Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benımde aşılamamın 13, günü bugun 2 gün sonra test yaptırıcam

Nix benim psikolojim bozuluyor.. anormal heyecanlıyım :(

işyerindeyim ama önümde açık tek ekran kadınlarklübünün bu sayfası çıldırmam inş...

:D:D:D: boşver yaa ben instagram twitter facebook gezıp duruyrm arada iş güç ama bnmde 2. olmasına ragmen cok heyecanlıyım. bugünden sonra giremicem kk ya pteside işe gelip gelmemekte kararsızım gelirsme yazışırız ;)

merhaba arkadaşlar...
2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor, hormonlarım dışında benim gerekli tüm tetkiklerim yapıldı.1 yıl önce eşime varikosel teşhisi konuldu ve eşim 9 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz çok çok kötüydü şuan değerler normale ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik tabii doktor gerekli görürse. bugün yarın adet olacağım...adetin 3.günü mü gitmem gerek kadın doğumcuya?kullanılan ilaçlar ne kadar tutuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim.özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ortalama aşılama ne kadar tutar?

Hayırlısı olsun sımdıden arkadasım.adetın 1.gunu ara randevunu al.adetin 2. Veya 3.gunu gıtmelısın doktora..ben 3 yıldan daha az sure evlı oldugum ıcın devlet benım tedavımı karsılamadı.zaten gıttıgım ozel tup bebek merkezının de ssk ıle anlasması yok.her neyse ben ızmır de baya ünlü bı merkezde yaptırdım.ılaclarım asırı uygun tuttu.doktor pahalı ılac yazmadı hıc.bır de orda bır eczane cok ındırım yapıyor ılaclara sagolsun.catlatma ıgnem ovıtrelleydı 50 tl odedım.femara 7 tane hap verdı 20 tl odedım.ve fostımon 75 mg ıgne verdı 3 tane.onlara da toplam 75 tl odedım.asılamadan sonra da duphaston hap verdı 2 kutu toplam 20 tl idi..haftanın 3 gunu doktora gıttım.hep yumurtalar ölcüldü.esımın spermlerı yıkandı.merkeze toplam 1150,tum ılaclara da 185 tl odedım.bu ay yaptırdım bende.guncel fıyat yani

Hayırlısı olsun sımdıden arkadasım.adetın 1.gunu ara randevunu al.adetin 2. Veya 3.gunu gıtmelısın doktora..ben 3 yıldan daha az sure evlı oldugum ıcın devlet benım tedavımı karsılamadı.zaten gıttıgım ozel tup bebek merkezının de ssk ıle anlasması yok.her neyse ben ızmır de baya ünlü bı merkezde yaptırdım.ılaclarım asırı uygun tuttu.doktor pahalı ılac yazmadı hıc.bır de orda bır eczane cok ındırım yapıyor ılaclara sagolsun.catlatma ıgnem ovıtrelleydı 50 tl odedım.femara 7 tane hap verdı 20 tl odedım.ve fostımon 75 mg ıgne verdı 3 tane.onlara da toplam 75 tl odedım.asılamadan sonra da duphaston hap verdı 2 kutu toplam 20 tl idi..haftanın 3 gunu doktora gıttım.hep yumurtalar ölcüldü.esımın spermlerı yıkandı.merkeze toplam 1150,tum ılaclara da 185 tl odedım.bu ay yaptırdım bende.guncel fıyat yani

anladım tatlım evlilik yılı önemli yani ben 4.5 yıllık evliyim zaten iyi bari inşallah bizim ilaçlarda fazla tutmaz bakalım dediğiniz gibi 2. ya da 3.günü doktora gidip muayene olacağım peki çok soru sordum ama alttan muayene ediyor mu doktor?

anladım tatlım evlilik yılı önemli yani ben 4.5 yıllık evliyim zaten iyi bari inşallah bizim ilaçlarda fazla tutmaz bakalım dediğiniz gibi 2. ya da 3.günü doktora gidip muayene olacağım peki çok soru sordum ama alttan muayene ediyor mu doktor?

evet adetın 2. yada 3. gunu baslayıp hep alttan usg ıle muayene edıyor. :17:

evet adetliykende iğrenç kısmı o zaten ama adete 1 kere denk geliyo zaten

zaten ilk 3 gün yoğun oluyor ondan sonra adet olduğumu bile fark etmiyorum...doktorlara allah kolaylık versin ben iğrenirken onlar nasıl muayene ediyor:17: bian önce o gün gelse de muayene olsam stres oldum...

evet adetliykende iğrenç kısmı o zaten ama adete 1 kere denk geliyo zaten

Nix, bu ovitrelle'in etkileri neler. ben şapşal gibiyim. ağrım da var. midemde koca bir şiş var gibi.. gaz var... uyku haline geçmeme ramak kaldı.

sağ bacağıma vuruyo ağrı

Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.

inş muayene olduğum sırada çok akmaz ya:))) allahım inş ilk aşılamam tutar tüp raporu için daha 2 kere daha yaptırmam gerekecek:43: siz kaç aydır korunmuyorsunuz?

ben 1,5 senedir evliyim hiç korunmadık. eşimin ilk başta sperm sayısında problem vardı. ancak sonraları biraz düzeldi (demir dikeni şiddetle tavsiye ediyorum)

bizim sorunumuz sağlıktan ziyade ilişkimizde bir türlü düzen oturtamamız. ayda 1 ya da 2 ayda 1 ile olmuyor malesef.:(

dilerim sizin de tutar aşılamanız ve güzel haberlerinizi alırız :)

Nix bu ovitrelle'den nefret ettiğimi anlamış bulunmaktayım!

ben 1,5 senedir evliyim hiç korunmadık. eşimin ilk başta sperm sayısında problem vardı. ancak sonraları biraz düzeldi (demir dikeni şiddetle tavsiye ediyorum)

bizim sorunumuz sağlıktan ziyade ilişkimizde bir türlü düzen oturtamamız. ayda 1 ya da 2 ayda 1 ile olmuyor malesef.:(

dilerim sizin de tutar aşılamanız ve güzel haberlerinizi alırız :)

Nix bu ovitrelle'den nefret ettiğimi anlamış bulunmaktayım!

doğru canım bebek istiyorsak düzenli ilişki olması lazım... artık 2.5 yıl olunca her ay yumurtlama günü hesaplamaktan gına gelmişti bize bu ay hesap kitap yapmadık adetimle birlikte aşılama sırayla tüpe geçeceğiz artık...çok yoruldum bu mücadelede artık alternatif tıpa geçmemiz gerekiyor...

Back
X