Nisan 2013 Anneleri

Yeşil Çayın zararlı olduğunu bana doktorum belirtmişti.Yalnızca taze sıkılmış meyve suları süt ve su içmemi tavsiye etti.
Dikkat etmek çook önemli...

Kızlar progesteron hormonlarınız kaç çıktı??
Tek düşük tehlikesi yaşayan benim sanırım kimse cevap yazmıyor........
Neyse sevindim sizin adınıza en azından.....

Ben varim benn,dr progestan corasprin verdi herseyy yasakk,iliski denize girmek,ayakta durmak,agir kaldirmak... Neyi merak ediyorwsun tatlim ben onceden dusuk yaptigim icin onlem amacli bunlar yasaklandi. Sen neyi mrk ediyosunn?

ya ben hamile oldugumu bile unutuyom nerdeyse ne mide bulantısı var nede bişe bebeğim şu sıcak günlerde annemi yormayayım diyo heralde

canım panik yapma geç döllenme olduysa gözükmemesi normal ama yinede doktora gitmeyi ihmal etme alttan ultrasn zararlı deniliyo ama henüz kanıtlanmış birşey yok çogu doktor yapıyo eger karından görünmüyosa bence yaptır dış gebelik gibi durumlarda erken öğrenmek iyidir ama eminim geç yumurtlama ve geç döllenmeden dolayı henüz gözükmemiştir yakında görürsün minik keseyi

günaydın güzel hamişler..nasılsınız..

Ben hicc iyi degil ilk psikojik bunalimimi yasadim dun geceee... Esim yuzunden,bana sienasmasi sinirime dokundu ter basti bi anda atesim cikti bende sogulk dusun altina girdim girmez olaydim tir tir titremekten esime gel diyemedim kitlendim sitmqa tuttu sonrada bi aglamma krizi vee esim sesimi duyup geldi beni yikadi bna dokunma die bi gairiyorum carsafa sardi bellki bir saat titreyerek agladimmm:'( soguk soguk saclarimin tenime degmesi beni bi usutuyo tahhammul edemedim heriff bir haftada beni bu hale getirdiysee vaayyyy benim halime. O agliyo ben agliyommm:'(

Kızlar progesteron hormonlarınız kaç çıktı??
Tek düşük tehlikesi yaşayan benim sanırım kimse cevap yazmıyor........
Neyse sevindim sizin adınıza en azından.....

canım düşük önleyci çogu kişiye veriliyo bende progestan , bebe aspirini veya coraspirin veriliyo benimde bundan önceki ay düşüğüm oldu öenlem olarak

canım hormonların etkisiyle duygu karmaşası yaşaman normal bende evde tahammül sınırlarım azaldı çabuk sinirliyorum herkese çatabiliyorum

kızlar dr bana düşük için progestan vermişti ya o beni sersem gibi yaptığı için sadece akşamları kullanayım diyorum sizce doğrumu yaptığım

kızlar dr bana düşük için progestan vermişti ya o beni sersem gibi yaptığı için sadece akşamları kullanayım diyorum sizce doğrumu yaptığım

bence doktorun danışmadan bırakma çünkü sendede bundan önce düşük olmuştu galiba ben o baş dönmesini göze alıyorum o saglıklı olsun güzelce tutunsunda

ya benim bugün miğdem hassas yaaa sanki karışıyor gibi

benimde öyle canım bugün canım kahvaltı yapmak bile istemedi çok az zorla bişeyler yedim az önce de midem kötü oldu kraker yedim geçti. tuzlu bişeyler ye öyle olduğu zaman iyi geliyor ben yanımda kraker falan bulunduruyorum midem kötü olduğunda yiyince geçiyor.

yok yaaa ben yemeye devam ediyorum.ama yinedee böyle çirkin birşey var miğdemde.

bende progestana başladım ama aşırı baş dönmesi var, işte sersem gibiyim , günde 3 defa verdi doktor ama bu baş dönmesi resmen dengemi bozdu,

kızlar gebelik boyunca bol bol somon yiyin.omega yağı en fazla olan balık oldugu için bebeğe çok yaralıymıiş.biz geçen gün kocaman somon aldık.haftada 2-3 kere yemek için

slm kızlaaar çok şükür ki artık bende sizlerleyim dün öğrendim hamile olduğumu 19 nisan muhtemel doğum tarihimiz

sen de perişan etmişsin adamı 2-3 gündür de ben ağlıyordum herşeye eşime sinir oldum, biraz azaldı sanki. Normal bunlar.

Herkese merhaba,
öncelikle Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

ben de hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim. Bu benim 2.bebeğim olacak kısmetse. Şu an 4 yaşını doldurmak üzere olan dünya tatlısı bir kızım var. İnşallah Allah'ım 2. bebeğimi de sağlıkla doğurmamı nasip eder. Arada 1 tane de düşüğüm var, inşallah bu tutunur hayata. Neden böyle diyorum; hamile olduğumu bilmeden bel röntgeni çektirmiştim ancak gebeliğimin çok erken bir dönemi olduğu için dr çok endişelenmemi söyledi. Gebeliğin ilk ayında bilmeden röntgen çektiren ya da ilaç kullananların gebeliğinde "ya hep ya hiç" tezi geçerli olurmuş. Beklememi ve 6-7. hafta gibi tekrar kontrole gelmemi söyledi. Kalp atışı duyulursa sorun yokmuş. Eğer röntgenin bir zararı olmuşsa zaten fetus geşilmez, düşer dedi.

Biliyorum ki hamilelerin duaları kabul olurmuş.. Siz de dua edin olur mu? Kızıma bir kardeş gelsin istiyorum. Herşeyin başında aklıyla, bedeniyle sağlıklı bir bebek olur inşallah..
Hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…