Bildim bende günlük ckb alicam annene aldıklarınızı nerden aldın geldiler mı ? Öpüyorum tatlım
Canım nerelerdesin kaç gündür gözükmüyorsun ????
evet nil yoksun. topigin bilem altta kalmış:S
kızlar pazar tatildm girmiştim nete ama pazartesiden beri sayım fln vardı tüm gün mağazadaydım dünde çalıştm giremedm bi türlü girip bana bişi sorulmusmu die baktm çıktm:))
gizim de mrk etmiş halbuki buralardaym ben görünmesemde..kpss çalışamıorm ona üzülüorm en çok kaldı 3 ay ben daha sıfırlardaym yaniii(
:)))
benm de4 aklım hep burdaki cnm zaten daha çok girmeye çalışıcam tmm:))
tatlm burdakileri istedim hepsinden de örmüş saolsn
Stradivarius - Knitwear
bizim mazağadan bunlar indrmde alırım die düşünüodm ama gerek kalmadı renklerini ben belirledim hem:)
Canım bence bi saat için yüksek rakamlar.Her yıl değişik modeller çıkıyo ve bende bi bayanım ve hepsinde gözüm kalıyo.Eminim seninde öyle olacak ve verdiğin paraya üzüleceksin.
evt cnm yaa sorma ne telaşmıs ne telaş hemde:))Canım saati çok takma kafana ben bile almadım daha :)) Bu gidişle almayacağım gibi görünüyor annemlere bırakacağım galiba. Çünkü düğünde geline takı erkeğe de saat takılması güzel oluyor. Sen de sıkma canını düğünde takarsınız. Güzel heyecanlar değil mi? Bu arada pijama ve eşofman takımı aldım ben de Samsuna gitmişken Relax Mode marka çok çok güzel bi markaymış yeni keşfettim. İç çamaşırı alışverişine gideceksiniz kesin bakın bu markaya.
evt cnm yaa sorma ne telaşmıs ne telaş hemde:))
hoş smdi daha ortam sakin bu hafta sonu annesi arıcak tanışmaya gelicekler annem gün vericek mayıs ayına..bu gün ben söz tepsimi aldm çok mutluyummmmmm
relax mode bakırkköyde var ama hiç grip bakmadım cnm bi bakıyım evt gidicekmişiz alışverişe öyle demiş annesi
Canım söz tepsinin resmini de koyarsın herhalde demi fikir olur bize de :)))
tatlm o kdr abartılı deil minik sade gümüş bişi
fotografını çektm ama ataöıorm bilgisayara kardeşm gelsn o zman halletmeye çalışırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?