Nilcim nasılsın?Özlüyoruz seni
Telaşların başlamış.Her şeyin hayırlısı olsun senin için cnm,şimdiden mutluluk diliyorum.
iyiyim tatlım sorma aslında çok çok da telaşlı deilm bazı seyleri daha önceden halletmiş olmanın rahatlığı da yok deil:))
iyiki bohçamı vs daha önceden almısım elbiseyi düşünmemek de güzelmiş:))
yavaş yavaş o güne hazırlık yapıorm işte tepsimi fln aldm ilerde de kullanabilicem bişi olsn hemde hatırası olsn dedim..çok fazla klasik deil aynı zmanda modern bişi 2 fincan kahve tabağı sığıo
çok tşk ederm bende özlüorm hepinizi çokkk
tatlm o kdr abartılı deil minik sade gümüş bişi
fotografını çektm ama ataöıorm bilgisayara kardeşm gelsn o zman halletmeye çalışırm
cnm inşş ama artk buna süphe etmiorm çok mutlu olucama eminm dün geceden sonrada.. su aralar durduk yere yada bi sebeple çok sorun çıkardım ona 5 gün surat astm ama insan bu kdr sabırlı olabilir o hallerime zaten bu kdr katlanabilir..bilmiorm amacm ne belki ciddi anlamda bişiler olmadan onu denemek mi desem ne desem ama yıllardır yaptığım sey zaten bu..gecenin sonunda allahm ben ne nankörm aslında ne sanslıym dedm..onunla da mutlu olamassam kimseyele olamazmısım bunu anladm..allah herkese böyle birini nasip etsn herkesinki kendine böyle gelsin diorm başka da bişi demiorm..seviorm ki ben onuBen de arkandan geliyorum canım :)) Sen bıraktın ben başladım almaya.Bu ay da bayagı bir şey aldım.Bende senin aşamalarına geldigimde çogu şeyi halletmiş olurum inş. Gülçin de demiş bende diyecektim tepsinin resmini eklersin diye sende cevap vermişsin zaten.Dekorasyon yeniden kampanya yaparsa bende alırım ordan bohçamı felan.Bu kadar hevesle yapıyoruz her şeyimizi Allah utandırmasın bizi,çok mutlu oluruz hepimiz inşşş
cnm git bakalm neler var..yaa önceden çok fazla kafama takıodm herseyi ne bilim kepçeyi seçmek için bile bin kişiye soruodm bakıorm da bunlar ne önemsiz seylermiş onunla mutlu olabilmenin yanındaOlsun canım paylaş sen yine de bu arada Tüyapta çeyiz fuarı var hafta sonu gideyim diyorum :)
minnam söylediler seni sordu bi kız die dedm nasıl bi kızdı kumral dalgalı saçlı güzel bi kız mı evt evt dediler:))kuzuuummm Allah tamamını erdirsin inşallah en güzel heycanları yaşıyosun simdiiigecende geldım sizin işyerinee ama fazla vaktım yoktu senı sordum yemekte dedıler gömlek alıp hemen cıktım kusummm
minnam söylediler seni sordu bi kız die dedm nasıl bi kızdı kumral dalgalı saçlı güzel bi kız mı evt evt dediler:))
o gün yemekteydm minnoşm tam da sırasına denk gelmiş ama olsn zaten en çok seni görebiliorm kiiiiii
yeriim senii ama ben sana demiştim dibime geliosun artık diyeekuzum bıde ben ne dusundum nişanda kol düğmesi konsa düğünde saat takılsa olmaz mıı? ben öle bişi alıcam, saati düğün daha bi çok kaldırır diye düşündüüm
valla bilmiorm ki minnam yaa annem dioki düğünde takarız saati de..zaten yüzüklerinizi birbirinize alıcaksınız yani takısız kalmamıs oluo dio..smdiden takarsak düğünde ne takıcaz dio haklıda..ben sadece doğum gününde saat alıcaktm ii denk gelio die düşünmüştm..nazım simdi ufak ufak alyans araştırmalarına başladm daha önceden beğendiğin modelleri varmı bi eklesene göriym..hatta herkes bi eklesn de fikir olsn benm için de
evet kusum ya düğüne takılcak bısı kalmıyo nişanda saat takılınca, benım vazgecemedıgım bı model var hemen eklıyorum kuzum, taşı tuşu düştü derdi yok belki biraz daha incesi olabilir
Eki Görüntüle 384261
valla bilmiorm ki minnam yaa annem dioki düğünde takarız saati de..zaten yüzüklerinizi birbirinize alıcaksınız yani takısız kalmamıs oluo dio..smdiden takarsak düğünde ne takıcaz dio haklıda..ben sadece doğum gününde saat alıcaktm ii denk gelio die düşünmüştm..nazım simdi ufak ufak alyans araştırmalarına başladm daha önceden beğendiğin modelleri varmı bi eklesene göriym..hatta herkes bi eklesn de fikir olsn benm için de
nazım bu sarı mı? gümüş versiyonu var mı? sen nerden buldn bakm bunu:))
söyle bende alternatif bakıyım kendime:)
kuzum nette berk kuyumculuk vardı ben baya onceden bulmustum gecenlerde aradım gene bulamadım bu rengını gümüşü vardı galbaa, bu sanırım yeşil altın olarak geçiyo rengine vuruldum ben hemde taş derdi yoközel yaptırıcam muhtemelen bulamassam bu renginden. Koku konusunda ben sızden fıkır alcam cunku hıc ılgı alanım degıl nedense
Canım nazlımın eklediğinin beyazı da çok güzel, çağlanın yüzükleri benim favorim çok kibar, son eklediğimin renginden emin değilim ama modelini beğeniyorum.
Şimdiki alyans modelleri bana çok kalın geliyor zarif olsun istiyorum ben şahsen, bir de beyaz altın olsun istiyorum. Senin aklında nasıl bir şey var cnm?
kuzum nette berk kuyumculuk vardı ben baya onceden bulmustum gecenlerde aradım gene bulamadım bu rengını gümüşü vardı galbaa, bu sanırım yeşil altın olarak geçiyo rengine vuruldum ben hemde taş derdi yoközel yaptırıcam muhtemelen bulamassam bu renginden. Koku konusunda ben sızden fıkır alcam cunku hıc ılgı alanım degıl nedense
Canım nazlımın eklediğinin beyazı da çok güzel, çağlanın yüzükleri benim favorim çok kibar, son eklediğimin renginden emin değilim ama modelini beğeniyorum.
Şimdiki alyans modelleri bana çok kalın geliyor zarif olsun istiyorum ben şahsen, bir de beyaz altın olsun istiyorum. Senin aklında nasıl bir şey var cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?