nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

kaymaklım inşallah pozitif sonucu almışsındır da sevinçten bizleri utuntun hadi gözümüz yollarda kaldı

kaymaklım inşallah hayırlı haberler alırsın ve bizlerede hayırlı haberler veririsin hadi hayırlısı

arkadaslar benide ekleyin bende 13 nisanda 3 tane kaliteli embriyo transfer ettirdim istanbul avrupa safak hastanesinde test gunum 23 nisan:CüvCüv:

kızlar buda bizim umut listemiz......Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------Umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------Metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------Ferti-jin tüp bebek merkezi-----------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------ıstanbul Tüp Bebek Merkezi---------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo-------------------------------------------------------------------:1no2:-----------------------------------------------
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo-------------------------------------------------------------------:1no2:-----------------------------------------------
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy----------------------------------------------
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------ıstanbul Avrupa Şafak Hastanesi--------------------------

listemizi güncelledim.az kaldı arkadaşlar.Rabbim bütün isteyen dileyen çabalayan herkese annelik duygusunu yaşatsın en kısa zamanda inşallah.Umudumuz daim olsun.Dileklerimiz gerçek olsun................inş

Son düzenleme:
kizlar bugune kadar hep bana moral oldunuz hepinizden allah razi olsun allah hepinizin yuzunu

guldursun ben aralik annesi filan olamicam umarim sizler olursunuz hepinizi optum beni unutmayin hep

dua edin olurmu :a015:

Kızlar merhaba.Bu gün transferin 11 günü testimi bu gün yaptırdım 25.72 çıktı kızlar.Çok az dimi?Hamile değilim öglemiii???

kizlar bugune kadar hep bana moral oldunuz hepinizden allah razi olsun allah hepinizin yuzunu

guldursun ben aralik annesi filan olamicam umarim sizler olursunuz hepinizi optum beni unutmayin hep

dua edin olurmu :a015:

cnm çok üzüldüm.değerin çok azmı çıktı.rabbim yardımcın olsun.tekrar deneme sabrı gücü versin sana.inşallah kendiliğinden kalırsın hamile hiç ummadığın beklemediğin bir anda geliverir yavrun sana.çok öptüm seni.unutmak diye bişey yok sende bizi ihmal etme tüm topiklere bekliyoruz seni.destek ol bize sende.kendine iyiy bak

Kızlar merhaba.Bu gün transferin 11 günü testimi bu gün yaptırdım 25.72 çıktı kızlar.Çok az dimi?Hamile değilim öglemiii???

sende aralık annesisin bence.olmasa hiç çıkmazdı cnm.çokta düşük bi değer değil.belliki tek bir kuzucuğun tutundu sana yada kuzucukların geç tutundu sana.dikkat et kendine.ikinci testinde düzenli artış olmuşsa problem yok demektir cnm...tebriklerrrrrrr

kızlar benim sonucum negatif çıktı..dua eden destek olan herkese teşekkürler... Allah'ım sizlerin yüzünü güldürür inşallah...

hayırlısı olsun söylenecek başka ne olabilir nasip değilmiş.allah daha beterini yaşatmasın..çocuksuzluk dünyanın sonu değil.hayırsız evlatla imtihan daha zordur ve çaresi yoktur ya da hastalıkla imtihan olmak daha ağır.her gün vurulduğumuz iğne geçici bir süre için ya şeker hastası olsaydık ne yapacaktık.koşuyoruz yiyoruz geziyoruz istediğimizi yapıyoruz çok şükür halimize.ne olursa olsun isyan etmek yok güzel allah ım hayırlı bir zamanda verecektir.biz şükrettikçe allah da yüzümüzü güldürecektir.lütfen ağlayıp sızlayıp yuvamızı huzursuz etmeyelim.hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz kolay değil yaşadıklarımız ama ah vah edip de hayatımızı zindan etmenin anlamı yok farklı uğraşlar bulup kafayı dağıtalım düşünmekle çare bulunmuyor tamamen takdir i ilahi. Gücümüz yettikçe tedaviye devam edeceğiz gerisini Allah a bırakacağız

sdsmt ve kaymaklim inanın çok üzüldüm arkadaşlar ama bi hayır vardır mutlaka..
Allah bidaha yaşatmasın aynı şeyi, umudunuzu kaybetmeyin..

kızlar benim sonucum negatif çıktı..dua eden destek olan herkese teşekkürler... Allah'ım sizlerin yüzünü güldürür inşallah...

sdsmt hayırlısı olsun cnm.üzüldük senin için kaymaklım için ama nasip şimdi değilse zamanı gelmemişse takdiri ilahi.dua edelimde yakın zamanlarda inşallah kavuşursunuz bebeğinize.allahım sabrını verir.yeniden deneme gücü verir inşallah maddi manevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…