Nisan 2013 Anneleri

canım sende tad almanda değişiklik oldumu ay acı geliyo agzımın tadı bozuldu yogurt yemeye çalıştım hiç bu kadar acı gelmemişti eşime denettiriyorum bumu bozuk yoksa benim agzımın tadımı diye

yok valla benim yediğim her yemek bana çok ama çok lezzetli geliyor yedikçe yiyesim geliyorrrr.ya kızlar ne olur baNA YARDIM EDİN BENİM ANNEM 60 KİLOYLA HAMİLE KALMIŞ 95 KİLOYLA DOĞUMA GİTMİŞ GASLİBA BENDE ONA BENZİCEMMMM

[SUB][/SUB]
hastalar neyse de doktoru bayıltmayasın

günaydın güzel anne adayları..
bugun gözlerim kapanıyo çok uykum var..
gözüm aydın sabah mide bulantısıyla uyandım..umarım devamı gelmez.

yok kuzum ya kendini öyle şartlama annen farklı sen farklısın, hem işyerine yürüyorum dedin akşamları da yürüyüş yap yatmadn 3 saat önce de sadece su iç. Böyle yaparsan çok kilo almazsın vücut en azından gece yakar. Bulantı olması daha kötü tatlım 3 ay boyunca nerdeyse kendini kusan arkadaşlarım vardı perişan oldular. Mutfağa giremiyorlardı, demek ki senin miniğin yemene ihtiyacı olacak

beslanmene dikkat edersen hiç bişe olmaz canım mesela hamur işleri, pilav , makarna bunları çokta bebeğe katkısı olan şeyler değil bunun yerine vitamin alabilecgin bebege faydalı olabilecek bol sebze ,meyve ve protein alırsan ve yürüyüşünüde aksatmazsan gayet fit bi şekilde doguma girersin tabi proteini eksik etme haftada en aşagı 2 kez et öneriyo doktorum mesela balık tüket süt yogurt yumurta .genelde hamur işleri kilo yapıyo onları azaltmaya çalış

Son düzenleme:
Kızlar bu arada çubuk krakeri çok da fazla tüketmeyin sonuçta işlenmiş madde. Sarı leblebi daha iyi bence onu deneyin hem doğal en azından.

Acaba ilk 3 ay günde yarım saat yürüyebilir miyiz? Hafif tempolu olarak

Son düzenleme:

kızlar günaydın ben dayanamayıp dün devlet hastanesine gidip keseyi gördüm eşimde onsuz gittiğim için kızdı işi vardı, ayrıca pazartesi özele giecektik o yüzden gitmeyelim deme ihtimali vardı...neyse dr. kan verdiğimde dış gebelik olabilir gel bakalım demişti...
bu cümlke beni bitiriyordu zaten kaç gündür...bu gittiğimde de keseyi gördükten sonra canlı mı değil mi diye iki hafta sonra gel dedi...evlenmemiş deli bi kadın zaten
bu sefer de böyle kurt düşürdü içime ama artık kesin gitmeyeceğim ona...bir arkadaşım da spiralle gebe kaldı diye aldır o bebeği kolu bacağı kalmamıştır falan demiş
doktorlar... ibr cümleyle neler yaşattıklarının farkında bile değğğiller...

ne bileyim yaaa korkuyorum sabah hemşire arkadaşta sen çok kilo alıcaksın dedi bana moralim bozuldu

canım yhaaaa ben hiç ama hiç tatlı yemek hamur işi sev mem ekmeği bile sadece sabhları yerim.evde pilav yapmam ama öğlenleri hastanbede çıkıyor.her akşam protein almaya çalışıyorum.ama yürüyüş yapamıyorum burası çok sıcak insan burda erir zifti gibi yola yapışır kalır ama kocam koşu bandı alıcakmışşş.baktı karısı hergün şişiyor.sizde bi şişlik varmı karnınızda acaba o şişlik gidermi

bugün bendede aynı durum var hayatım aslında bir yandan mutlu oldum.bebeğim kendini bana hissetiriyor.anne ben burdayımmmm.

anneleri yer onlarııı yerr :) şimdiden konusuyorum onla..cumartesi doktora gitsekde kafam rahatlasa..kalp atısını görsem..bazen bos bos kendi kendimemi konusuyorum acaba diyorum

Son düzenleme:

ay bu doktorda niye bukadar kötümser zaten panik halinde oluyoruz buda iyice tuz biber ekiyo içini rahat tut canım hiç bi sorun olmaz inşallah bak bizde duymadık henüz kalp atışını

özellikle doktor tatlıyı çok önermiyo onun yerine bol bol meyve tüketin diyo şeker ihtiyacını dogal yoldan alın basit şekerle yapılmış şeylerin hiç bi faydası yok zaten ii yapıyon yani bende hiç birşey yok başlarda gaz oluyodu şişkinlik ama geçti sadece bol uyku ve agızda değişik tad var mide bulantısıda çok nadiren genelde oda et tüketirken bebeğim annemi yormayayım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…