Nisan 2009 da doğum yapacaklar

bende anca okuyabildim çok yazmışsınız ama çokta güzel şeyler yazmışsınız bu bebek eşyası konusu beni çok heycanlandırıyor,bizimkileri anneanne ve babaanneler alıyor ben sadece bebek arabası ve organik hastane çıkışı ve bazı ufak tefek şeyleri almayı düşünüyorum tabi inşallah7.ay bittikten sonra başlamayı düşünüyorum.bide ucuz buldukça bebek bezi zulalamayı düşünüyorum.

bebek bezi zulalamak çok iyi fikir ilkaylar acayip çok kullanıyolar. ama numaralarını dikkatli seç kk da başka yerlerde de hangi numara çok kullanılıyo diye konular açmışlar onlarada bak alırken.gamyoncuiremsu

bencede bu kadar moralini bozma benimkide dün sabahtan akşama kadar tepki vermedi yalvardım hareket et diye yok müziği sonuna kadar açtım yine tık yok çok şükür akşam başladı hareket etmeye,ama bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum hiç birşey hissettirmiyor yaramazlar demek ki normal hepimizde aynı şikayetler var hareket konusunda,inşallah iyi haberlerle dönersin.

bursasu evet bozma moralini evetkızlar ya hangi numara bebek bezleri alacagız

bursasu bebeğinin, gebelik haftandanda anlaşılacağı üzere kas sistemi çok gelişmiş değil....ve biz onların her hareketini hissetmiyoruz....yalnızca çok kuvvetli olanları hissettiriyor..onun için tedirgin olma bencede....bak evde oturdun çok odaklandın gördün mü:)) çalışırken çok takmıyorsun sanki....ben işten saolsun onun tekmeleri sayesinde kafa kaldırıyorum...ancak akşam babamıza şov amaçlı birkaç dövüş tekniği gösteriyoruz oda çok komik oluyor....eşim sanki yanan sobaya değmiş gibi tekmeler sonrası elini sallıyor....:))

kızlar çok kötüyüm ya ;(senağlamasenağlama
saat 13 de randevum vardı eşimin işyerinde çok büyük problem çıkmış gelemicek miş çok kötüyüm ya
hangi birine üzüleyim ben :a015:
bilmediğiniz o kadar çok sey varki hayatımız maf olabilir bu işler yüzünden :a015:
eşimi arıyorum ne zaman gelcen diye o da anlamadı beni başında bir sürü şey var dinlemedi bile bebeğin hareket etmediğini kızdı banasenağlama

tam dayaklıksın hee ,klava:
hem karar veriyon, hem bizi uğraştırıyosun...

açtığım topiktede bakırköy radyomeri önermişler,,,,
bide aynı yerin fındıkzade de yeri varmış.

canım önce bebeği düşün ne olur böyle yapma bence bebekte hiçbişey yok ama sen üzülüp sinirlerin gerildikçe hiçyoktan oda rahatsız oluyor,inşallah eşininde sorunları önemli değildir bizdede çok sıkıntı oluyor ama ben takmıyorum bide ona takarsam:1no2:

canım üzme kendini ;
eşininde işleri madem yoğun fazla üstüne gitme....

2 gün önce bende senin gibiydim. eşim anlamıyor diye dert yanıyordum.
inan bana onlar bizim gibi hassas olamazlar, ince düşünemezler....
biz burda birbirimize moral vermek için varız.....
biz ancak birbirimizin derdindenanlarız.....

gerçi ben bunları yazıyorum ; ama sen şuan doktorda olmam gerekiyor....
hadi güzel haberlerini bekliyoruz......

bursasu benim bebekte dün hiç hareket etmedi bugün kıpır kıpır. merak etme hiç bişeyi yoktur bebeğinin. ama tuğce nin dediği gibi sen kendini herşeye sıkarsan bebekte huzursuz olur. umarım eşinin problemleride en kısa zamanda çözülür.

kızlar dün sayfalar hiç ilerlemiyor diyordunuz...
bakım bugün maşallahımız var....

kuzey hanıma inatmı yapıyorsunuz yoksa :))

burasasu canım inan ki bebeğin hareketlerini kendine boş yere sorun ediyorsun.bak kardeşim 3 haftalık anne.ben herşeyi ona soruyorum.bana demişti ki abla 7 aylıkken bile bazen 2 gün boyunca hiç hareketini hissetmediğim oluyor demişti.aslında onlar hareket ediyorlar ama biz en kuvvetlilerin algılıyoruz şu anda.2 hafta sonra zaten hiç durmayacaklar inşallah.iş problemlerine gelince inan ki bebekler nasipleri ile geliyor.rabbim hiç ummadığın kapılar açar önüne.ben eminim.hiç takma kafana herşey yoluna girer.

öyle oldu şirvan nisan annelerinin gücünü gösteriyoruz öyle korkutamazsınız siz bizi çatır çatır yazarız diyoruz. hem belki çok yazarsak yetişemez peşimizi bırakırlar di mi.

bu arada ben hafta olarakta öndeyim ama çok aşırı hareketleri yok bizimkinin annem eskiden hep anlatırdı kızım sen karnımdayken az çektirmedin bana diye biraz hareket edermişim 2-3gün hiç etmezmişim doğduktan sonrada benden hareketlisi yaramazı yokmuş demekki inşallah bebeğimde bana çekmiş yada bana öyle geliyor

ya neler olmuş gene kızlar sayfamızı niye kitliyolar burdada rtük benzerleri bulmuş bizi neyse gene kapanmayalım bu seferde kapanırsaaa

benim takvimim niye cıkmıyo

bursasu canım git gel bakalım doktora
için rahatlasın

sonra anlatırsın eger istersen uzun uzun paylaşırızzz

buarada cok güldüm ya cok yazalımda takip edemesinler::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…