Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım çoğunuzun ilk gebeliği heyecanınınızdan bu anlaşılıyor :)) ilk bebğimde bende sizin gibiydim aynada karnıma bakar dururdum sonra meleğim dünyaya geldi müthiş birşey anlatılmaz yaşanır sonrada o uyurken başında bekler nefes alıyormu die kontrol ederdim sürekli :))şimdi ise 2 hafta önce aşırı mide bulantısıyla birlikte adet günümü saydımki ohooooo 10 gün geçmiş..ertesi gün test aldım veee pozitif tekrar hamileyim..:)kızıma kardeş geliyor kızım henüz 4 yaşında sizlere diyeceğim her bünye farklıdır kiminizin beli ağrır kiminiz acıkır kiminiz bulantı çeker(benim gibi)kimisinde aşırı iştah açılır kiminizde iştahtan kesilirsiniz bu nedenle bende nie böyle olmuyo onda oluyormuş falan die kendinizi yıpratmayın stres yapmayın allahın izniyle bebişlerinizin o mis kokusunu içinize çekin....hepimizi uzun bir maraton bekliyor :))hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik dilerim sormak istediğiniz birşey olursa memnuniyetle cevaplarım....

kızlar bende hamileyim ve 5haftalık yarın doktora gidicem çok yeni ama çok heyecanlıyım 2 ay önce düşük yaptım ama ALAHIMA şükür tekrar hamile kaldım herkese hayırlı bi şekilde dogum ve saglıklı birer evlat nasip olur yeni katıldım aranıza duygularımızı paylaşmak dileğiyle.....

Evet o ağrılar illa ki oluyor... Benim de 28 Aralık tahmini doğum tarihim ve aynı ağrılardan var. Bebeğin rahme tutunması için rahimde genişleme ve kanlanma artışı olduğundan oluyor bu ağrılar ve normal:)

slm kızlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benim 3,5 yaşında bir kızım var çok şükür ve tekrar hamileyim 25 nisanda öğrendim çok mutluyum allah olmayanlara da versin çok özel bi duygu

Bende 23 nisanda idrar testinde 24 nisanda da kan testinde öğrendim inş. bi sorun sıkıntı çıkmadan sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

kızlar bende 26 nısanda öğrendim Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inş.

26 Nisan'da idrar testi ve 27sinde kan testinde öğrendim. Herkesin dileklerine katılıyorum. Şükürler olsun ve Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Bir kızım var ama 15 yaşında ben unutmuşum bu işleri, kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var benimde, özellikle sağ tarafta. Son adet tarihim 27 Mart ve kanda Beta Hcg 800 çıktı, henüz ultrasonda görünmez dediler. Sizler?

bende bebeğimi,canımı, nisan ayının 19'u akşamı öğrendim. dünyanın en güzel haberiydi.rabbim bu haberi almak isteyen herkese nasip etsin.amin.

canım benim çok sevindim hamile olmana. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hayırlı olsun öncelikle

Benimde 25 aylık bi oğlum var ve ikinci bebeği çok istemiştim bende dün öğrendim benim sonucum dün 480 çıktı son adet tarihim 27 mart benimde ) ultrasonda gözükmedi geç döllenme olabilir dedi değerin 1000 olunca kese gözükür dedi ama çok endişeliyim pazar günü tekrar çağırdı

bu forumu hep takip ederdim ama nedense şans eseri öğrendiğim hamileliğimle birlikte aranıza katıldım. sanırım bu süreçte desteklerinize güvendim. bende hamileyim...

bende ikinciye hamileyim arkadaşlar 8 haftalık. haftaya doktor kontrolüm var. allah herkese nasip etsin. zor geçiyor benim sizlerin nasıl. bulantılar , kusmalar, özellikle kokular mahvediyor beni. kızımda da böyle olmuştum, bu kezde aynı şeyleri yaşıyorum. bir an önce geçsin istiyorum şu mide bulantıları, kokulara olan hassasiyet, aranızda benim durumda olan var mı

merhaba hanımlar ...ben de bu sabah itibari ile ögrendim hamile oldugumu...Rabbim herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

arkadaşım seni çok ii anlıyorumm(( 9 mart sona det tarihim di 8 nisan da hamile olduğumu öğrendim (Beta hcg 2500 dü :))...) Rabbime şükürler olsun harika bi duyguymuş lakinnn mide yanmasıı bulantısıı mide ekşimesii baş ağrılarıı sabah kusmaları herşeyden tiksinme mutfağa dahi girememe(( Allahım çok zormuşşş((((

selam bende 24 nisanda öğrendim hamile olduğumu rabbim herkese nasip etsin inşalllahhhhhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…