- Konu Sahibi nigarmalatya
-
KIZLAR YA BISE SORUCAM BEN COK USUYORUM VE BELIM COK AGRIYO 3GUNDUR SIZCE NIYE OLABILIR YARIN TEST GUNUM COOOK KORKUYORUM yaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
Günler hiç geçmiyor ya ne kadar zormuş transfer sonrası.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evt di mi senin ne zaman ?
merhaba kizlar.transferden sonra bende günde bir kez olmak üzere göbek ve kalçadan igne oluyorum.birde vajinadan jel aliyorum.bu sabah farkettimki jeli koyarken biraz zorlandim.agrilarimda azaldi.insallah hepimiz hamileyizdir.lütfen pozitif olalim arkadaslar...
18 nisanda canım.yakllaştıkça umudumu yitiriyorum.Ağlama krizi tutuyor.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
KIZLAR YA BISE SORUCAM BEN COK USUYORUM VE BELIM COK AGRIYO 3GUNDUR SIZCE NIYE OLABILIR YARIN TEST GUNUM COOOK KORKUYORUM yaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
yoldaşlarım ben artık dayanamayacağım yarın kan testi yaptıracam.adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi diğer aylardaki durumun aynısını yaşıyorum.korkuyorum adet olmaktan negatif sonuç duymaktan.allah yardımını esirgemesin bizden.zor bir durum.sıkıntı bastı
teşekkür ederim heja.diyarbakırın neresindensin
yoldaşlarım ben artık dayanamayacağım yarın kan testi yaptıracam.adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi diğer aylardaki durumun aynısını yaşıyorum.korkuyorum adet olmaktan negatif sonuç duymaktan.allah yardımını esirgemesin bizden.zor bir durum.sıkıntı bastı
kizlar kan aldirdim simdi sonuc icin son bir saat dua edin neolur cuma vakti tam duaa lutfen dua
kizlar kan aldirdim simdi sonuc icin son bir saat dua edin neolur cuma vakti tam duaa lutfen dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?