nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

ARKADAŞLAR benim değerim 124.05 çıktı doktorum iyi dedi pztsi tekrar test yapacam:CüvCüv::CüvCüv:

nigarmalatya cnm tebrik ederim gözünaydın.yarın beraber yapcaktık.bekleyemedin dimi.hayırlı olsun.allahıma binlerce kez şükür olsun kaç hamiş oldu.darısı inşallah benim ve isteyen herkesin başına amin

canim insallah yarin bize güzel haberlerle dönersin.bol bol dua et.bende simdi actim kitabimi hepimiz icin dua edicem

sayfaya girerken çok heycanlıydım.kaç gündür bekliyordum.hem çok sevindindim,hemde içim burkuldu.ben biraz polyanacıyımdır,bu yaşıma kadar yaşadıklarımdan dolayı.herkez için en hayırlısı olsun.22 nisan çarşanba günü bakalım ben nasıl bir haber vericem.

canim insallah yarin bize güzel haberlerle dönersin.bol bol dua et.bende simdi actim kitabimi hepimiz icin dua edicem

bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım angel 78 sende orada yaptırmışsın galaiba benim doktorum aret kamardı 15 nisanda taransfer yapıldı 27 nisanda test günüm inşallah hayırlı haberler alırım hepiz inşallah dualaşalım inşallah

kızlar bu sabah idrar tesiti yaptım trasverimide sayarsam 12 günüm 2 çizgi çıktıkaydirigubbakcemile3 çok mutluyum yarın ihşallah kandada çıkar inanamıyom benim bu 3 tüp bebek denemem ihşallah dogrudur allah hepimize yaşatsın anne olmayı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…