- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.001
mrb anne adayları
çoğunuz tuza dikkat edilmesi gerektiğini yazmışsınız
benim normalde tansiyonum hep düşüktür
küçük 5-6 olur genelde
ruh gibi gezerim
tuzlu birşeyler yersem biraz kendime gelirim
şu sıralar da canım hep tuzlu şeyler istiyo
kafam karıştı şimdi :S
Ben kahvaltı yapamıyorum, meyve tatlı çubuk kraker falan yiyorum. Yemek saati de ilk olarak kokusunu alınca yiyemeyecek gibi oluyorum ama zorla bir parça tadınca geçiyor. Sevdiğin seyleri yemeye çalış, dondurma, çikolata falan mesela. Belki iştahın açılır.
kızlar benimde bugün bulantım var ne yapsam geçmiyo.. çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor..
ooooooo
git gide çoğalıyoruz..
bir liste yapmak lazım ki görelim herkesi.. ilerde cinsiyetler filan da eklenir.. tablo olayını bi türlü beceremiyorum.. yoksa seve seve yapardım..
bulamadık tabloyu yapacak annişi henüz bekleniyo
ahanda işte geldim burdayım.. az kurcaladım ve buldum sanırım.. ama bak hatalarım olabilir şimdiden söyliyim
en azından denemiş olayım istedim :)))
tablo da hamişelerimizin "adı" "yaş" "kilo" "kaçıncı bebek" "sat" "hafta" "bat" "cinsiyet" "isim"
gibi bilgiler olsa ballı kaymak gibi olurr tuncsss
abooowwww ne çok şey istiyon
dur şimdi kurcalama evresini bi atlatayım.. inşallah çözüp en kısa zamanda oluşturabilirim.. bu bilgileri bana toparlamak da lazım ama.. listeye eklenmek isteyenler olacaktır elbet.. ama benim mesaj trafiğim biraz yoğun.. bu konuda desteğe ihtiyacım olabilir..
ayyyyy kocişim gibi konuştun, ne çok şey istiyon falan :26:
sen biraz keşfet bakalım da sonradan genişletiriz, hangi bilgiler gerekiyorsa sen söle canım, sayfaya yazsın herkes bilgilerini, mesajla uğraştırmayalım hiç ?
eğer sayfaya yazılırsa daha büyük eziyet
tüm geçmişi tek tek gezip incelemek gerekir.. ama benim önce tablo işini halletmem lazım.. kurcalıyorum şimdi.. bi iki başlık buldum inceliyorum.. en kısa zamanda bu işi halledeceğim inşallah.. ayyyy miss misss bebeklerimizi takip edicez
bu arada bak neler olacağına karar verelim..
kullanıcı adı
SAT
Tahmini doğum tarihi
yeter mi ki bunlar ?
fıstık gibi olmuş tuncsssssss, bebişine sağlık
hepimizinn.. sağlıkla doğuma kadar birlikte olalım inşallah
hadi bakalım yaz bilgilerini hemen ekliyiiiim
Sweettym, 27, 23-06, 30-03, kız, hilal
aboooww cinsiyetini ne biliyon kıız daha 2 mmlik bebeğin :))
o seçenekleri şimdilik boş bırakıp ilerde tamamlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?