Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eşim varikosel ameliyatı oldu benim
aşılama filan başlamakta ancak kısmet oldu
biliyorsun erkekleri tedaviye ameliyata ikna etme süreci biraz uzun sürüyor

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu , tam tersi benim eşim daha istekli hadi gidelim bir an önce olsun diyen beni zorlayan o :)
ameliyat öncesi ve sonrası çok farkettimi sayı olarak .

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu , tam tersi benim eşim daha istekli hadi gidelim bir an önce olsun diyen beni zorlayan o :)
ameliyat öncesi ve çok farkettimi sayı olarak .

işte herkesin mizacı başka oluyor demekki benim eşim çok zor ikna oldu
bizim sorun morfoloji idi yüzde 5 ti
ameliyattan sora yüzde yüzde 15 oldu şükür
ama öncesinde 25 milyon olan sayı ameliyattan sonra 10 milyona kadar düşüş gösterdi
o yüzden hemen aşılama olmamız gerekti işte

anladım cnm . bol fındık ve keçiboynuzu kürü öneriyorum gerçekten çok farkediyor bir de e vitamini , bizimde ameliyat önce ve sonra sayısında çok fark yok , hatta şu an devam ettiğim doktor ameliyat olmasada olur demişti .

evet canım fındık filan tüketiyor eşimde haklısın
teşekkür derim
ne bileyim ameliyat dediler olduk işte

Merional yazdılar bana... bugün 3. iğnemi vurulacağım. Salı günü de hastaneye gideceğim..
mrb bende bu ay ilk aşılamamı olucam inş.. çikolata kisti yüzündn 2 yıldır olmuyo.. persembe günü ilk iğnemi oldum gonalf adında salı günü de kontrole gidicem inş yumurtalar yetrli büyüklükte mi diye... seninle aynı gün başladık herkes için hayırlısı olurda herkesin tutar inş.

aşılamasında femara kullanan varmı acaba , ben diğer aşılamalarımda puregon 300 kullandım ve memnundum , doktorum bu sefer femara kullanıcaz dedi, hiç canım istemiyyor bu ilacı :/

merhaba cnm , çikolata kistlerin ne boyutta , ve ameliyat oldunmu, Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inş. cnm

Kızlar merhaba Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin. Bi sorum olucak 5 gündür puregon kullanıyorum dün kontrole gittim iki yumurta var 14 mm ve bugün şeffaf akıntım var acaba çatlamamı oldu yoksa ilacın yan etkisimi fikri olan varmı?

Meraba arkadaşlar bende 07.04.2014 aşılama yaptırdım herşey yolunda gittşuan beklemedeyim 1 haftam kaldı ben daha önce 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım yaşım 27

merhaba cnm , çikolata kistlerin ne boyutta , ve ameliyat oldunmu, Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inş. cnm

amin inş canım hepimizi... sağ ve sol yumurtalıkta 2 ve 2,5 mm kist vardı 3 ay vısanne kullandım sonra biraz küçüldü.. ama tekrar gene oluştu.. geçen ayda 15 gün soğan kürü yaptım sağda hiç yok göremedim solda 2.5 hala var dedi bu ayda aşılama yapılacak haftaya yapılır büyük ihtimalle hayırlısı bakalım

aşılamasında femara kullanan varmı acaba , ben diğer aşılamalarımda puregon 300 kullandım ve memnundum , doktorum bu sefer femara kullanıcaz dedi, hiç canım istemiyyor bu ilacı :/

merhaba ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım. femara kullandım. femara ile beş tane yumurtam oluştu iki tanesi düzgün şekilli idi. femara yan etkisi diğer ilaçlara göre daha az bir ilaç imiş. doktor söylemişti. aşılamam tutmadı ama bunun ilaçla bir ilgisi yok, aşılama tutma sansı %15-20 arasındaymiş zaten.

tşklr arkadaşlar . bu benim 6 . aşılamam ve ilk gibi çok heyecanlı ve korku içindeyim ..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

Benim doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebek deneriz dedi. sizde neden tüp bebek denenmedi. İnşallah Rabbim bu sefer gönlünüze göre verir.

Allah kolaylık versin aynı sıkıntı bendede var çikolata kistinden ameliyat oldum ama ilk adetimde tekrarladı malesef şimdi aşilama yaptırdım bekliyorum .

selam kızlar. bugün gonal f te 4. günüm yarın kontrolum var bakalım kac yumurta oldu ne durumdalar. iğneyi ilk vuracagım gun kalbım yerındne cıkıcak gıbı attı heyecanlandım ama alıstım hıssetmıyorum bıle ama yneden ınsanın kendıen ıgne sokma dusuncesı bıle gerıyor. acaba kac gun daha ılac kullanırım

bugun aşılamada 10. günüm sadece kasıklarımda agrı var bıde progestanın yan etkılerı çok kotu oluyo bende acayıp basdönmesi ve uyku progestanı içince kış uykusuna yatmak istiyorum

bugun aşılamada 10. günüm sadece kasıklarımda agrı var bıde progestanın yan etkılerı çok kotu oluyo bende acayıp basdönmesi ve uyku progestanı içince kış uykusuna yatmak istiyorum

Canım progestanı bende kullanıyorum doktorum yan etkilerinden dolayı ağız yoluyla kullanma dedi bana ben hazneye yerleştirerek kullanıyorum uyku yada mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşamadım

Kızlar benimde az kaldı☺️☺️☺️ perşembeye kadar regl olmazsam perşembe test yapıcam. Birşey sorucam evdeki hamilelik testinde idrarı damlattıktan sonra 5 dakka bekleyin dedi çok çok çok silik bişi çıktı ama görmek zor 10 dakika sonra dahada koyuldu acaba neden???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde rüyamda ger gece regl oluyorum 😥😔😥😔😴😥😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…