- Konu Sahibi miraclegirl
-
günaydın nisanın gazlı anneleri nasılsınız bakalımmm
günaydın kızlar..nasılsınız? ben dün gece böbrek ağrısı çektim pofff...ondan önceki gece dr antibiyotik vermişti onu kullandm,idrarmda enfeksiyon çıktı çünkü..acaba böbreklerime kadar çıktı mı enfeksiyon..böbrek ağrısıda çok fena ağrı kesicide alamıyorum hamileyim diyee
Herkese merhaba,
öncelikle Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
ben de hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim. Bu benim 2.bebeğim olacak kısmetse. Şu an 4 yaşını doldurmak üzere olan dünya tatlısı bir kızım var. İnşallah Allah'ım 2. bebeğimi de sağlıkla doğurmamı nasip eder. Arada 1 tane de düşüğüm var, inşallah bu tutunur hayata. Neden böyle diyorum; hamile olduğumu bilmeden bel röntgeni çektirmiştim ancak gebeliğimin çok erken bir dönemi olduğu için dr çok endişelenmemi söyledi. Gebeliğin ilk ayında bilmeden röntgen çektiren ya da ilaç kullananların gebeliğinde "ya hep ya hiç" tezi geçerli olurmuş. Beklememi ve 6-7. hafta gibi tekrar kontrole gelmemi söyledi. Kalp atışı duyulursa sorun yokmuş. Eğer röntgenin bir zararı olmuşsa zaten fetus geşilmez, düşer dedi.
Biliyorum ki hamilelerin duaları kabul olurmuş.. Siz de dua edin olur mu? Kızıma bir kardeş gelsin istiyorum. Herşeyin başında aklıyla, bedeniyle sağlıklı bir bebek olur inşallah..
Hepinizi öpüyorum..
kızlar aldığımız kiloları çizelge yapalımmı.benim iş yerimde programlar yok yapmaya çalıştım ama beceremedim
sobes nerde doktora gidiyorsun. doktorunun adı ne?
ya kızlar yorumlarınızı okuyorum okudukça tedirgin oluyorum.doktora gittim ve bana daha çok yeni gebeliğim olduğunu söyledi kan testine göre 3 haftalıkmış. regl dönemiyle 5 hafta oluyor. bana sadece folik asit verdi.hormon testi falan yapmadı dolayısıyla hormon ilacı progesteron falan vermedi. zaten bişeyde göremedi ultrasonda.10gün sonra gel hatta istersen bayramdan sonra gel dedi. oruç tutmamında bi sakıncası yokmuş. aklıma neler neler geliyorniye bana hiçbişey demedi acaba (
selam millet..
ben maşallah yaklaşık 11 saat uyumuşum2 saat filan oldu kalkalı.. ama yine yatsam sanki yeniden uyuyacak gibiyim
bu uyku hali ne zaman biter ki?
ya kızlar yorumlarınızı okuyorum okudukça tedirgin oluyorum.doktora gittim ve bana daha çok yeni gebeliğim olduğunu söyledi kan testine göre 3 haftalıkmış. regl dönemiyle 5 hafta oluyor. bana sadece folik asit verdi.hormon testi falan yapmadı dolayısıyla hormon ilacı progesteron falan vermedi. zaten bişeyde göremedi ultrasonda.10gün sonra gel hatta istersen bayramdan sonra gel dedi. oruç tutmamında bi sakıncası yokmuş. aklıma neler neler geliyorniye bana hiçbişey demedi acaba (
selam millet..
ben maşallah yaklaşık 11 saat uyumuşum2 saat filan oldu kalkalı.. ama yine yatsam sanki yeniden uyuyacak gibiyim
bu uyku hali ne zaman biter ki?
Gunün Aydin olsunmaşallah canım. Bu uyku halı ilk 3 ay oluyormuş.
ayy tuncss geçtiğimiz pazar bende öyleydimm..sabah 11 de kalktım..kahvaltı yaptım
tv izliyorum uyumusum tel çaldı konustum kapattım güya kalkıcam hopp koltugun öbür tarafına gitti kafam gene uyudum .
sonra dedim başka odaya geçiyim orda belki kaçar uykum, yok ordada uyumusum..
eşim aradı saat akşamın 6 sı olmus ben daha kalkıp yemek yapıcam iftar için..dedim tamam uykumu aldım ama nerde..ertesi gün aynı uyku gene var..ama çalışınca malesef(
becerikli bi anne adayımız yapsa kilo çizelgelerimizi, her ay güncelleyip de takip etsek, ne de güzel olurduuuu
çok uykum varyaaaa eve gidip hemen yatmak istiyorum akşam kuran okuyorum ama gözlerim kapalı allah kabul etsin yanlışım varsa bile
mrb anne adayları
bugün kontrole gittik
tahlil vermiştik geçen hafta sonuçları gösterdik.
çok şükür bir sorun çıkmadı
5 hafta 5 günlük hamileymişim
eşim duyunca şok oldu
çünkü biz 4 haftalık evliyiz :)
tabi kısa bir açıklamadan sonra normale döndü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?