- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.161
günaydı kızlarben dünden beri çok kötüyüm, romatizma olmama rağmen bebeğe zarar gelir kaygısıyla ağrı kesici içmiyorum ama dün gece ağrımdan resmen ağladım....bugün dr a gideceğiz, aranızda ağrı kesicivb ilaç kullanan var mı 9 ay bu şekilde nasıl dayanırım bilmiyrum...
günaydı kızlarben dünden beri çok kötüyüm, romatizma olmama rağmen bebeğe zarar gelir kaygısıyla ağrı kesici içmiyorum ama dün gece ağrımdan resmen ağladım....bugün dr a gideceğiz, aranızda ağrı kesicivb ilaç kullanan var mı 9 ay bu şekilde nasıl dayanırım bilmiyrum...
Cuma günü bebeğimiz kalp atışlarını duydum :) nasıl içim rahatladı tahmin ediyorsunuzdur. Minicik kalbinin pıt pıt atışını bike gördüm :)
Herşey yolunda olduğu için doktorum dört hafta sonra gel dedi. Bir daha ki kontrolde kollarını bacaklarını hareket ederken görücem inşallah.
Bekleyen bütün anne adayları bebişlerinin kalp atışlarını sağlıkla duyarlar inşallah :)
Herkese iyi haftalar diliyorum.
gözün aydın canım. bende çarşamba günü gidicem inş. bende duyarım pıtırcığımın kalp atışlarını...
14 nisan daki düşüğüm de ikizdi:)
hayırlısı inşallah...
doktorunu değiştir bence de, benim doktorumun makinesi hem kalp atışlarını hem de bebeğin kan damarlarını bile gödteriyordu. kırmızı mavi çizgiler falan vardı. çok da önemli değil ama illa duyöak istiyorsan ki insan istiyor ultrasonu daha iyi olan bir doktor tercih et bence de
günaydın herkeze bende hamileyim 17 ağustosta kan testim 850 çıktı ama benim bi kaç gündür 3-4 damla kahverendi akıntım oluyor benimle aynı durumda olan var mı acaba biraz korktuk telaş yaptık yarın doktora gidicez inşallah bi problem çıkmaz
nane limon sana da günaydın.
sen bana yardım edebilir misin?
bugün adetimin üzerinden 6 gün geçti dün bhcg baktırdım, 2859 çıktı..
sebnce normal mi?
senin kaç çıkmıştı?
günaydın herkeze bende hamileyim 17 ağustosta kan testim 850 çıktı ama benim bi kaç gündür 3-4 damla kahverendi akıntım oluyor benimle aynı durumda olan var mı acaba biraz korktuk telaş yaptık yarın doktora gidicez inşallah bi problem çıkmaz
Benim mide bulantim artik son safhasinda su bile icsem cikariyorum bir lokma yedigimde direk tuvaletteyim midem bosken bile o kadar cok cikariyorumki sanki baska biyerde baska bi midem daha var ne zamana kadar surer bu bana sanki hic bitmeyecekmis gibi geliyor gecen hafta serum taktilar sonunda
Benim mide bulantim artik son safhasinda su bile icsem cikariyorum bir lokma yedigimde direk tuvaletteyim midem bosken bile o kadar cok cikariyorumki sanki baska biyerde baska bi midem daha var ne zamana kadar surer bu bana sanki hic bitmeyecekmis gibi geliyor gecen hafta serum taktilar sonunda
evet iklem cim ben istanbuldayım. beylikdüzünde. buralarda birkaç hastane var ama hiçbirini tavsiye edemem. ben iki düşük yaşadığımı için doktor bnim için çok önemli, düzgün birini arıyorsan doktorumu tavsiye edebiliri. hastanede değil özel muayenhanesi var bahçelievler de. medacal park ta doğurtuyor. biraz pahalı geleb ilir ama dediğim gibi benim hamileliklerim biraz olaylı geçtiği için benim hiç şikayetim yok. muhteşem ince, anlayıoşlıkibar ve işinde de bir o kadar iyibir doktor. opr. dr. sare davutoğlu. ayrıca canım seninle benim bi de zeynep2512 nin beklenen doğum tarihleri aynı gibi :) gelin hep beraber doğuralım :)cnm sen istanbuldamısın?, hangi doktora gidiyorsun yazabilirmisin rica etsem.?
doktora bu hafta içi gideceğim, randevu alacağım inş.. benim de 5 gün geçmişti 2859 çıkmıştı.. hayırşısı olsun inş..Ben adetimin uzaerinden 1 hafta gectiginde baktirmistim 7589 du:))) ikizmi acaba demistik kendi kendimize benim yumurtlamam erkenmis o yuzden 6 gun kadar erken ilerliyor gebeligim :)) seninki gayet normal ama ikizsede ne guzel olur:))doktora gitmedinmi keseyi gorunce anliyor zaten tek kese cift keseden
zeynep cim akıntı olarak seninle aynı durumda değilim ama gün olarak aynıyız şeker :) nasılsın ne durumdasın, mide bulantıların başladı mı? ben de hiçbirşey yok :) böyle devam eder mi acaba? ama daha çok da erken önümüzdeki hafta başlayanilir bulantılargünaydın herkeze bende hamileyim 17 ağustosta kan testim 850 çıktı ama benim bi kaç gündür 3-4 damla kahverendi akıntım oluyor benimle aynı durumda olan var mı acaba biraz korktuk telaş yaptık yarın doktora gidicez inşallah bi problem çıkmaz
Merhaba :80: benim 2 haftadan fazladir kahve rengi akintim oldu hala devam ediyo, bikaç gün öncesinde, katilasti ve koyulasti, hemen doktora gittim ve ultrasonla bakti, Doktorun söyledigine göre biriken eski kanmis.. korkulcak bisey olmadigini söyledi, tam kirmizi gelmedikçe endiselenme dedi.. Sen yinede içinin rahat etmesi açisindan git doktora, fazla yormamaya dikkat et kendini, istirahat et bolca..
evet iklem cim ben istanbuldayım. beylikdüzünde. buralarda birkaç hastane var ama hiçbirini tavsiye edemem. ben iki düşük yaşadığımı için doktor bnim için çok önemli, düzgün birini arıyorsan doktorumu tavsiye edebiliri. hastanede değil özel muayenhanesi var bahçelievler de. medacal park ta doğurtuyor. biraz pahalı geleb ilir ama dediğim gibi benim hamileliklerim biraz olaylı geçtiği için benim hiç şikayetim yok. muhteşem ince, anlayıoşlıkibar ve işinde de bir o kadar iyibir doktor. opr. dr. sare davutoğlu. ayrıca canım seninle benim bi de zeynep2512 nin beklenen doğum tarihleri aynı gibi :) gelin hep beraber doğuralım :)
doktora bu hafta içi gideceğim, randevu alacağım inş.. benim de 5 gün geçmişti 2859 çıkmıştı.. hayırşısı olsun inş..
zeynep cim akıntı olarak seninle aynı durumda değilim ama gün olarak aynıyız şeker :) nasılsın ne durumdasın, mide bulantıların başladı mı? ben de hiçbirşey yok :) böyle devam eder mi acaba? ama daha çok da erken önümüzdeki hafta başlayanilir bulantılar
kızlar günaydın,
nasipse ben de nisan 2013 annesi olacağım.
size bir sorum var lütfen yardımcı olurmusunuz?
ben hangi doktora yada hastaneye gideceğimi bilmiyorum, istanbulda avrupa yakasında olan varsa hangi hastane ve doktora gittiklerini yazabilirmi ?
1 hafta oldu öğreneli ama hala gitmedim doktora...[/QUOTE
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin ben fatih medical park ayşegül sofuoğluna gidiyordum öneririm çok iyi bir doktor :)
bana cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim :) benim bulantım var canım ya 2 gündür sakız tuzlu çubuk filan öyle duruyorum sabah uyandığımda çok oluyor yarın sabah doktor randevum var inşallahh bir sorun çıkmaz bu arada progesteron , esteron ve zingo c kullanıyorum ek olarak cumartesi günü doktorumu aradığımda endol verdi kahverengi akıntın geçer bunu kullan dedi azaltı ama tam geçmedi aynı hapları kullananlar var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?