Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrik ederim canım...kaç aydır deniyordunuz?ilk aşılaman mıydı?

ilk aşılamamdı korkuyordum sıkıntı çıkacak diye çünkü bende endometriozis var.Ama ona ramen oldu kimse umutsuzluğa kapılmasın ilk aşılama tutmaz deniyordu genelde inş rabbim herkesin duasına karşılık verir.

Nix, bu ovitrelle'in etkileri neler. ben şapşal gibiyim. ağrım da var. midemde koca bir şiş var gibi.. gaz var... uyku haline geçmeme ramak kaldı.

sağ bacağıma vuruyo ağrı
benm dun vurunca cok mıdem bulandı geberdım sancıdan sabahta oyleydı ama sonra gectı su an halsızlık var sadece hafıfte sancı
Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.

tebrik ederim canım...kaç aydır deniyordunuz?ilk aşılaman mıydı?

egummm cokkk sevındım bıze detaylı yaz kacıncı asılamandı nelere dıkkat ettın

ilk aşılamamdı korkuyordum sıkıntı çıkacak diye çünkü bende endometriozis var.Ama ona ramen oldu kimse umutsuzluğa kapılmasın ilk aşılama tutmaz deniyordu genelde inş rabbim herkesin duasına karşılık verir.

çok sevindim senin adına canım..darısı bizlere inşallah.allah sağ sağlım kucağına almanı nasip etsin...

çalışıyomusun kac gun ıstırahat ettın canım detya yaz bıze lutfen:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benm dun vurunca cok mıdem bulandı geberdım sancıdan sabahta oyleydı ama sonra gectı su an halsızlık var sadece hafıfte sancı

egummm cokkk sevındım bıze detaylı yaz kacıncı asılamandı nelere dıkkat ettın

Benim ilk aşılalam çikolata kistinden ameliyat oldum . ama kistim tekrarladı bizde zaman kaybetmeden aşılama deneyelim dedik şükürler olsun ki ilkinde tuttu açıkcası ben ne yediğime dikkat ettim nede dinlendim aşılama sonrası doktorum günlük hayatına devam et dedi sadece gün aşırı ilişki önerdi ve progestan kullandım tutunmayı sağlasın diye onun dışındada bol bol dua ettim.rabbim inş sağlıkla sıhatle kucağıma almamıda nasip eder.Burda bebek özlemi çeken herkesede nasip eder inşallah.

çalışıyomusun kac gun ıstırahat ettın canım detya yaz bıze lutfen:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çalışıyorum ben hiç istirahat etmedim aşılama yapıldığı gün bile dinlenmedim . doktorum günlük yaşamına devam et dedi ekstra bişey yapmana gerek yok dedi.

Benim ilk aşılalam çikolata kistinden ameliyat oldum . ama kistim tekrarladı bizde zaman kaybetmeden aşılama deneyelim dedik şükürler olsun ki ilkinde tuttu açıkcası ben ne yediğime dikkat ettim nede dinlendim aşılama sonrası doktorum günlük hayatına devam et dedi sadece gün aşırı ilişki önerdi ve progestan kullandım tutunmayı sağlasın diye onun dışındada bol bol dua ettim.rabbim inş sağlıkla sıhatle kucağıma almamıda nasip eder.Burda bebek özlemi çeken herkesede nasip eder inşallah.

ayyy inşallahhh aminnnn sağlıkla kucagına al ınsallah bu topıktekılerden umutluyum ben sımdıden bı suru hamıle cıktı :emir_bebek:

ayyy inşallahhh aminnnn sağlıkla kucagına al ınsallah bu topıktekılerden umutluyum ben sımdıden bı suru hamıle cıktı :emir_bebek:

topikte kaç kişi hamile kaldı canım liste yok mu aşılama yaptıranlar listesi...hepimize umut olması açısından hamile kişileri gördükçe biran önce bende tedaviye başlamak istiyorum...

topikte kaç kişi hamile kaldı canım liste yok mu aşılama yaptıranlar listesi...hepimize umut olması açısından hamile kişileri gördükçe biran önce bende tedaviye başlamak istiyorum...

liste yok ama son bıkac gundur 2-3 kişiden aldık haber biri de perpecua

tosun788 arkadasımız tekrar test yaptınmı ne durumdasın

Arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye. Esimin ve benim cok şükür hiçbir sorunumuz yok. Fakat 2 senelik evli olmamiza rağmen hamile kalamadim. Herseyi denedikten sonra dun asilama yaptırdım. Hicbir sorunu olmadan asilama yaptiranlarin tutma orani ne kadar yuksek acaba bilen var mi? (doktorum asilamadan önce yumurtama bakti 17,5 mm dedi bir gun aradan sonra asilama oldum esiminde yikamadan sonraki hareket sayisi% 80 sayi 38 milyon)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye. Esimin ve benim cok şükür hiçbir sorunumuz yok. Fakat 2 senelik evli olmamiza rağmen hamile kalamadim. Herseyi denedikten sonra dun asilama yaptırdım. Hicbir sorunu olmadan asilama yaptiranlarin tutma orani ne kadar yuksek acaba bilen var mi? (doktorum asilamadan önce yumurtama bakti 17,5 mm dedi bir gun aradan sonra asilama oldum esiminde yikamadan sonraki hareket sayisi% 80 sayi 38 milyon)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ilk kez yaptırıyorum çok anlamıyorum ama bi de şöyle düşünün 7.milyon hareketliyle biz ümiyleniyorsak sizin çok daha fazla şansınız olduğunu düşünüyorum.

Dilerim en kısa sürede bebişinizi alırsınız kucağınıza :)

eve gitmeye az kaldı.. son 1 saat...

ovitrelle bugün vuruldum ve midem kötü, ağrılarım da var...

yorgunum...

eve gitmek istiyorum....

midem kötü
kötü midem
o kadar gazı nereden biriktirdim bilmiom...

iştahım da yok...

yok işte tadım da yok ağrım da çok...

eve gitmeye az kaldı.. son 1 saat...

ovitrelle bugün vuruldum ve midem kötü, ağrılarım da var...

yorgunum...

eve gitmek istiyorum....

midem kötü
kötü midem
o kadar gazı nereden biriktirdim bilmiom...

iştahım da yok...

yok işte tadım da yok ağrım da çok...
benimde fena halde gazım var karnım şiş ıgnelere basladıgım ılk gundne berı gazım cok fazla :17:

bende eve gidip bugün evi toparlıcam biraz önümüzdeki günler malum dikkat etmek gerekıcek sonra guzel bı banyo yapıcam yarın sabah hastaneye :46: allah ıkımızınde yanımızda olsun hepımızın ,. basarılı bır asılama olur ınsallah . pozitif sonuclaraaa arkadaşım:49::49:

benimde fena halde gazım var karnım şiş ıgnelere basladıgım ılk gundne berı gazım cok fazla :17:

bende eve gidip bugün evi toparlıcam biraz önümüzdeki günler malum dikkat etmek gerekıcek sonra guzel bı banyo yapıcam yarın sabah hastaneye :46: allah ıkımızınde yanımızda olsun hepımızın ,. basarılı bır asılama olur ınsallah . pozitif sonuclaraaa arkadaşım:49::49:

İnşallah Nix.. inşallah

asılaman sonra ılıskı oldumu? bıde degerın kac cıktı :49:

Aşılamadan bir gün sonra beraber olun dedi doktor. Yani ertesi gün olduk. Birde değerin kaç derken seninle konuştuğumuz kan değerini soruyosun dimi? 306 küsür yazıyodu cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.

Çok çok tebriklerrrrrrrr çok sevindim kızlar hepimiz birbirimize uğurlu gelicez ben inanıyorum allah başkası için yaptığın duayı hemen kabul edermiş biz birbirimize dua ediyoruz yavaş yavaş güzel haberler geliyorrr . Allah tamamını erdirsin.

Kızlar bende progestan kullandım hala kullanıyorum doktorunuza ısrar edin yazsın birazcıkta olsa etkisi vardır belki😊😊

Back
X