Nisan 2013 Anneleri

günaydın anneler sanırım bende bugün hiç iyi değilim midem çok tuhaf kusacak gibi değilde çok rahatsız edici hepimizde aynı problem olduğuna göre birşeyler yolunda gidiyo demek

hımm anlasdımmm canımmmm

hımm anlasdımmm canımmmm

benim eltim 60 kiloyla hamile kaldı sonra mide bulantısı yüzünden 58 e düştü dogumada 72 kiloyla girdi aldıgı kiloda çok abartılı değil hamile kaldıgı zamnki kilosuna göre ama yürüyüşüne çok dikkat etti bol bol yürüdü yani 60 kiloyla hamile kalmıştı toplam 12 kilo aldı dogumda ve emzirirken oda kalmıyo zaten

bende bu cumartesi gidicem..cumartesi günü 7+3 günlük olucam kısmet olursa..kalp atısı gözükürmü kızlar ?

benimde haftaya cumartesi ama arefe günü oldugu için cuma gününe aldım doktorlar erken çıkar diye hee pardon eksik okumuşum sen bu cumartesi gideceksin bu arada elimde olsa ultrason cihazıyla gezecem çok merak ediyorum

Son düzenleme:
benimde haftaya cumartesi ama arefe günü oldugu için cuma gününe aldım doktorlar erken çıkar diye hee pardon eksik okumuşum sen bu cumartesi gideceksin pardon
hehehe :)) sen daha önce keseyi görmüştün dimi annesi..
Tabikide görünür 6 haftalıktan sonra kalp atışı duyulabiliyo bende salı günü duymaya gideceğim

ben normal ultrasonda gözükürmü demek istedim..pardon canım..eksik yazmısım..

ben normal ultrasonda gözükürmü demek istedim..pardon canım..eksik yazmısım..

Doktorum bana salı günü geldiğinde kalp atışlarını duyabileceğiz dedi bende 7. haftanın içerisindeyim canım inşallah duyabiliriz o kadar çok istiyorum ki o pıt pıt sesini duymayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…