Nisan 2013 Anneleri

günaydın nisanın gazlı anneleri nasılsınız bakalımmm

artık gaz olayını aşsak yaa bıktım bıktım soğudum kendimden en yersem yiyeyim gece gaz oluyor

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, üşütmemeye de özen göster, ahh bu bebişler kendileri için ne sıkıntılar çekildiğini bir bilselerrr

inşallah canım bebeğini sağsalim alırsın kucağına

bende hamileyi arkadaşlar.Allahıma şükürler olsun 3 yıl sonra bana nasip etti.2 aşılam 1 tüp bebekten sonra.hepsi de negatifti bu ay sürpriz yaşadık.İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Tesekkur ederim canim yanitin icin. İlk hamilelik oldugu icin ve cok evhamli biri oldugum icin cok kfaya takiyorum iste. Yarin bi daha gidicem bakalim umarim gorur bu sefer ultrasonda.

ya kızlar yorumlarınızı okuyorum okudukça tedirgin oluyorum.doktora gittim ve bana daha çok yeni gebeliğim olduğunu söyledi kan testine göre 3 haftalıkmış. regl dönemiyle 5 hafta oluyor. bana sadece folik asit verdi.hormon testi falan yapmadı dolayısıyla hormon ilacı progesteron falan vermedi. zaten bişeyde göremedi ultrasonda.10gün sonra gel hatta istersen bayramdan sonra gel dedi. oruç tutmamında bi sakıncası yokmuş. aklıma neler neler geliyor niye bana hiçbişey demedi acaba(

selam millet..
ben maşallah yaklaşık 11 saat uyumuşum 2 saat filan oldu kalkalı.. ama yine yatsam sanki yeniden uyuyacak gibiyim
bu uyku hali ne zaman biter ki?

Canım normal ama, sıkma canını. Geç dollenme olmuştur o yüzden gelişim de geç başlamıştır. Pozitif duşun.

Canim benimde basima geldi bak yarin gidicem ben hangi gun oldugunu bile biliyorum adetime 6 gun kala cunku kantestinde adetimi alti gun kala cikti oncesinde cikmadi bilee. Hiccc korkmaa kanaman falan yoksa sorun yoktur kendine dikkat et dinlen bol bol mercimek corbasi yee;-) yarin haber veririm ne kdrlik olmuss bakalim?

selam millet..
ben maşallah yaklaşık 11 saat uyumuşum 2 saat filan oldu kalkalı.. ama yine yatsam sanki yeniden uyuyacak gibiyim
bu uyku hali ne zaman biter ki?

ayy tuncss geçtiğimiz pazar bende öyleydimm..sabah 11 de kalktım..kahvaltı yaptım
tv izliyorum uyumusum tel çaldı konustum kapattım güya kalkıcam hopp koltugun öbür tarafına gitti kafam gene uyudum .
sonra dedim başka odaya geçiyim orda belki kaçar uykum, yok ordada uyumusum..
eşim aradı saat akşamın 6 sı olmus ben daha kalkıp yemek yapıcam iftar için..dedim tamam uykumu aldım ama nerde..ertesi gün aynı uyku gene var..ama çalışınca malesef (

Gunün Aydin olsun maşallah canım. Bu uyku halı ilk 3 ay oluyormuş.

oyy daha çok devam etcek desenize

aha işte aynı beni tarif ediyorsun ki ben son 1 haftadır böyleyim.. iyi ki çalışmıyorum.. oysaki son 3 yılım iş arayarak geçti hep ve temmuz ayında iş bulmuştum ama içimden bi ses kabul etme dedi.. iyi ki kabul etmemişim.. perişan olurdum kesin.. yemek yapmaya vakit kalmıyor uykudan.. zavallı eşim makarna yumurta filan idare ediyor.. ama böyle gitmez bi düzene girse uykum iyi olcak..

çok uykum varyaaaa eve gidip hemen yatmak istiyorum akşam kuran okuyorum ama gözlerim kapalı allah kabul etsin yanlışım varsa bile

Kızlar bu gün ilk kez gördüm bebisimi, mercimegimi :) alttan bakınca kalp atışları da gözüktü çok şükür. Endişelerim gecti, zaten doktor haftaya tekrar çağırdı, ilk baslarda düşük olabildiği için sık kontrol ediyormuş. Yani bir daha göreceğim :)
Fındık, badem, ceviz yememi, bir bardak süt veya yoğurt tüketmemi, bol su içmemi, pilav, makarna, kızartma, hamur isi yemememi söyledi.
Spora başlayabilirsin ama hamileler için özel sporlara bak internetten dedi. Zaten başlamıştım bile, yoksa feci bel ağrılarım oluyor.
Bu arada varis şikayetim var, aranızda başka varisi olan var mı? Çorap giyiyor musunuz? Giymek gerekiyormuş.
Hersey güzel gidiyor çok şükür. Kan tahlili sonuclari da iyi. Bugün mutluyum. Açıkcası günlerdir sikintiliydim ama gecti.

Aman tanriiiim, doktor doktor ne diyorsun, kendine gelll, aile faciasına neden olacaksın... Bu arada hayırlı olsun PAF, kucağına almak nasip olsun.

Kızlar ya yeme içme konusunda sıkıntı yaşıyormusunuz? Ben buna bir çözüm bulamadım... Ekmeğe bile bakamıyorum artık( Aç aç geziyorum resmen(

kızlar acıl cvp verın benım gebeliğim 5*5 de bugun doktora gıttım bebek karnımdan gorunmedığı ıcın alttan baktı ama bana dedıkı eğer haftayada karıdan göremezsem dıs gebelik bos gebelik olabılır dedı bu haftada olup bebeği görünmeyen varmı karından ne olur yardım edın cok kotuyum elım ayağım tıtrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…