Nil Çeyizi:))

Canım nerelerdesin kaç gündür gözükmüyorsun ????

evet nil yoksun. topigin bilem altta kalmış:S

kızlar pazar tatildm girmiştim nete ama pazartesiden beri sayım fln vardı tüm gün mağazadaydım dünde çalıştm giremedm bi türlü girip bana bişi sorulmusmu die baktm çıktm:))
gizim de mrk etmiş halbuki buralardaym ben görünmesemde..kpss çalışamıorm ona üzülüorm en çok kaldı 3 ay ben daha sıfırlardaym yaniii(

Canım arada ses ver sen yinede merak ediyoruz :))

giz ve nil sizin evde de nişan-söz telaşı başlamış ne güzel : )) anneler bizden daha telaşlı galiba biz 2 haftadır bu ev tadilatı mobilya yenilemeyle uğraşıyoruz şükür bitmek üzere

sorma cnm yaa valla çok zahmetli işler..bi an önce bitse de rahat etsek..
bu arada beğendiğim saat hiç bi yrde yok çok sinir oldm..yeni bi tane beğendm o da 2050 tlcik, indrmli fiyatı 1200 dediler fazla geldi
netten de almak istemiorm( konyalı saat sitesnde var beğendiğim saat ama bilmiorm..

Canım bence bi saat için yüksek rakamlar.Her yıl değişik modeller çıkıyo ve bende bi bayanım ve hepsinde gözüm kalıyo.Eminim seninde öyle olacak ve verdiğin paraya üzüleceksin.

Canım bence bi saat için yüksek rakamlar.Her yıl değişik modeller çıkıyo ve bende bi bayanım ve hepsinde gözüm kalıyo.Eminim seninde öyle olacak ve verdiğin paraya üzüleceksin.

aslında bnde öyle düşünüorm belki düğünde takılması daha ii olabilir baya pahalı ama düşününce de erkeğin tek aksesuarı saat ve alınınca da bi kere alınıo ömürlük:S
biraz daha araştırıcam bakalm

Canım saati çok takma kafana ben bile almadım daha :)) Bu gidişle almayacağım gibi görünüyor annemlere bırakacağım galiba. Çünkü düğünde geline takı erkeğe de saat takılması güzel oluyor. Sen de sıkma canını düğünde takarsınız. Güzel heyecanlar değil mi? Bu arada pijama ve eşofman takımı aldım ben de Samsuna gitmişken Relax Mode marka çok çok güzel bi markaymış yeni keşfettim. İç çamaşırı alışverişine gideceksiniz kesin bakın bu markaya.

evt cnm yaa sorma ne telaşmıs ne telaş hemde:))
hoş smdi daha ortam sakin bu hafta sonu annesi arıcak tanışmaya gelicekler annem gün vericek mayıs ayına..bu gün ben söz tepsimi aldm çok mutluyummmmmm
relax mode bakırkköyde var ama hiç grip bakmadım cnm bi bakıyım evt gidicekmişiz alışverişe öyle demiş annesi

Canım söz tepsinin resmini de koyarsın herhalde demi fikir olur bize de :)))

tatlm o kdr abartılı deil minik sade gümüş bişi
fotografını çektm ama ataöıorm bilgisayara kardeşm gelsn o zman halletmeye çalışırm

Nilcim nasılsın?Özlüyoruz seni
Telaşların başlamış.Her şeyin hayırlısı olsun senin için cnm,şimdiden mutluluk diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…