Nisan 2013 Anneleri

Evet
kızlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? doktor bana yazmadı böle bişey..

Kullaniyoruz canim. Ben bebe calismasina basladigimdan beri kullaniyorum 7 aydir... Seninde ilk uc ay kullanman gereken bisey... Eczaneden recetesiz alabilirsin folbiol adi 2 lira biseyy gunde birtane iciyorsun basla hemen sende...

Merhaba kislar nasilsiniz keyifleer nasil? Ben bugun tekrar bhcg baktirdim degerimm supeer masallahh yarin dr gidicem esimle birliktekesem gorunur insallah ve sizlere bisey sorucam anneler benim gec dollenme tahminime gore dr yrin bana gercek tahmini dogumu soyulermi yoksa ben yanlismi biliyorum. Mesela burada sati girdim 10nisan 5 haftalik diyo ama bence daha kucuk. Sat 3 temmuz???

inşallah canım.

canım adet tarihinden itibaren gebe kalmışsın gibi hesaplanıyor.aslında senin döllenmen gerçekleşeli 2 hafta falan olmuştur.ama biyolojik olarak son adet tarihinin ilk günü gebe kalmışsın gibi hesaplanıyor.o yüzden 5 haftalık çıkıyorsun.bu gün itibariyle 5 hafta 2 günlüksünüz. 9 nisan beklenen doğum tarihi çıkıyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım benide ekle listeye
sat : 26 haziran
beklenen doğum tarihi : 02.04.2013

günaydın kızlar bugün çok ama çok miğdem bulanıyor karnım gazdan dolayı ağrıyorrr.anammmm çok kötüyüme bennnnnnnnnnnnnnnn

bende istiyorum canım benimmm.yaş 23.sat 27 haziran.tahmini doğum 03.04.2013 teşekkürler şimdiden

günaydın kızlar bugün çok ama çok miğdem bulanıyor karnım gazdan dolayı ağrıyorrr.anammmm çok kötüyüme bennnnnnnnnnnnnnnn

kendisi hissettiriyor işte miniğin kötüyüm deme iyiyim süperim de, gazı da salıver gitsin
annemin bi arkadaşı ablası filan yemektelermiş, kadın hamileymiş yemiş yemiş tam kalkıp eniştesinin önünden geçerken gaz çıkarmış tabi sen gizlice çıkar, tuvalette filan işyerini boşaltırlar sonra. Bu arada en küçüğümüz sensin galiba, minik anne.

Son düzenleme:

ev et canım kilo takibide yapmak lazımmm.anam ben çok yiyorum.hiç birşeyden henüz tiksinmedim

canım benide eklersin yaş 29 son adet zamanı 25 haziran tahmini doğum tarihi 02.04.2013

Son düzenleme:
ev et canım kilo takibide yapmak lazımmm.anam ben çok yiyorum.hiç birşeyden henüz tiksinmedim

canım sende tad almanda değişiklik oldumu ay acı geliyo agzımın tadı bozuldu yogurt yemeye çalıştım hiç bu kadar acı gelmemişti eşime denettiriyorum bumu bozuk yoksa benim agzımın tadımı diye

evet galiba en küçük benim. ayy bende salıcamda eğer gazım akşam çıkardıklarıma benziyorsa burdaki hastalar bayılır kaçacak yerde bulamazlar hamam böceği gibi sırt üstü ölürler.aslında dr için daha iyi doğal narkozla dişleri daha iyi çekerler.dur ben ilk bombamı salayım anammmm hastalar değilde ben ölücem herlde bu kokudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…