- Konu Sahibi miraclegirl
-
canım dr elevit verdi çok iştah açıyor diye gece içip yatıyorum, eşime sahur için kalktığımda 2 gündür midem kazınıyo ama yemiyorum.. Norma öğünlerimi deiştirmedim sabah mutlaka yumurta peynir ve zeytin yiyorum çayı kestim içmiyorum ,bol su içiyorum. Beyaz ekmek yerine karşık tahıllık ekkmek yiyorum evde yapıyorum makinada..öğlen çorba yada meyve yiyorum normalde öğlen yemem ama progestan içmem lazım yiyorum mecbur. Ilk 3 ay alınan kilo anneye kalıyo haberiniz olsun ..
yaaaa hemen dolsun amaaaa.böyle karınlarımız şiştiğinde resimlerimizi koyalaım bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizde yazlaım.bebeklerimie aldığımız bebk odalarını kıyafetlerini koyalımmm
kızlar kasık bel ve hata göbek deliği etrafın ağrıyan hamiş varmı aramızda benim ağrıyordaaa
canım dr elevit verdi çok iştah açıyor diye gece içip yatıyorum, eşime sahur için kalktığımda 2 gündür midem kazınıyo ama yemiyorum.. norma öğünlerimi deiştirmedim sabah mutlaka yumurta peynir ve zeytin yiyorum çayı kestim içmiyorum ,bol su içiyorum. beyaz ekmek yerine karşık tahıllık ekkmek yiyorum evde yapıyorum makinada..öğlen çorba yada meyve yiyorum normalde öğlen yemem ama progestan içmem lazım yiyorum mecbur. ilk 3 ay alınan kilo anneye kalıyo haberiniz olsun ..
ayy inşAllah yaa düşünmesi bile heyecanlandırdı beni,
hatta arkadaşım bebiş haberini duyunca bana hamilelik t-shirtü almış, üzerinde ay ay bebek resimleri olan, görünce çok duygulandım, herkesin içinde utanmasam ağlıcaktım, o derece..
Bu ani duygu değişikliklerinin sorumlusu da hamilelik sanırım :26:
benim ilk haftalarda kasıklarım ağrıyordu şimdi belime geçti sanki adet ağrısı gibi ince ince sızlıyo..
maşAllah ne de güzel bakıyorsun kendine, inan imrendim. ben folik asit içiyorum ama iştah açmadı bende, tam tersine iştahsızlıktan muzdaribim, kabızlık problemim olduğundan heralde hep şiş hissdiyorum kendimi ve hiç bişe yiyesim gelmiyo, bol su ve bol süt içiyorum.
Kizlar migde bulantilariniz basladimi herkes anlatsin bakayim
ayy inşAllah yaa düşünmesi bile heyecanlandırdı beni,
hatta arkadaşım bebiş haberini duyunca bana hamilelik t-shirtü almış, üzerinde ay ay bebek resimleri olan, görünce çok duygulandım, herkesin içinde utanmasam ağlıcaktım, o derece..
Bu ani duygu değişikliklerinin sorumlusu da hamilelik sanırım :26:
benim ilk haftalarda kasıklarım ağrıyordu şimdi belime geçti sanki adet ağrısı gibi ince ince sızlıyo..
maşAllah ne de güzel bakıyorsun kendine, inan imrendim. ben folik asit içiyorum ama iştah açmadı bende, tam tersine iştahsızlıktan muzdaribim, kabızlık problemim olduğundan heralde hep şiş hissdiyorum kendimi ve hiç bişe yiyesim gelmiyo, bol su ve bol süt içiyorum.
normaldede kendime çok iyi bakıyordum canınm hamilelikte daha bi özen göstermek lazım.. ben süt içmiyorum yoğurt yiyorum ,çok gaz yapıyor diye içemiyorum sütü..ama elevitte kalsiyum var peynire yiyorum bol bol.. bende de kansızlık var bugün dr a gittim testler için gayet iyi çıktı
beta hcg 3 gün önce 224 tü bugün 1568 olmuş kızlarrr
amin canım bu ay çift yumurtlamıştım bende şüphe edyorum ama daha çok miniğiz haftaya bakılcak keseyeDeğerin fazla katlanmış, ikiz olabilir bence:) allah gönlüne göre versin.
Arkadaşlar ilk sayfalarda yazmıştım.Tüp bebek tedavisi sonrası kendiliğinden hamile kaldıım.Bugün dr a gittim.keseyi gördük Allaha şükür.Ama rahmimde kanama varmış.Dr düşük riskin var dedi.Çok üzgünüm.Bir sürü iğne verdi.Bir de pıhtılaşma testi istedi.Dinleneceksin,iş yapmak yok dedi.Dua edin banada nolur. Mucize bebeğim gitmesin...
Canim degerin cok guzel artmis cogul gebelik olabilir cok sevindim.normaldede kendime çok iyi bakıyordum canınm hamilelikte daha bi özen göstermek lazım.. ben süt içmiyorum yoğurt yiyorum ,çok gaz yapıyor diye içemiyorum sütü..ama elevitte kalsiyum var peynire yiyorum bol bol.. bende de kansızlık var bugün dr a gittim testler için gayet iyi çıktı
Arkadaşlar ilk sayfalarda yazmıştım.Tüp bebek tedavisi sonrası kendiliğinden hamile kaldıım.Bugün dr a gittim.keseyi gördük Allaha şükür.Ama rahmimde kanama varmış.Dr düşük riskin var dedi.Çok üzgünüm.Bir sürü iğne verdi.Bir de pıhtılaşma testi istedi.Dinleneceksin,iş yapmak yok dedi.Dua edin banada nolur. Mucize bebeğim gitmesin...
normaldede kendime çok iyi bakıyordum canınm hamilelikte daha bi özen göstermek lazım.. ben süt içmiyorum yoğurt yiyorum ,çok gaz yapıyor diye içemiyorum sütü..ama elevitte kalsiyum var peynire yiyorum bol bol.. bende de kansızlık var bugün dr a gittim testler için gayet iyi çıktı
bu ay çift yumurtam olduğunan umudum var ama benim eşimde spermlerinde morfoloji sorunu vardı varikosel ameliyatı oldu 3. ayında hamile kaldım çok şükür ama morfolji düzeldimi bilmiyorum,3 ay önceki tahlillere göre sadece %2 si normal ölleyebilecek spermlerdi.inşallah sayı yükseldiyse döllenmiştir yumurtalarım.. ya hafız ı bilmiyordum allah razı olsun bende çekeyim ..ya varis ve ya mubdi çekiyorum bende..Canim degerin cok guzel artmis cogul gebelik olabilir cok sevindim.
Canim dr un dedigi gibi dinlen stres yapma bebegini oksayip dua et.ya hafiz cek.allahin onu korumasi icin
insallah birakmaz seni.
kizlar benim basim cok agriyor ve donuyor sanki narkoz aliyorum hafif dozda
istahim da azaldi mide bulantilarinin baslangici galiba.
Ayyy canim benim umarim ikizdir.kalp atisini duydunmu keseyi gordunmu ayyy cok heyecanli.yarin bende ilk defa dr gidicem.bakalim bana ne diyecek
Ayyy canim benim umarim ikizdir.kalp atisini duydunmu keseyi gordunmu ayyy cok heyecanli.yarin bende ilk defa dr gidicem.bakalim bana ne diyecek
hayırlı olsun canım aynı günde gözüküyo doğumlar tabi erken davranmazsalarherkese merhaba :119::119::119::119:
Kızlar hepimizin hamileliği hayırlı uğurlu olur, bebeklerimiz sağlıklı ve şanslı olur inşallah.
Benim sat 25 hazirandı, 25 temmuzda test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Ertesi gün kan testi yaptırdım 399 çıktı :)))))))))))
doktor keseyi ultrasonda çok çok küçük bir nokta olarak gördü. Haftaya çok daha net görürüz dedi. Perşembe sabah gidicem inşallah görürüz...
Aynı heyecanları paylaşmamız çok güzel :))))))))))))))))
hepinizle tanıştığıma memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?