nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

KIZLAR YA BISE SORUCAM BEN COK USUYORUM VE BELIM COK AGRIYO 3GUNDUR SIZCE NIYE OLABILIR YARIN TEST GUNUM COOOK KORKUYORUM yaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

KIZLAR YA BISE SORUCAM BEN COK USUYORUM VE BELIM COK AGRIYO 3GUNDUR SIZCE NIYE OLABILIR YARIN TEST GUNUM COOOK KORKUYORUM yaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

canım seni takip ediyorum inşallah yarın bize güzel haberler verirsin valla ben de üşüyorum ama ev soğuk diye bu rada ben de allaha çok şükür pozitif sonuç aldım pazartesi keseyi görmeye gidicem inşallah darısı senin başına biliyormusun benim de altı yaşında bir kızım var rabbim senin de yavrunu bağışlasın

canım kesinlikle hamilesin diyemem ama bende valinal jelimi alırken birsüre sonra zorlanmaya başladığımı farketmiştim ve de hamileydim.inşallah sende öylesindir

MERHABA KIZLAAR.NASILIZ BAKALIM BUGÜN.BEKLEMEK SiNiRLERiMi O KADAR BOZDUKi DÜN GECE AGLAMA KRiZiNE GiRDiM.BUGÜN ÇOK DAHA iYiYiM.BELiMDE VE KASIKLARIMDA AGRI VAR.AZ KALDi ALLAHiN iZNiYLE HEPiMiZ HAMiLE KALiCAZ.BOL BOL DUA EDELiM ARKADASLAR.

ya benim de 1 haftadır adet sancısına benzer sancım var ama dünden beri sol tarafıma ara ara bıçak saplıyolar sanki..inşallah bütün bunlar iyiye işarettir hayırlısı artık ..

hazeran merhaba..geçmiş zamanlarda ki topiklere bakıyordumda.aşılama yolunda tecrübelerimiz de kasımda aşılama yapanlar listesinde ikimizinde adı var.aralık 12de test günümüzmüş beklemişiz beraber.sana link veriyorum bakarsın.(http://www.kadinlarkulubu.com/asila...21509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-846.html) şimdi tüp bebekte aynı listedeyiz ve yine birlikte sonuç bekliyoruz.rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnm. amin

yoldaşlarım ben artık dayanamayacağım yarın kan testi yaptıracam.adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi diğer aylardaki durumun aynısını yaşıyorum.korkuyorum adet olmaktan negatif sonuç duymaktan.allah yardımını esirgemesin bizden.zor bir durum.sıkıntı bastı

sizi çok iyi anlıyorum aynılarını ben de yaşadım yok dedim kesin adet olucam çok sancım vardı her ay ne yaşıyırsam aynısını yaşıyordum dayanamayıp onuncu gün teste gittim testi yaparkende çok ağladhemşire neden ağlıyorsun adet mi oldun dedi hayır dedim ama biliyorum olucam sonucun negatif olduğundan eminim diye test sonucu çıkana kadar durmadan ağladım sonuç için aradılar pozitif diye bu seferde sevinçten ağladım o yüzden sakan stres yapma inşallah sen de pozitif sonuç alırsın

bende yarın yaptırcam kan testimi akslik olmazsa bende de hiç bir belirti yok ihşallah pozatif sonuç alırız

Son düzenleme:

nigarcım ha yarın yapmışsın ha pazar yapmışsın.bence yarına kadar dayanan bir gün daha dayanır ve gününde yapmış olursun testi bence pazar günü yap.çıkan değerin daha iyi olur bence.yükselmiş olur.karın ağrısı sancısı sadece adet olacaklarda olmuyor.bunuda takma kafana.korkudan tuvalete gidemiyorum öle sancım war kaç gündür.dün idrarda tekrar bektım ikinci çizgi ilk çizgiden de koyu çıktı bu sefer.sakın stres yapma lütfenn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…