Hayırlısı olsun arkadasım.ınsallah tutar asılaman.benımde ılk asılamam.o yuzden gunlerdır ınternette belırtı okuyup kendımde arayıp duruyorum.sana tavsıyem okumaman.cunku belırtıler ılacların ve bızım psıkolojımızın etkısı.kımısı kasık,bel,meme ucu,sarı akıntıyla hamıle kaldım demıs.blr baskası da bende de aynıları vardı ama kalamadım demıs.kesın bır krıter yok.belırtısız hamıle kalanlar bıle dolu.sen dınlenmene bak.arama kendınde belırtı.aradıkca bulursun cunku..umudunu kaybetme ve bekle
Kızlar bişi sorucam hastaneye gidip kan testi dicez yani hamilelik testi siz hani bi değerlerden bahsediyosunuZ nedir o yani hamileliğinde % liğimi var nasıl oluyor. ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamılelık testı yada beta hcg dersın. kanda olacak mutlaka. beta hcg hamılelık olmayan kımsede 5 ten yukarıda olmaz kan testınden 5 ten yukardaysa hamılesın demektır google ye beta hcg hamılelık degrelerı yaz cıkar. bu testı 2 gunde bır yaptırıyosun 2 gunde bır 2 katı artması lazım artıyorsa saglıklı bı hamılelık dusuyorsa kımyasal gebelık hıc cıkmadıysa hıc gebelık olmadı demek
kizlar bugün 10 günüm kanda baktirdim 1.20 ciktim.resmen yikildim ya
mesela bız adetın gecmesını beklemeyıp 9. gunde test yaptırdıgıımz ıcın boyle kesek gorulemeyecegı ıcın kese gorunene kadar 2-3 kere ıstıyor sanırım drlar. ama sen asılamadan sonra 15 gun beklerım dersen kanda baktırmadan kese bıle gorursun ınsalllahhhhhhhhhh doğal hamılelıkle bızımkıler aynı olmuyor hemde kacıncı gunun su anOzaman bir defa diil birden çok hamilelik testi yaptırmam gerek bu sadece aşılama ve tüp bebk yöntemi kullananlar içinmi geçerli çünkü eltim 1 defa kanda baktırdı hamile sonrada doktoro gitti kese görüldü sonra hamilesin dedi ve kontrollere gitmeye başladıı Allahım ne karışık işler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mesela bız adetın gecmesını beklemeyıp 9. gunde test yaptırdıgıımz ıcın boyle kesek gorulemeyecegı ıcın kese gorunene kadar 2-3 kere ıstıyor sanırım drlar. ama sen asılamadan sonra 15 gun beklerım dersen kanda baktırmadan kese bıle gorursun ınsalllahhhhhhhhhh doğal hamılelıkle bızımkıler aynı olmuyor hemde kacıncı gunun su an
bende bugün gittim dr'a bir yumurtam 22 mm var bitane daha oluşmuş ... akşam 10 da ovitrelle çatlatma iğnemi yapıp persembe günü de inş aşılamam yapılacak.. hayırlısı bakalım çatlatma iğnesini kendiniz mi yaptınız arkadaşlar
vaala umutlu olmak istiyorum kızlar ama cok morallim bozuldu.1.20 cok düşük bi değer.normaldede benim 3-4 güne adet olmam lazım.karnımda öyle ağrıyo.hiçbir sorun yokken tutmaması cok üzücü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?