36. saat tam oglen 12 ye gelıyo senı 12 ye kadar alıcaz yogunluga gore dedı alamazsak ogleden sonraya kalır dedı bılmıyorumkı napayım?
asılaması yapılan arkadaslar kac saat sonra yapıldı bı yazın hele
kızlar iğne tedavisine başladıktan sonra ilişki yasağı var mı ?
ilk aşılamamda ben havasını almamıştım iğnenin zararı oldu mu bilmem.bir de çatlatma iğnesini göbeğin sağına mı soluna mı vuruyorsunuz farkeder mi?
Selam kizlar.benim asilamamin 9.gunu bugun.her gun kasik agrim olurdu ama bugun oturdugum yerde hoplayip bagirdim.oyle keskin bir aci hissettim ki yumurtladigim kasigimda anlatamam.sanki bicakladilar kasigimi.bugun iki kere yasadim bunu.neydi o aci anlamadim.bebek coktan tupu gecip yerlesmistir kanimca.benim bebek tupe mi yerlesti acaba Allah korusun.korkuyorum cok.size de oldu mu boyle:18:
İnşallah demeki ilk aşılamadada oluyomuş moral bozmak yok😊😊😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrhb hayırlı olsun bebişiniz ☺️ aşılamadan kaç gün sonra tahlil yaptırdınız.
:) Aşılama öncesi ve sonrası neler yaptın? Nelere dikkat ettin?
13.günü evde idrar testi yaptım silik çıktı 14. Günü bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Çok çok çok teşekkür ederim inşallah tamamına erer inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişi olur Allahım
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin 2 haftalık hamileymişim kan testi yaptırdım😭😭😭😭😭😭
ya bende 1. cide yine cumaya gelmişti o zmn ogelden sonr ayapılmıstı aksam eve geldım ctesı dınelndım pazra kalktım gezdım hıc uzerıne dusmedım normal hayatıma devam ettım olacagı varsa olur dedım ama bu sefer dıkkat edıcem o kadar zahmet cekıyrm en azından dıkkat etmedım de boyle oldu demem bence zorla ctesı ızın al 2 gun dınlen en azından
Nix var,
Ben varım..
başka yoldaşımız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?