Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlısı canım iyi gidiyo demekki tedavin :) bu hafta sende yaptırda gün sayanlar kervanına senide katalım :))

arkadaşlarrr merhaba bende bugun aşılamamı oldum ama doktor cuma gunu yıne yapıcak 2 kere olsun die eşimin sperm sayısı az belkıde ondandır hakkımızda hayırlısı olsunn hepimizinnn....

inşallah hayırlısıyla tutar canım senin şans iki kat daha artıyo demektir buda ne güzel :)

inşllh cnm nebbılıyım pek umutlu olamıorum ilk aşılamam benım eşimin cok az olduğu için belki iyi olur bizim için bakalım saol cnm hepimizin inşllhhh

Umutsuz olma canım sonuçta hepimiz aynı durumda sayılırız. Rabbim ol derse bir sperm yetiyo zaten biliyosun :) inşallah tutar hepimizin aşılaması dua etmekten başka çaremiz yok canım

amin canım hepimizin inşallah bu ay olur senin klomenin iğne versiyonu galiba ben onu yapmadım hap klomen kullandım ilaç bitiyor 2 gün bekliyosun bnm cuma günü bitti ilacım pazartesi günü gittim doktora 3 yumurta olusmus cok iyi dedi eşin de problem oldugu için bu ay bu yumurtaları boşa vermeyelim carsamba günü 11 de asılama yapalım dedi sevindirik oldm :) hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıda bebek olsun :)

canım aynı günlerde yaptık galıba iğneyi kaçta vurdun ben kendim vurdum bu ay klomen kullnarak 3 yumurtam olmus gecen ay 5 taneydı ama bu ay 3üde büyük gecen ay 1 tanesi büyüktü

Umutsuz olma canım sonuçta hepimiz aynı durumda sayılırız. Rabbim ol derse bir sperm yetiyo zaten biliyosun :) inşallah tutar hepimizin aşılaması dua etmekten başka çaremiz yok canım
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN dua edelim kızlar booool bol

Kızlar yarın saat 11 de aşılamam olcak dua edin lütfenn destek olalım birbirimize

Kizlar asilamada esinizin degerlerini yazsaniz ya.hangi degerlerde asilama yapildi paylasiriz faydali olur.benim yarin tekrar kontrolum var.yumurtalariniz kac mm olunca catlatma ignesi vuruldunuz?

Kizlar asilamada esinizin degerlerini yazsaniz ya.hangi degerlerde asilama yapildi paylasiriz faydali olur.benim yarin tekrar kontrolum var.yumurtalariniz kac mm olunca catlatma ignesi vuruldunuz?

canim benim iki yumurta vardi biri 19 dieri 21mm iken ignemi yaptik esimin sonuclari yikama sonrasi ileri hizli 8.5 milyondu canim.

Kızlar yarın saat 11 de aşılamam olcak dua edin lütfenn destek olalım birbirimize

canım inşallah hayırlısı olur....klomeni ben 3 ay kullandım 2 yıl önce canım ama olmadıdoktor bu sefer direk iğne tedavisi verdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)

merhaba bende günde 3 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım. 4 nisan 22:00 de ovitrelle iğnem yapıldı, 6 nisan cumartesi 10:00 gibi aşılamam yapıldı. üniversite hastanesinde yapıldı aşılamam. aşılama sırasında ağrı acı duymadım. Sadece rahim ağzına iğne yapıcam dedi dr, iğne yaparken canım acıdı.Diğer yaptıranların yorumlarında okumamıştım neden rahim ağzına iğne yaptı merak ediyorum. Heyecandan sormak aklıma gelmedi. Aşılama sırasında sizlerede iğne yapıldı mı? İkinci bir çatlatma iğnesi falanmı acaba? Aşılamadan sonra hafif kanamam oldu. Kanama olursa başarısız oluyor şeklinde yorumlar okudum ama umutluyum inşallah tutacak aşılamam. dr aşılama sonrası bir hafta ilişki dedi. Cumartesi günü progesteron ve hcg testi yapacağım BAT 22 Nisan, İnşallah bu ay kavuşuyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın

canım inşallah hayırlısı olur....klomeni ben 3 ay kullandım 2 yıl önce canım ama olmadıdoktor bu sefer direk iğne tedavisi verdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

inşallah canım hakkımızda hayırlısı cıddenn

beemın solda 3 yumurtam vardı ıkısı 18mm bırısı 17 mm

Kızlar aşılamadan sonra ne kadar yattınız. Dr 10 dakika dedi, ben 20-25 dakika yattım. Yattığım yer de çok yatay değildi ya. Yatırın diyorum, spermler geri gelir diyorum, dr gerek yok gelmez diyor. 45 derece kadar eğimde yattım 25 dakika. kalkınca da bir kısmı geri geldi. normal mi bu

Son düzenleme:

ilk önce aşılaman hayırlı olsun. inş tutmuştur. Ben 1 saat belki biraz daha fazla yattım. Kalkınca pek geri gelen olmadı ya da yatarken akmıştır bilmiyorum. Yalnız 1 saat sonunda birbirine çengellenmiş ve havadaki bacaklarım paytak paytak gitti :))

Merhaba anne adayları;
Bende geçen ay histeroskopi oldum ve perdeler alındı, daha sonra doktor doğum kontrol hapı verdi bu bitip adet görmeye başlayınca 2. günü geleceksin ve aşılama tedavisine başlayacağız dedi fakat hap bitmeden 2 gün önce lekelenmeler gelmeye başladı 2 gün devam etti, bugünde çok az pelteli kahverengi kanamam var, bunu 1. gün diye mi sayacağım gerçi yarın doktora gidip sorucam ama sizin fikriniz nedir?İnşallah uğraşlarımız boşa çıkmaz, ben 4 tane bebeğimi kaybettim ve çok yıprandım, inşallah bu defa benim de, bebek isteyen tüm anne adaylarının da yüzü gülerde burda paylaşırız :)

çok geçmiş olsun canım. bence de sen doktora sor daha garanti olur . umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ve yüzlerimiz güler. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. derdi veren Allahım dermanını da verir inş. kafanı rahat tut başka şeyler düşün diyeceğim ama biliyorum insan bunları yaşayınca başka birşey düşünemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ederim canım ilgin ve alakan için, umarım en yakın zamanda bize mutlu haberi verirsin, Rabbim kucağını boş bırakmasın, evlat kokusunu almayı tez zamanda nasip etsin, ne zaman belli olacak senin sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…