merhabalar kızlar bende 1 nısanda ögrendım gebelıgımı aynen saka sandım gercekten cok sukur.... yalnız bısey sorucam kızlar sızın hafıf hafıf bel ve adet olucakmıs gıbı karın agrılarınız oluyomu hee bıde ben cok acıkıyorum 1 saat arayla nerdeyse yıyorum sızdede boylemi
bende 20 nisanda ogrendım hayırlsıyla :)
bende bebeğimi,canımı, nisan ayının 19'u akşamı öğrendim. dünyanın en güzel haberiydi.rabbim bu haberi almak isteyen herkese nasip etsin.amin.
26 Nisan'da idrar testi ve 27sinde kan testinde öğrendim. Herkesin dileklerine katılıyorum. Şükürler olsun ve Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Bir kızım var ama 15 yaşında ben unutmuşum bu işleri, kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var benimde, özellikle sağ tarafta. Son adet tarihim 27 Mart ve kanda Beta Hcg 800 çıktı, henüz ultrasonda görünmez dediler. Sizler?
bende ikinciye hamileyim arkadaşlar 8 haftalık. haftaya doktor kontrolüm var. allah herkese nasip etsin. zor geçiyor benim sizlerin nasıl. bulantılar , kusmalar, özellikle kokular mahvediyor beni. kızımda da böyle olmuştum, bu kezde aynı şeyleri yaşıyorum. bir an önce geçsin istiyorum şu mide bulantıları, kokulara olan hassasiyet, aranızda benim durumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?