Nisan 2013 Anneleri

gerçektenmiiii aaaa valla bilmiyordum ii oldu öğrendiğim

ayy inşAllah yaa düşünmesi bile heyecanlandırdı beni,
hatta arkadaşım bebiş haberini duyunca bana hamilelik t-shirtü almış, üzerinde ay ay bebek resimleri olan, görünce çok duygulandım, herkesin içinde utanmasam ağlıcaktım, o derece..
Bu ani duygu değişikliklerinin sorumlusu da hamilelik sanırım :26:

kızlar kasık bel ve hata göbek deliği etrafın ağrıyan hamiş varmı aramızda benim ağrıyordaaa

benim ilk haftalarda kasıklarım ağrıyordu şimdi belime geçti sanki adet ağrısı gibi ince ince sızlıyo..

maşAllah ne de güzel bakıyorsun kendine, inan imrendim. ben folik asit içiyorum ama iştah açmadı bende, tam tersine iştahsızlıktan muzdaribim, kabızlık problemim olduğundan heralde hep şiş hissdiyorum kendimi ve hiç bişe yiyesim gelmiyo, bol su ve bol süt içiyorum.

evet yaaa çok heyecanlı bir durum demi gün geçtikçe içinde büyüyen bi bebek senn kanından senin canından allah her evresini bana doya doya mutlu bir şekilde yaşatsın.allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyide nasip etsin

merhaba nisan anneleri sanırım bende nisan annesi olucam adet olmam gereken tarih 29 temmuzdu ama benim 2 gün öncesinde kahverengi akıntım oldu sonra kesildi bende şüphelenerek evde test yaptım öylesine ve 2.çizgiyi silikte olsa gördüm çok şükür aynı günün gecesi dayanamayıp kan tahlili yaptırmaya gittim değerim 40,32 biraz düşük ama ben yinede kötü düşünmek istemiyorum rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdi bende inanılmaz bir uyku hali var çalışıyorum masa başında gözlerim kapanıyo başım ağrıyo göğüslerim hala çok ağrıyolar bide akıntım yoğunlaştı hadi bakalım rabbim hepimizin yavrusunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

baya kalabalıklaşmışız hayırlı olsun tebrikler hepinize arkadaşlar inşallah saglıkla kucagımızada alırız çok güzel bir heyecan

normaldede kendime çok iyi bakıyordum canınm hamilelikte daha bi özen göstermek lazım.. ben süt içmiyorum yoğurt yiyorum ,çok gaz yapıyor diye içemiyorum sütü..ama elevitte kalsiyum var peynire yiyorum bol bol.. bende de kansızlık var bugün dr a gittim testler için gayet iyi çıktı
beta hcg 3 gün önce 224 tü bugün 1568 olmuş kızlarrr

Değerin fazla katlanmış, ikiz olabilir bence:) allah gönlüne göre versin.

Arkadaşlar ilk sayfalarda yazmıştım.Tüp bebek tedavisi sonrası kendiliğinden hamile kaldıım.Bugün dr a gittim.keseyi gördük Allaha şükür.Ama rahmimde kanama varmış.Dr düşük riskin var dedi.Çok üzgünüm.Bir sürü iğne verdi.Bir de pıhtılaşma testi istedi.Dinleneceksin,iş yapmak yok dedi.Dua edin banada nolur. Mucize bebeğim gitmesin...

Değerin fazla katlanmış, ikiz olabilir bence:) allah gönlüne göre versin.
amin canım bu ay çift yumurtlamıştım bende şüphe edyorum ama daha çok miniğiz haftaya bakılcak keseye

canım çok geçmiş olsun rabbim korusun yavrunu.. bol bol su iç canım hiç kalkma wc dışında..madensuyu iç hergün 1 tane.. inşallah atlatırsın yavruunu kucağına alırsın..

Canim degerin cok guzel artmis cogul gebelik olabilir cok sevindim.

Canim dr un dedigi gibi dinlen stres yapma bebegini oksayip dua et.ya hafiz cek.allahin onu korumasi icin
insallah birakmaz seni.

kizlar benim basim cok agriyor ve donuyor sanki narkoz aliyorum hafif dozda
istahim da azaldi mide bulantilarinin baslangici galiba.

Ayyy canim benim umarim ikizdir.kalp atisini duydunmu keseyi gordunmu ayyy cok heyecanli.yarin bende ilk defa dr gidicem.bakalim bana ne diyecek

Ayy dikkat et canim bencede dinlegn ne olur ne olmaz eger kotu birsey olursa acisi cok kotu

bu ay çift yumurtam olduğunan umudum var ama benim eşimde spermlerinde morfoloji sorunu vardı varikosel ameliyatı oldu 3. ayında hamile kaldım çok şükür ama morfolji düzeldimi bilmiyorum,3 ay önceki tahlillere göre sadece %2 si normal ölleyebilecek spermlerdi.inşallah sayı yükseldiyse döllenmiştir yumurtalarım.. ya hafız ı bilmiyordum allah razı olsun bende çekeyim ..ya varis ve ya mubdi çekiyorum bende..
Ayyy canim benim umarim ikizdir.kalp atisini duydunmu keseyi gordunmu ayyy cok heyecanli.yarin bende ilk defa dr gidicem.bakalim bana ne diyecek

canım Allahım sağlıklısını versin hepimize ikiz olması çok heyecanlı tabi başka bir mululuk oluyor 2 sene önce düşük yaptım o bebeğim,in doğum tarihide 6 nisana denk geliyordu.. 2 sene sonra yine aynı zamanda hamile kaldım yine 6 nisana denk geliyor RAbbim çok büyük gerçekten mucize helede 2 taneysee ...! binlerce kere hamd olsun rabbime kucağımıza almayı nasip etsin...

canım daha ultrasonda hiç bakılmadı çok minik daha bakılsada anca vajinal ultrasondan bakılır ona da gereek yok ,haftaya kese görmek için gidicem inşallah kalp atışınıda görebiliriz yada kalp atışlarını :) benim 2. gidişim dr a sürekli içinme bi kurt düşüyo hep aklımda sorular dr uda bıktıracam.. bide her hafta gidecem kontrole öyle konuştuk drumla ..daha önceki düşüğümden dolayı temkinli davranıyoruz..Rabbime emanet yavrularım..

normal de hcg seviyesi 2 günde bir 2katına çıkmalı canım, senin ki maşAllah almış başını gitmiş çoğul gebelik ihtimalin yüksek...
hemen haftaya olsa da miniklerimizin keseciklerini görsek

Hiç üzme tatlı canını, üzüntünün bebeğine zararı olur faydası olmaz inan ki, doktor dinleneceksin dediyse dinlen ve bol bol dua et, mucize bebeğin senden umut alıp sana sıkı sıkı tutunsun

neyaptınız bugün doktora gidecektiniz inşallah görmüşsünüzdür keseyi benimde cumartesi randevum offf inşallah görürüm çok heyacanlıyım

merhaba kızlar bende aranıza bugün katıldım daha yeni anneyim birkaç saat oldu öğreneli kan değeri sonucum 245,47 çıktı sanırım bu değere göre 4 haftalık bebeğim.zaten daha beklediğim adet tarihim 3 ağustostu 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu hayırlısıyla bakalım allahım kucağıma almayı nasip etisin benimkini ve sizinlerin bebeklerini de inşallah.

herkese merhaba :119::119::119::119:
Kızlar hepimizin hamileliği hayırlı uğurlu olur, bebeklerimiz sağlıklı ve şanslı olur inşallah.
Benim sat 25 hazirandı, 25 temmuzda test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Ertesi gün kan testi yaptırdım 399 çıktı :)))))))))))
doktor keseyi ultrasonda çok çok küçük bir nokta olarak gördü. Haftaya çok daha net görürüz dedi. Perşembe sabah gidicem inşallah görürüz...
Aynı heyecanları paylaşmamız çok güzel :))))))))))))))))
hepinizle tanıştığıma memnun oldum

hayırlı olsun canım aynı günde gözüküyo doğumlar tabi erken davranmazsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…