- 6 Nisan 2012
- 1.782
- 397
- 398
- Konu Sahibi miraclegirl
-
kızlar acıl cvp verın benım gebeliğim 5*5 de bugun doktora gıttım bebek karnımdan gorunmedığı ıcın alttan baktı ama bana dedıkı eğer haftayada karıdan göremezsem dıs gebelik bos gebelik olabılır dedı bu haftada olup bebeği görünmeyen varmı karından ne olur yardım edın cok kotuyum elım ayağım tıtrıyor
Kızlar ya yeme içme konusunda sıkıntı yaşıyormusunuz? Ben buna bir çözüm bulamadım... Ekmeğe bile bakamıyorum artık( Aç aç geziyorum resmen (
merhaba kızlar, bende nisan 2013 annesi oluyorum....
4 hafta 1 günlük hamileyim. 2 gün önceki kan testim 221 çıkmıştı.
kızlar acıl cvp verın benım gebeliğim 5*5 de bugun doktora gıttım bebek karnımdan gorunmedığı ıcın alttan baktı ama bana dedıkı eğer haftayada karıdan göremezsem dıs gebelik bos gebelik olabılır dedı bu haftada olup bebeği görünmeyen varmı karından ne olur yardım edın cok kotuyum elım ayağım tıtrıyor
Tebrik ederim canım, sen de hayirla kucağına alırsın inşallah.
Aman da aman, yesin onu teyzesi :)
Bu arada teyzesi dedim de, ablam için dua eder mısınız? Hamilelerin duası makbul olur. Bir bebeği olsun istiyor, 37 yasında. Hayirlisiyla bir evlat sahibi olması için ona da dua edelim lütfen. Kardes kardes hamis olsak ne güzel olurdu.
ben 5 sene bekledim ve çok uğraştım. o acıyı bilirim. Allahım evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
darısı ablanın başına olsun inşallah.
merhaba kızlar, bende nisan 2013 annesi oluyorum....
4 hafta 1 günlük hamileyim. 2 gün önceki kan testim 221 çıkmıştı.
Aman da aman, yesin onu teyzesi :)
Bu arada teyzesi dedim de, ablam için dua eder mısınız? Hamilelerin duası makbul olur. Bir bebeği olsun istiyor, 37 yasında. Hayirlisiyla bir evlat sahibi olması için ona da dua edelim lütfen. Kardes kardes hamis olsak ne güzel olurdu.
kızlar benimde bugün bulantım var ne yapsam geçmiyo.. çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor..
hoşgeldin canım bende burdayımmmm
Ben kahvaltı yapamıyorum, meyve tatlı çubuk kraker falan yiyorum. Yemek saati de ilk olarak kokusunu alınca yiyemeyecek gibi oluyorum ama zorla bir parça tadınca geçiyor. Sevdiğin seyleri yemeye çalış, dondurma, çikolata falan mesela. Belki iştahın açılır.
hoşgeldin canım bende burdayımmmm
Bende aynı şekilde. Meyve kraker vs. Çikolata yemekte istemiyorum pek fazla aslında.Zararlı olabileceğini söylüyorlar. Aç kalmak vs önemli değil ama böyle olunca sanki bebişimin sağlıklı gelişmesine engel oluyormusum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?