nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

bugün 10. günüm arkadaslar.idrar testi negatif çikti.of kandada böyle çikarsa ((

Şuan sonucu telefonla öğrenebilirim ama daha cesaretim yok biraz sonra öğrenicem ya bu arada ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

hep birlikte duaciniz arkadasim.üzülmek yok ok mi.hadi güzel haberlerini bekliyoruz..

canim tebrik ederim.allah sonunu erdirsin insallah. benim bugün 10.günüm idrar yaptim negatif çikti.çok korkuyorum kandada aynisi çikar diye..

nil sende ne gibi belirtiler olurdu arkadasim.üsüme SIK idrara çikma varmiydi.

Belirtilerimi anlatıyorum :
Transfer olduktan sonra karnımda hep ağrı oldu bu ağrı yaklaşık 5 gün falan sürdü ilk üç gün yürüyüşüm değişmişti sanki ameliyatlı gibi yürüyodum.Sonra ağrılar azaldı farklı oldu sanki iğneler batıyomuş gibiydi.Bide idrar rengi koyu olmuştu.Onun dışında mide bulantısı göğüs sızlaması çatlatma iğnesini yaptıktan sonra olmuştu.Şuan mesela hiçbir belirtim yok sadece öksürünce ve hapşırınca karnıma bişey batıyo.Aklıma gelenler bunlar daha vardır toparlıyım kendimi anlatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…