nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

bence kesin 3 üz :) hayirlisi olsun arkadasim.sende ne gibi belirtiler vardi.gününden önce hiç test yaptinmi.

günümden önce hiçbir test yapmadım ağrım falanda olmadı diğer aylardan farklı olarak ama sol tarafımda yumurtalıklarımın olduğu yerde biraz ağrım var okadar 2 adet blast embriyo yerleştirildi inş ikiside tutmuştur.

ya çok mutluyum çok enteresan bir duygu Allah tamamına erdirir inş hepinizin kucağınıda doldurur :):CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:hihoyyyt

canim sonucun çogul gebelik göstergesi.rabbim gönlüne göre versin.benim 10. günün idrar testi yaptim ama sonuc negatif çikti.umarim kanda güzel sonuç alirim.

inş sonucun pozitif olur cnm tam tutunma damarların sana bağlanması falan 12 günde olurmuş benim embriyoloğum öyle söylemişti onun için sıkma canını hayırlısı olsun önemli olan ilk önce senin sağlığın Allah isterse neden olmasın :)

haklisin arkadasim.bol bol dua etmekten baska yapmamiz gereken bisey yok.allah hepimizin yardimcisi olsun..

bi sorum daha olcak arkadaslar.sonucu olumlu olanlara.sürekli yattinizmi.yoksa disari çiktinizmi..

bi sorum daha olcak arkadaslar.sonucu olumlu olanlara.sürekli yattinizmi.yoksa disari çiktinizmi..

canım inşallah sen de pozitif sonuç alırsın ben de çok şükür 9 nisanda pozitif sonuç aldım ben yalnızca iki gün yatmıştım ama genelde hep evdeydim bir kez tek dışarı çıktım

bende ilk günler yattim.ama ikinci gününden itibaren hergün igne olmaya çiktim.arabayla gittim ama 5 kat merdiven var apartmanimda.

nil , ağustose tebrik ederim arkadaşlar. sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişleriniz. gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim onu nasip etsin. artık tekmi ikizmi ne istiyorsanız.

bende bu gün kan testi yaptırcaktım faz geçtim pazartesi yaptırcam 20 nisanda adet tarihimdi hep 3 gün önce oluyodum ama ilaçlarında etki oluyo biliyom ihşaallah pozatif sonuçlar alırız:Saruboceq:

degerin güzelmis canim.insallah pazartesi ikimizde çok daha iyi sonuçlar aliriz.benim bugün 10. günüm idrar testi negatif çikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…