Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben gece 3 te vurmuştum tam 36 saat sonra saat 3te aşılamam olmuştu ama tutmamıştı

Kedi konusunda bi yerde okumuştum kediyle ağız ağıza nefesini solumucak mesafede durulması gerek birde dışkısına ve dışkısının bulaşabilrceği yerlere temas etmemek yeterli. Benimde kedim olsa bende bırakmazdım☺️bence şartları zorlayıp en aZından 1 gün yani aşılamanın olduğu gün işe gitmeyin. Yatın bütün gün ben öyle yapmıştım. Birde çatlama iğnesi 34-36 saat arası süresi var ona göre hesaplayın. İnşallah inşallah hepimizinki tutar. Bende hala beklemedeyim arkadaşlar hep adet olucam gibi karnım ağrıyor. Amman ağır kaldırmayın sigarayı aZaltın bende incelttim ve azalttım. Bence sanki hamileymiş gibi davranmakta fayda var. Birde tutan olursa çekip gitmesin yani moral olsun bize paylaşsın bizimle. Benim eşim bile artık ne diyor internettekiler diyor. ☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar iğne tedavisine başladıktan sonra ilişki yasağı var mı ?

Hayır yok sadece aşılama gününden önce 3 gün cinsel pehriZ veriyo doktorlar. Ama 3 günüde geçmesin spermler eskimesin en mükemmel sonuç 3 gün pehriz.

Kocaları besleyin bol bol keçi boynuzu yesin yada pekmez içsin şekerli şeylerde çoğaltıyo çünkü sperm şekerden oluşuyo benim eşim iiyi beslendi o gün eskisine göre baya ii çıktı sonuç biz bile şaşırdık☺️

Selam kizlar.benim asilamamin 9.gunu bugun.her gun kasik agrim olurdu ama bugun oturdugum yerde hoplayip bagirdim.oyle keskin bir aci hissettim ki yumurtladigim kasigimda anlatamam.sanki bicakladilar kasigimi.bugun iki kere yasadim bunu.neydi o aci anlamadim.bebek coktan tupu gecip yerlesmistir kanimca.benim bebek tupe mi yerlesti acaba Allah korusun.korkuyorum cok.size de oldu mu boyle:18:

ilk aşılamamda ben havasını almamıştım iğnenin zararı oldu mu bilmem.bir de çatlatma iğnesini göbeğin sağına mı soluna mı vuruyorsunuz farkeder mi?

Havasını almayınca nolur bilmiyorum canım ama çatlatma iğnesi sağ sol farketmiyor.

Aşılamanız hayırlı olsun. Bugünlerde sizin ki kadar şiddetli olmasada benimde batmalarım var. Acaba kist mi oldu, acaba tüpte mi kaldı diye düşünmedim değil. Çatlamamış bir yumurtada olabilir mi acaba bilmiyorum ki. 11. Gününüzde test yaptırınca belli olur zaten.

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin 2 haftalık hamileymişim kan testi yaptırdım😭😭😭😭😭😭

Ayy maşallah :) darısı başımıza. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin :)

İnşallah demeki ilk aşılamadada oluyomuş moral bozmak yok😊😊😊😊😊

:) Aşılama öncesi ve sonrası neler yaptın? Nelere dikkat ettin?

Son düzenleme:
İnşallah demeki ilk aşılamadada oluyomuş moral bozmak yok😊😊😊😊😊

Mrhb hayırlı olsun bebişiniz ☺️ aşılamadan kaç gün sonra tahlil yaptırdınız.

Mrhb hayırlı olsun bebişiniz ☺️ aşılamadan kaç gün sonra tahlil yaptırdınız.

13.günü evde idrar testi yaptım silik çıktı 14. Günü bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Çok çok çok teşekkür ederim inşallah tamamına erer inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişi olur Allahım

:) Aşılama öncesi ve sonrası neler yaptın? Nelere dikkat ettin?

Öncesi hiç bişi yapmadım sadece kuru incir yedim eşim yerken. Aşılamadan birgün önce duşumu aldım sabah erkenden kalkıp namaz kıldım kahvaltımı yaptım işlem yapılırken hep dua ettim içimden. ama eşime tedaviye başladığımız günden İtibaren okadar çok fındık ceviz cezerye keçiboynuzu yedirdimki anlatamam aşılamadan sonra 1 gün yattım hiç kalkmadım hatta işlemden 5 saat sonra tuvaletimi yaptım çişim gelmesin diye su fln içmedim sonra hep hamile gibi davrandım sigaramı incelttim ama bir an bile aklımdan çıkmadı hergün burdan okudum kafaya taktım yani hatta stresten olmaz dedim ama bakalım hayırlısı daha yolun çok başı herşeyide bilince hep bi korku oluyo ya kaybedersem diye.

Bu arada ilk günden bugüne kadar deli gibi kasık batmalarım oldu hatta bi akşam resmen vajinam ağrıdı kasığım öle bi battıki ayağa kalkamadım dedim kummu döküyorum acaba. son iki gündürde ve hala şuan bile adet olucakmışım gibi ağrım var ve deli gibi gazım var karnım pıtır pıtır

İnş Rabbim isteyen herkese versin. İlaç kullandınız mı peki ben 5. Gün progestana başlıyorum. 12 gün olmak kullanıcam. Ondan sonra bekle dedi regl olmazsam 5 gün sonra kan testi. Buda 3 haftaya denk geliyor. Bende zamanı kısaltmaya çalışıyorum sonuç için. Malum heyecan ve stres.

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin 2 haftalık hamileymişim kan testi yaptırdım😭😭😭😭😭😭

Hayırlı olsun :) çok sevindim inanın... darısı isteyen herkese olsun...

Nix uyuma uyan iğnemi vuruldum ben hadi sen de uyan, vurul.. kaçırma zamanı :)

Nix var,
Ben varım..

başka yoldaşımız var mı?

Merhaba Adana Başkentte isleminizi yaptiracaginizi okudum.inşallah sizin ve buradaki herkesin bebeği tutunur.ben bu ay rahim filmi cektirdim.mayista asilama yapilacak.bende ayni hastaneyi düşünüyorum ama emin olamiyordum.yumurta takibi için sürekli gidip gelmek gerekiyordu.mersinde oturuyorum ben.buradaki ddoktorumun takibi yapması mümkün mu siz ne yaptiniz sürekli gidip geldiniz mi.birde bastan beri size neler yaptılar bilgi verirseniz çok mutlu olurum.teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…