- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.121
ne bileyim yaaa korkuyorum sabah hemşire arkadaşta sen çok kilo alıcaksın dedi bana moralim bozuldu
özellikle doktor tatlıyı çok önermiyo onun yerine bol bol meyve tüketin diyo şeker ihtiyacını dogal yoldan alın basit şekerle yapılmış şeylerin hiç bi faydası yok zaten ii yapıyon yani bende hiç birşey yok başlarda gaz oluyodu şişkinlik ama geçti sadece bol uyku ve agızda değişik tad var mide bulantısıda çok nadiren genelde oda et tüketirken bebeğim annemi yormayayım diyo
Allahım ben bu hemşire ve doktorları da anlamıyorum sanki kara haber tellalı bunlar nasıl hemen karar vermiş gayet saglıklı beslenerek yüzlerini kara çıkart
Ya bende niye hiç mide bulantısı olmuyor? ben mi tuhafım?
progestan etkisini göstermeye başladı sersem gibiyim başım dönüyoo
düşük önleyiciydi sanırım dimi o ilaç..
oley haftaya perşembe yavrumu görmeye gidicemmmmm oleyyyy
Ya bende niye hiç mide bulantısı olmuyor? ben mi tuhafım?
oley haftaya perşembe yavrumu görmeye gidicemmmmm oleyyyy
bende bu cumartesi gidicem..cumartesi günü 7+3 günlük olucam kısmet olursa..kalp atısı gözükürmü kızlar ?
hımm anlasdımmm canımmmm
bende aynı durumdayım. hiç bir belirti yok :)) midemde bulanmıyo.hatta öyle ki acaba hamile değil miyim ben yanlış mı anladım diyorum:) umarım bu normal bi durumdur ve hep böyle devam eder:)))
bende bu cumartesi gidicem..cumartesi günü 7+3 günlük olucam kısmet olursa..kalp atısı gözükürmü kızlar ?
hehehe :)) sen daha önce keseyi görmüştün dimi annesi..benimde haftaya cumartesi ama arefe günü oldugu için cuma gününe aldım doktorlar erken çıkar diye hee pardon eksik okumuşum sen bu cumartesi gideceksin pardon
Tabikide görünür 6 haftalıktan sonra kalp atışı duyulabiliyo bende salı günü duymaya gideceğim
ben normal ultrasonda gözükürmü demek istedim..pardon canım..eksik yazmısım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?