bende anca okuyabildim çok yazmışsınız ama çokta güzel şeyler yazmışsınız bu bebek eşyası konusu beni çok heycanlandırıyor,bizimkileri anneanne ve babaanneler alıyor ben sadece bebek arabası ve organik hastane çıkışı ve bazı ufak tefek şeyleri almayı düşünüyorum tabi inşallah7.ay bittikten sonra başlamayı düşünüyorum.bide ucuz buldukça bebek bezi zulalamayı düşünüyorum.
glm kvrck ne ördün resmini koyda görelim
bebek kıyafetleri pahalı gerçekten ama çarşıdan alırsan ucuz onunda içinden iyisini seçeceksin kumaşı kağıt gibi sert oluyo bazı penyelerin kim onu alırrda bebişinşin narın tenine giydirri
büyük mağazalarda kampanyaları takip edin kzılar acayip indirimler oluyor mesela ben ilk bebişe çıtçıtlı badi almıştım chiccodan pakette 5 adet 59,90 dı ama başka bir chicco mağazasında aynı kalitede yanlız sezon sonu ürünüymüş diye yine 5lki paket ve 19,90 bebeğin giyeceklerinin yeni sezonu eski sezonumu olrmuş dimi ama
bu arada çok konuştum cnm çok sıkkın içimde bir sıkıntı var kızlar her sabah uyandığımda yatakta yüzüstü yatarım bebeişim kesin kımıldardı bende onun kıpırtılarını hissetmek için kalkmazdım yatakten bu sabahta kalkmadım ama hala hiç bir kıpırtı yok çok tedirginim az sonrada dpktora gideceğim kötü haberler almaktan o kadar çok korkuyorumki içim sıkılıyor off
Ahhhh canım çok sağolll şirvancım:)
çok kibarsınız hanımefendi
şimdi geçen yaptırdığımız ikili test vardı ya benim doktorum yine birine yönlendirmişti prof doktor ama çok iii biriydi şimdi yine orası ile konuştum ayrıntılıyıda orda yapıyorlarmış çok pahalı bir yer ama çok ilgileniyorlar oraya karar verdim ne yapayım
kızlar çok kötüyüm ya ;(senağlamasenağlama
saat 13 de randevum vardı eşimin işyerinde çok büyük problem çıkmış gelemicek miş çok kötüyüm ya
hangi birine üzüleyim ben :a015:
bilmediğiniz o kadar çok sey varki hayatımız maf olabilir bu işler yüzünden :a015:
eşimi arıyorum ne zaman gelcen diye o da anlamadı beni başında bir sürü şey var dinlemedi bile bebeğin hareket etmediğini kızdı banasenağlama
Canım bitince buraya eklicem bende..kaydirigubbakcemile2glm kvrck ne ördün resmini koyda görelim
kızlar çok kötüyüm ya ;(senağlamasenağlama
saat 13 de randevum vardı eşimin işyerinde çok büyük problem çıkmış gelemicek miş çok kötüyüm ya
hangi birine üzüleyim ben :a015:
bilmediğiniz o kadar çok sey varki hayatımız maf olabilir bu işler yüzünden :a015:
eşimi arıyorum ne zaman gelcen diye o da anlamadı beni başında bir sürü şey var dinlemedi bile bebeğin hareket etmediğini kızdı banasenağlama
benim takvimim niye cıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?