Nisan 2013 Anneleri

keşke bende 10 kilo alsammm ne güzel olur amaaaaaa.vay anasını beeee

Tuncss beni de eklermisin..
safasaliha, yaşım 27, sat 02.07.2012, muhtemel doğum tarihi 09.04.2013,

Doktorum bana salı günü geldiğinde kalp atışlarını duyabileceğiz dedi bende 7. haftanın içerisindeyim canım inşallah duyabiliriz o kadar çok istiyorum ki o pıt pıt sesini duymayı...

seni tam 8+0 da çağırmıs net olsun diye..ben henüz hiç doktora gitmediğim için sabredemicem artık..yarın gel dese bile gidicem cumartesi
sen kesin görürsün Allahın izniyle canım

keşke bende 10 kilo alsammm ne güzel olur amaaaaaa.vay anasını beeee

biraz sana baglı hayatım düzenli ve saglıklı beslenirsen sporunu yaparsan gayet güzel ve fit olarak girersin doguma eminim yavaş tempoyla akşamları bi yarım saat yürüsen yeter gündüz zaten çıkma hemde çalışıyosun heralde

seni tam 8+0 da çağırmıs net olsun diye..ben henüz hiç doktora gitmediğim için sabredemicem artık..yarın gel dese bile gidicem cumartesi
sen kesin görürsün Allahın izniyle canım

evet canım ama ben 2. kez gidicem sabredemiyorum senin yerinde olsam hiç sabredemezdim ki biz 9 ay nasıl beklicez ki acaba

evet canım çalışıyorum o zaman ben spğora başlıyayım.akşam çarşıya inicem biraz oralarda gezeyim bari

off ben günleri karıstırmısım 6+3 olucam evet..gözükmeyebilir

Ben 6+3 de gittim. Yani dün, normalde 6+4 olması lazım ama ultrasonda öyle çıktı, herhalde geç dollendi neyse. Karından ultrasonla baktığında kalp atışları gözükmedi ama vajinal yapınca gördük. Yoksa bir hafta daha beklemem gerekecekti.

Evet ben de bu hamileliğimde 10-12 kilo planlıyorum. İlkinde 25 kilo alarak kendimi aşmıştım. Ama verene kadar canım çıktı. Hamile sporlari var nette biraz araştırıp bulmak gerek. Şimdilik evde bacak hareketleri falan yapıyorum ve herkese tavsiye ederim. Dogumu da kolaylaştırıyoruz böylece.

kızlar yaa ben bir kere kan testi yaptırdım doktor 2 hafta sonra gel dedi sizce bida kan testi yaptırmalı mıyım yani dış gebeliik falan olsa farklı belirti verir mi anlayabilir miyim :18:

kızlar yaa ben bir kere kan testi yaptırdım doktor 2 hafta sonra gel dedi sizce bida kan testi yaptırmalı mıyım yani dış gebeliik falan olsa farklı belirti verir mi anlayabilir miyim :18:

dikkat et özellikle şu ilk 3 ay yavaş tempoyla yürüyüşler yapabilrisin o hareketleri yaparken yanlış bi hareket yaparsın allah korusun zaten ilk 3 ay nadiren kilo alınıyo ama evet dediğin gibi o hareketlerin çok faydası oluyo dogumu kolaylaştırıyo bende bu 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum hamile sporlarına

bende 2 günde 1 çağırdı 3 kez gittim düzenli katlanıyomu deger diye ama her doktorun uygulması farklı olabiliyo

korkma canım içini ferah tut doktorlar herkese böle seyler söylüyor.kan testini hepimiz yeniledik korkma yani hayırlı olsun

ayrıca her hamilelik cok farklı benim ikincisi ilkinde kalkamıyordum uyuyordum birde nasıl bulantım oldu bunda daha başlamadı agzımdaki tat cok gıcık sadece bunda da.ama size bişey söylim kızlar kendi deneyimim ve cevremde gördüklerim kız bebegin hamileliği cok zor oluyor erkek bebek o kadar rahat oluyor hayırlısı ama gercekten en önemlisi saglık sıhhatli olması.

kilo konusunda daha diyetisyene gitmedim gidersen paylasırım sizinle ama şimdiden saati saatine yiyorum kahvaltı ara ögünler kendime düzen kurdum 3 lt su. tabi tuvalet cok kötü orasını ayrı:)

canım sağol çok teşekkür ederim..ben ondan kaçmak için geç doktora gidiyorum ama görüyorumki bu haftada kaçış yok..sağol canım..miniklerimiz için hersey değer..Allah kucagına almak nasip etsin yavrunu..

Günaydın Güzel Annelerrrr
nekadar erken uyanıyorsunuz yaa yetişemiyorum ben size
bu arada 6.haftadan itibaren sabah bulantıları meleklerin sağlıklı geliştiğinin habercisiymiş...

çubuk krekersiz hayat nekadar zor biliyormusun

doktor bana yürüyüş verdi canım 40dk kadar, akşamları yemekten 2saat sonra dedi, hemen yemekten sonra spor kilo yaparmış vücutta bilginize...
nabzın fazla hızlanmayacak bir tempoda yürümenin zararı olmaz dedi, amaaaaa tembel ben kendimi kaldıramıyorum

off ben günleri karıstırmısım 6+3 olucam evet..gözükmeyebilir

canım ben 6+1de gördüm miniğimin kalp atışlarını, hem de üstten normal ultrasonla, hatta 2gün daha olsa duyulabilir demişti doktor, senin 6+3 ise görünebilir, tabii her bünye farklı gelişim gösterir, görülmese de orada olduğunu bilmek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…