsin maşallah manken gibi : )

livacm sayfanın sonuna gelmemiş diğerine geçince görmemişim kusura bakma atlarmıyım hiç böyle güzel bi mesajı
çok tşk ederm sorma hatta bu gün kızlarla konusuodk 170 boya 48 kilo bi kızım bennn:)))
acaba çekin aktif olmadı ki..sehir fırsatıyla görüş bide..ama siteye tekrar tekrar msj at hallollur o şekilde mrk etme müşteri hizmetleri iyi çalışıodu ben alışveriş yapmadan önce bi kaç msj atmıstm hemen geldi cvp..fiyatn yükselmesi de ilginçç

Son düzenleme:

maşallah canım benim çok hoşsun

kaç gün olu canım ya aktif olmuştur heralde. kaç defa denedim fiyat yükseliyor. bende kullanmadm çeki . ben alana kadar birşey kalmayacak mail attm ama yarn arayacağm bakalm bir çözüm yolu vardr belki:S teşekkür ederim tatlm

cnm kesn çözerler o halde siteyle ilgili bi durumdur çözücene eminm..tşk ediorm tekrar senin hoşluğun o

Nilcim limangodan aldıgın süzgeçler nasıl?Bugün o kampanya yine var da alsam mı diyorum.Bir de büyüklüğüne karar veremedim

ben 14ü almıs da olabilirm cnm faturaları attığmdan bakamıorm ama eline metreyi al bence 14le 16 araındaki farka bak hem süzgeci de ölçü olarak hayal etmiş olursn

Bizim evdeki 20 idi annem 14 iyi bu çok büyük dedi.Onu alacagım ama baska ne alsam diye bakıyorum

Ya yapmayın hanımlar koymayın böyle resimler paylaşmayın, bunları görünce insanın evlenesi geliyo hele ki benim gibi evliliğe uzak birisini bile :2: ama cok ciciler canım hepsini güzel günlerde kullan inş.

14 tam bi kase boyutunda oluo cnm..bi tane de büyük alabilirsn..ben büyük olrak aldığımı sevdm mesela altında da demiri olduğndan bi yere koyup içine boşaltınca direk elinde tutamadan süzebilirsn

14 tam bi kase boyutunda oluo cnm..bi tane de büyük alabilirsn..ben büyük olrak aldığımı sevdm mesela altında da demiri olduğndan bi yere koyup içine boşaltınca direk elinde tutamadan süzebilirsn

Canım bu küçük olsun sonra da büyük alırım dedim.
Bak bunları alıyorum.
9 tl ödeyecegım hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…