Nisan 2009 da doğum yapacaklar

kızlar bizde hala oda konusunda eşimle anlaşamıyoruz..
allah tan oda yapma konusunu kabul etti;

ama bebek odası değilde; geç odası tarzında bişey alalım diyor.....
bakalım savaşı kim kazanacak.....

bende kiracıyım. bir odamda 2 adet çekyat var; diğeride şark odası. tarzında...salonda oturuyoruz.
çek yat odasını bozmayı düşünüyorum.

1 tane çek yat çoçuğun odasında kalır, diğerinide şark odasına yada mutfağa koymayı düşünüyorum.
mobilya siparişi verelimde buluruz elbet bir yer...

şirvan ben tarihi kaçırdım canım ya bu cumartesimi yoksa birde katılımcı olmak için isim felan yazdırmak gerekiyormu cevaplarsan çoooook sevinirim

günaydın kıslar............................
ne yaptınız yine yaramazlıklar yapılmışşşşşşşşşşşşşşşşşş.......................
bu tickedri hiç beğenmedim idareedecez artık napalım....
sebru doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere.....
didem alemsin valla nasıl yapıyon kıs ben herşeyi atıyom valla....................

didem sen gerçekten değişik birşeysin......
sanki eskiden günümüze kalmışsın....
pravo valla sana; senin gibiler kaldımı artık.

şirvancım siz bilirsiniz ama, bence beşik şart, altı aydan sonra kendini atar yataktan çocuk,en azından bi park yatak almanı tavsiye ederim hem ucuz hemde ilerde oyun parkı olarak kullanırsınız..............

şirvan ben tarihi kaçırdım canım ya bu cumartesimi yoksa birde katılımcı olmak için isim felan yazdırmak gerekiyormu cevaplarsan çoooook sevinirim

2 aralık ; saat 2de

hastaneyi arıyosun. seminerle ilgili gözde hanım var ;
ona isim yazdırman yeterli

ayyy herkes burdaymışşş..Bende noluyoruz diyorum..Dün işten erken çıktım sabah geldim ağzım bir dolu bir dolu anlatacağım bir baktım bizim topiğe yazılmıyo çizilmiyo .Aman yarabbim dedim dilim şişti walla...
Neyse düm işten erken çıktım tetanoz aşımı yaptırdım.Kolum acıyo biraz ama kendim için yaptırmadım karnımdaki o küçük yaramaz için yaptırdım..Onun için canımı bile veririm ayrıca..:)Ben artık bizimkine canavar diyorum canavar.Küçük canavar.Ay dün gece yatıyorum yüzüstü döndüm bikaç kere yanlışlıkla bizim prenses rahatsız oldu sanırım bir vuruyo bir vuruyo uykumdan uyandırıp beni yan dönderiyooo:)Ne yalan sölüyüm o kadar hoşuma gidiyoki onun tarafından uyandırılmak...
Neyse aman uzatmıyım..Soruma geleyim barii.Şimdi ben doktora 20 haftalıkken gitmiştim.Doktorda beni yeniden 1 ay sonra çağırdı yani 24 haftalıkken yani benden ayrıntılı ultrsaon istemedi.Şimdi ben bayram dönüşü ayrıntılı ultrasına gitsem 23 hafta 5 günlük oluyoruz.Bu geç mi acaba??Doktorum 24 haftalıkken gel dediğine göre ayrıntılı ultrason istemeyecek..Bende arzumu okuyunca açıkcası bir tarafım aman girme ayrıntılı ultrasona diyor.Sonuçta Allah korusun herhangi bir aksilikte moralini bozmaktan başka yapacak bişey varmı diyorum.Bir taraftanda sizin şöyle güzel görünüyo böyle güzel görünüyo demelerinizden sonra ayy gireyim diyorum...Ayy bilemiyorumki çok arada kaldım ..

selinay bende park yatak almaya karar verdim baktın mı hiç tavsiye edeceğin bi model var mı?

şirvancım siz bilirsiniz ama, bence beşik şart, altı aydan sonra kendini atar yataktan çocuk,en azından bi park yatak almanı tavsiye ederim hem ucuz hemde ilerde oyun parkı olarak kullanırsınız..............

geç odası derken ; yatağı bu uzayan yataklardan olacak....

sadece mobilyanın deseni , kelebekli , çoçuksu olmayacak.
sade ağır olsun diyor....

zaten portbebe (sallanan beşikte) kardeşimden geliyor; 5-6 ay onda yatar ;

8nisan2009 bence sen doktora süpriz yap gir ayrıntılıya öyle git randevuya hehehe.
canım 20. haftayala 24. hafta arası en iyi görülebildiği zaman diye biliyorum ayrıntılı da.sonra bebek büyüyo diye herhalde çok iyi görünmüyomuş eğer yanlış duymadıysam.

ok şirvancım o zaman canım.....

dozkan istanbul yolunda a city outlet var gittinmi hiç, alt katta chiconun outlet mağazası, var orda beğendim canım kraftınkini alacam ben ama başka markalarda var fiatlarda uygun canım...

önünden geçerken gördüm ama hiç gitmemiştim. eşimi ikna edeyim de haftasonu götürsün beni. ya laf aramızda biliyosun ankara da pek gezecek yer yok hep alışveriş merkezleri falan benimki çok bıktı biraz zor oluyo ikna etmek.kaydirigubbakcemile5

antika ve arıza arası diye tanımlıyorum ben kendimiii

buarada bayram öncesi bi doktora gidelim diyoo kocacım ben tırsıyorum tabi yine

belki pzt gidecegiz...
bakalım bizim ufaklık ne durumda ben diyorum iiyis diye ama illa birisinin mi onaylaması lazım ki::))

neyse kocacımında biraz gönlü olsunn

kızlar bu arada gidebilecekler su kursa gitsinde bize de anlatsın neler dediler
bakalım ben 20-21 aralıkta hakan cokerinkini gitmek için planlar yapıyorum umarım olur

Bizde park yatak alıcaz.Son aylara bırakıyorum ben yatak işini.Eltimde park yatak almıştı.Bence en iyisi o daha kullanışlı ve istediğin yere taşı.Neyse boşu boşuna yazıyorum yine nasılsa cevap yazan olmıcak.Bende yazılanları okuyim.By.

oyyy bak bi alıngan hamiş daha gelmişşş. ebrartuba eltinin kullandığı park yatağın markası ne .memnunsa biz de bi bakalım.a.s.

ben eşime hiçbişey beğendiremiyorum hiçbişey park yatak alalım cık, normal odalara bakıyoruz beğendiremedim daha bi tane daha en sonunda gırtlaklicam haberi yok. bebek arabasıda ööle yok bu bebek arabası ağır, bunun renginin başka tonu yok mu yok bunun tekerlekleri çirkin allahımmmm erken dourucam en sonunda

didem bence de bi git doktora hem biz bile merak ediyoruz senin organik bebek ne alem de bizimkiler malum ilaç bebesi hormonlu heheheheee

çiçekçiçek bu erkekler biraz ağır kanlı bizimkine de ne önersem daha erken diyo pek fikir alışverişinde bile bulunmuyo bu konuda. bize kalsa şimdiye herşeyi tamamlardıkvalla.

bende bekliyorum ebrartubacım zaten annem alacak ben şimdi beğeniyorum,chiconun küçük olan bi modeli var onu kimse tavsiye etmiyo kıslar haberiniz olsun küçük olduğu için bebek dönerken çarpıp uyanıyomuş ilerleyen zamanlarda....

Ay kızlar halan bulamadım bir hastane yaptıracak yer birini arıyorum doktor yok birini arıyrum randevu yok ayyyy
evet bende geç kalmak istemiyorum 20+2 olacam c.tesi yaptırmak istiyorum bayramdan sonraya kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…