Nisan 2009 da doğum yapacaklar

alıngan şey seni;
yiğenimde onda yatıyor.....
odası olduğu halde.....
dedesi içinde oynasın diye almıştı. kardeşim onu yatak odasında - yatak olarak kullanıyor...

odasında hiç yatmadı daha ..... eşimde bunu bildiği için odaya karşıydı (

çiçekçiçek araba konusunda haklı canım çok ağır arabalar ev bekliyo sonunda indirip çıkarılamıyo bende baston tipi ama yatabilen bi arab buldum onu alacam chicoda yine....

demet ben 21 haftalığım doktorum 24.25. haftalarda bakacaz dedi doktora uyuyorum yani....

Ay kızlar halan bulamadım bir hastane yaptıracak yer birini arıyorum doktor yok birini arıyrum randevu yok ayyyy
evet bende geç kalmak istemiyorum 20+2 olacam c.tesi yaptırmak istiyorum bayramdan sonraya kalmak istemiyorum

aaa sinirlenicem ama şimdi;
nerde oturuyordun sen bakım ....
onada bir el atımda şu kıza bir hastane bulalım.....

medicalpark uzakmı sana ... 10 defa yazdım ama ..... tınlayan yok tabiii.

delleniyorum bak ; az kaldı :)))

şirvan ya yapma
bak zaten üzülüyorum canım ben avrupa yakasındayım
medicalpark ben istemiyorum burda fatihde var ama şirketten arkadaşım memnun kalmadı o yüzden hiç düşünmdim orasını

ben daha araba falan iç düşünmedim onları bebek dogduktan sonra bakacagım

yani ihtiyacıma göre alacagım yoksa alıp ta kenarda dursun istemiyorum

benim evi bir görseniz zaten oldukca az esya vardır ve sevmem kalabalıgı
o yüzden bu konuda da temkinli davranıyorum, bakalım bebiş saglıkl agelsinde günler neyi getirecek

buarada annem özenmiş bir battaniye örmeye basladı, biz artık cocugun sünnetine yetiştirirsin diye alay ediyoruz kadınla cünkü defalarca söktü garibanım
aslında yapmayacaktı ama etraftan sürekl, örme kazaklar hırkalar paltolanlar falan gelmeye başladı, bizimki ilk torum olacak bir heves bir heves

bende anneme dedim ki bebiş anneannem ne yaptı diye sorarsa ne diyecez,,,, bizra küstü ama simdi kendini battaniyeye adadı 2 örüp 3 söküyoo cok komik bakalım ne cıkacak meydana::)))

şirvan ya yapma
bak zaten üzülüyorum canım ben avrupa yakasındayım
medicalpark ben istemiyorum burda fatihde var ama şirketten arkadaşım memnun kalmadı o yüzden hiç düşünmdim orasını

üzülme bak senin için hamişlerden haberler bölümüne yeni konu açtım.... bakalım neler yazılacak...

Avrupa yakasında - AYRINTILI ULTRASYON Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar merhaba;

Avrupa yakasında Ayrıntılı ultrasyon yapılacak yer arıyorum.
önerebileceğiz bir yer varmıdır....

konu biraz acildir.....
arkadaş 20 haftalık oldu....
bulamıyor diye çok üzülüyor

günaydın kızlar nasılsınız

bu yıl hava inanılmayacak kadar iyi gidiyor düşünün karsta daha kar yağmadı oysa ben buraya ilk taşındıgıma 4yıl önce bu günlerdi yani kar belimizdeydi eşime yapışmadan adım atamazdım bugunse oğlumu dışarı cıkarmayı bile düşünüyorum

bebek arabaları konusunda bende selinaya katılıyorum arkadaşım elleden 250 milyona kocaman bir tane almıştı ama kullanamadı benimkini aldı benimki sıradan bi baston tip gayette memnunum

kızlar sizce örgü bir battaniye için 60 ytl israf sayılırmı cokmu sizce ama harika bi battaniye cok sevdim bayıldım ama fiyatı biraz kafamı karıştırıyor
birde acaba aldıktan sonra pişman olur muyum AYYYY BİLEMİYORUM BEBEĞİM İÇİN DEĞER TABİ AMA NE BİLEYİM FİKRİNİZİ BEKLİYORUM

demet arzu edersen radyomar ile görüş derim giden herkes çok memnun ama cumartesiye yok ne yazıkkki.....bakırköyde radyomar

Ahhhh canım çok sağolll şirvancım:)
çok kibarsınız hanımefendi
şimdi geçen yaptırdığımız ikili test vardı ya benim doktorum yine birine yönlendirmişti prof doktor ama çok iii biriydi şimdi yine orası ile konuştum ayrıntılıyıda orda yapıyorlarmış çok pahalı bir yer ama çok ilgileniyorlar oraya karar verdim ne yapayım

merhaba annişler
konumuz hala incelemede ne iş ergenekon falanmı konuştunuz ya hepimizi içeri almasınlar
hala incelemede ilginç..
bende akşam 7de doktora giidcektim ama doktorun işi çıkmış saat 13 de gideceğim kan vercem 3lü test için herkes tetanoz oluyor ben daha 3lü test

eyşancım ben örgüyü pek sevmiyorum canım hazırlar daha çok hoşuma gidiyo ama tabi çok beğendiysen fazla bişe değil ................

Kızlar baya konuşmuşsunuz anca okuyabildim :)))
Bende daha bişey alamadım bebişe
Şimdi süveter örüyorum
İlk denemem ama güzel oldu :)))

HAZIR YETERİNCE VR MALUM BEN DİĞE OĞLUMU DOĞURALI fAZLA BİŞEY OLADI
bu bebeğime sadece bu battaniyeyi alacağım birde 2 hastane cıkışı onun dışında bebeğimi 1yasına getirecek kıyafet stoğumuz mevcut ve hediyelerde cebesı olacak ben kalabalık bi polis sitesinde oturuyorum etrafımda cok o yüzden bebeğe pek bir şey almayacağım ne dersi SELİNAY ALIYIM DİMİ

glm kvrck ne ördün resmini koyda görelim
bebek kıyafetleri pahalı gerçekten ama çarşıdan alırsan ucuz onunda içinden iyisini seçeceksin kumaşı kağıt gibi sert oluyo bazı penyelerin kim onu alırrda bebişinşin narın tenine giydirri
büyük mağazalarda kampanyaları takip edin kzılar acayip indirimler oluyor mesela ben ilk bebişe çıtçıtlı badi almıştım chiccodan pakette 5 adet 59,90 dı ama başka bir chicco mağazasında aynı kalitede yanlız sezon sonu ürünüymüş diye yine 5lki paket ve 19,90 bebeğin giyeceklerinin yeni sezonu eski sezonumu olrmuş dimi ama

bu arada çok konuştum cnm çok sıkkın içimde bir sıkıntı var kızlar her sabah uyandığımda yatakta yüzüstü yatarım bebeişim kesin kımıldardı bende onun kıpırtılarını hissetmek için kalkmazdım yatakten bu sabahta kalkmadım ama hala hiç bir kıpırtı yok çok tedirginim az sonrada dpktora gideceğim kötü haberler almaktan o kadar çok korkuyorumki içim sıkılıyor off

merhabalar arkadaşlar.ben de okuma işini yeni bitirdim.araba konusu iyi oldu.biz kocaman uçak tekeri gibi tekeri olan 600 ytl lik bi araba beğendik ve karar kıldık ama yazılanları okuyunca bi daha düşünmeye karar verdim.yaz bebeği olacak bizim bıcırıklar.yani hep gezecekler inşallah.araba önemli bence.

örgü konusnda ben çok beceriksizim.ama kızkardeşlerim maşallah hamileyim haberini aldıkalrından beri örüyorlar.daha şimdiden bi sürü yelek süeter hırkası var.bir de çok şık battaniyesi varmış.ben daha
göremedim.(

ama ben 7. ay bitmeden bişey almıcam.28. haftadan sonra toplu alışveriş yapacaz inşallah.

s_ebru yeni yaşın hayırlı olsun.

yapma bursasu hemen kötü şeyler getirme aklına. bebekler sürekli kıpırdamazki belki sen uyandın o hala uyuyodu annesi yapma üzme böyle kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…