Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benımde aşılamamın 13, günü bugun 2 gün sonra test yaptırıcam
Kızlar benımde aşılamamın 13, günü bugun 2 gün sonra test yaptırıcam
ayy ne guzel bence bugun bıle yaptırsan cıkar inşallah
Nix benim psikolojim bozuluyor.. anormal heyecanlıyım
işyerindeyim ama önümde açık tek ekran kadınlarklübünün bu sayfası çıldırmam inş...
merhaba arkadaşlar...
2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor, hormonlarım dışında benim gerekli tüm tetkiklerim yapıldı.1 yıl önce eşime varikosel teşhisi konuldu ve eşim 9 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz çok çok kötüydü şuan değerler normale ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik tabii doktor gerekli görürse. bugün yarın adet olacağım...adetin 3.günü mü gitmem gerek kadın doğumcuya?kullanılan ilaçlar ne kadar tutuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim.özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ortalama aşılama ne kadar tutar?
Hayırlısı olsun sımdıden arkadasım.adetın 1.gunu ara randevunu al.adetin 2. Veya 3.gunu gıtmelısın doktora..ben 3 yıldan daha az sure evlı oldugum ıcın devlet benım tedavımı karsılamadı.zaten gıttıgım ozel tup bebek merkezının de ssk ıle anlasması yok.her neyse ben ızmır de baya ünlü bı merkezde yaptırdım.ılaclarım asırı uygun tuttu.doktor pahalı ılac yazmadı hıc.bır de orda bır eczane cok ındırım yapıyor ılaclara sagolsun.catlatma ıgnem ovıtrelleydı 50 tl odedım.femara 7 tane hap verdı 20 tl odedım.ve fostımon 75 mg ıgne verdı 3 tane.onlara da toplam 75 tl odedım.asılamadan sonra da duphaston hap verdı 2 kutu toplam 20 tl idi..haftanın 3 gunu doktora gıttım.hep yumurtalar ölcüldü.esımın spermlerı yıkandı.merkeze toplam 1150,tum ılaclara da 185 tl odedım.bu ay yaptırdım bende.guncel fıyat yani
anladım tatlım evlilik yılı önemli yani ben 4.5 yıllık evliyim zaten iyi bari inşallah bizim ilaçlarda fazla tutmaz bakalım dediğiniz gibi 2. ya da 3.günü doktora gidip muayene olacağım peki çok soru sordum ama alttan muayene ediyor mu doktor?
hadi ya adetli adetli miçok utanırım ya
![]()
evet adetliykende iğrenç kısmı o zaten ama adete 1 kere denk geliyo zaten
hadi ya adetli adetli miçok utanırım ya
![]()
evet adetliykende iğrenç kısmı o zaten ama adete 1 kere denk geliyo zaten
ben de çok utanmıştım :) ama yapacak bişe yok...
Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.
inş muayene olduğum sırada çok akmaz ya:))) allahım inş ilk aşılamam tutar tüp raporu için daha 2 kere daha yaptırmam gerekeceksiz kaç aydır korunmuyorsunuz?
Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.
ben 1,5 senedir evliyim hiç korunmadık. eşimin ilk başta sperm sayısında problem vardı. ancak sonraları biraz düzeldi (demir dikeni şiddetle tavsiye ediyorum)
bizim sorunumuz sağlıktan ziyade ilişkimizde bir türlü düzen oturtamamız. ayda 1 ya da 2 ayda 1 ile olmuyor malesef.
dilerim sizin de tutar aşılamanız ve güzel haberlerinizi alırız :)
Nix bu ovitrelle'den nefret ettiğimi anlamış bulunmaktayım!