Nisan 2013 Anneleri

merhaba kızlar, bende nisan 2013 annesi oluyorum....
4 hafta 1 günlük hamileyim. 2 gün önceki kan testim 221 çıkmıştı.

Ben 4+3 haftalıkken doktor keseyi gördü ve nedenini anlayamadığım bir şekilde azda olsa dış gebelik riski var dedi. Alttan bakmıştı zaten. Acaba bu haftalarda karından göremezse dış gebelik mi oluyor(
İnşallah öyle birşey yoktur canım ya.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Kızlar ya yeme içme konusunda sıkıntı yaşıyormusunuz? Ben buna bir çözüm bulamadım... Ekmeğe bile bakamıyorum artık( Aç aç geziyorum resmen(

Ben kahvaltı yapamıyorum, meyve tatlı çubuk kraker falan yiyorum. Yemek saati de ilk olarak kokusunu alınca yiyemeyecek gibi oluyorum ama zorla bir parça tadınca geçiyor. Sevdiğin seyleri yemeye çalış, dondurma, çikolata falan mesela. Belki iştahın açılır.

o nasıl doktormuş öyle, zaten dış gebelik yada başka bir sorun olup olmadığını anlamak için alttan bakıyorlar. bence sen farklı bir doktora daha görün.

Hemen moralini bozma tatlım belki geç döllenme falan olmuştur yani tahmin ettiginden daha ufaktir bebisin. Bir hafta bekle bakalım, tabi demesi kolay ama, üzme kendini.

Aman da aman, yesin onu teyzesi :)
Bu arada teyzesi dedim de, ablam için dua eder mısınız? Hamilelerin duası makbul olur. Bir bebeği olsun istiyor, 37 yasında. Hayirlisiyla bir evlat sahibi olması için ona da dua edelim lütfen. Kardes kardes hamis olsak ne güzel olurdu.

ben 5 sene bekledim ve çok uğraştım. o acıyı bilirim. Allahım evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
darısı ablanın başına olsun inşallah.

allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh(aminnnnnnn)

Bende aynı şekilde. Meyve kraker vs. Çikolata yemekte istemiyorum pek fazla aslında.Zararlı olabileceğini söylüyorlar. Aç kalmak vs önemli değil ama böyle olunca sanki bebişimin sağlıklı gelişmesine engel oluyormusum gibi hissediyorum

valla en çalışmaya mecbur olduğum için mide bulantısı eşliğinde çalışıyorum azıcık nefes alayım diyince hissediyorum mide bulantısını

Bebeklerimiz henüz çok küçük, ben bugün gördüm mercimek kadar. Sağlıklı gelismesi için ne gerekiyorsa, ki ilk haftalarda ne kadar besin tüketim ki, onu da annesinden alirmiş zaten. Bu durum boyle şurup gidecek değil ya, bulantılar geçince çok daha sağlıklı beslenirsin. Tabi cips kola vs demiyorum ama çikolata dondurma falan zararlı değil ki. Bir de günlük kalsiyum almak önemliymiş. Birkaç sayfa önce yazmıştım bugün doktorun önerdiklerini.

mrb anne adayları
çoğunuz tuza dikkat edilmesi gerektiğini yazmışsınız
benim normalde tansiyonum hep düşüktür
küçük 5-6 olur genelde
ruh gibi gezerim
tuzlu birşeyler yersem biraz kendime gelirim
şu sıralar da canım hep tuzlu şeyler istiyo
kafam karıştı şimdi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…