bende adet olunca başlıcam ılaclarımı aldım gonal f ve ovıtrelle haftasonu adet olucam pazartesı hastaneye gidicem 2. aşılamam ben de zeynep kamıle gıdıyorum
meraba arkadasım
hayırlı olsun öncelikle inşallah kavuşur bebişlerimize ben de yarın gidicem aşılama için tedaviye başlıycaz sormak istediğim bu gonal f iğnesinin maliyeti nedir ben özelde yaptırıcam 350 tl miş iğneler hariç
kızlar asılamaya yarın baslıcamya muayeneye sabah yada ogleden sonra gıtmem farketmez heralde dimi. 1. aşılamada nasıl yapmıstım hatırlamıyorum 5 sene oldugu ıcın
meraba arkadasım
hayırlı olsun öncelikle inşallah kavuşur bebişlerimize ben de yarın gidicem aşılama için tedaviye başlıycaz sormak istediğim bu gonal f iğnesinin maliyeti nedir ben özelde yaptırıcam 350 tl miş iğneler hariç
Ganol f okadar varmıymış😦😦😦 bende özelde oldum benim iğnem menagon du 123 yada 132 tl di toplamda iğneler doktor aşılama 1150tl tuttu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım farketmez heralde çünkü ialaca 3. gün başlayanda varmış beşinci gün başlayanda
canım bu arada özel hastanenin verdiği rapor aşılama için geçerli oluyormu acaba
evet en pahalısı gonal f bana neden onu uygun gormusler bılmıyorum. şimdi baktım netten gonal f 450 kalem 364 tl fiyatı ben 2 kutu gonal f pen ve 1 ovitrelleryı 250 ye aldım ssklıGanol f okadar varmıymış😦😦😦 bende özelde oldum benim iğnem menagon du 123 yada 132 tl di toplamda iğneler doktor aşılama 1150tl tuttu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında 1 tane yetıyo gibi ama drlar yetmezse dıye 2 yazıyo tabı yumurta durumuna baglı olarakta degısıyo. daha ucuz ıgnelerde var klomenle asılama yapanda var klomen 15-20 tl bısey dr a ve yumurtaya baglıcanım bende nasipse tedavime bugün başlıyorum aşlama için
gonal dozlu bir iğne
genel olarak 450 mi ne kullanılıyormuş galiba
onun fiyatı 350 lira fian
yani tek kutu fiyatı sanırım
eğer gerekirse 2 tanemi alınıyor tam bilmiyorum
bunları bene okuduğum yerlerden öğrendim tam bilemiycem ama
birde bazı doktorlar ilaç veriyor canım ya
yani illa gonalla yapmıyor
bakalım doktorum bana bugün ne yazacak
ben 5 yıl önce özelde yaptırmıstım ama o zaman beni ssk anlasmalı ozel bı hastaneye yollamışlardı ilaç için ssk raporu cıkarmıstım ilaçları ssk ındırımlı almıstım asılamaya merkeze ucret odemıstım. ılaclar ıcın rapor cıkardıgım ıcın bu aşılamam kabul edildi merkezinde ssk ile anlaşması vardı.
evet en pahalısı gonal f bana neden onu uygun gormusler bılmıyorum. şimdi baktım netten gonal f 450 kalem 364 tl fiyatı ben 2 kutu gonal f pen ve 1 ovitrelleryı 250 ye aldım ssklı
aslında 1 tane yetıyo gibi ama drlar yetmezse dıye 2 yazıyo tabı yumurta durumuna baglı olarakta degısıyo. daha ucuz ıgnelerde var klomenle asılama yapanda var klomen 15-20 tl bısey dr a ve yumurtaya baglı
anladım canım benim gittiğim özel hastanenein sgk ile anlaşması var ama rapor yazarmı bilemem tabii
gonal aşılamada en iyi sonuç veren ilaç olduğu için onu yazmış olabilirler sana canım
genelde gonalla aşılama yapılıyor zaten ama başka ilaç yazan dktorlarda varmış tabii
bu ara aregl olduğum için karnım çok kötü ağrıyor
ağrı kesici alsammı karar veremedim bugün aşılama için muayenede olacağım ama
senin bir bilgin varmı
benimde cok regl sancım olur cokgu bırak ben ılk 2 gun pertım belden asagım felclı gıbı belım bacaklarım karnım ben dayanamıyorum bugun ıkıncı gunum dun 1 mınoset bugunde 1 mınoset ıctım ogleden sonra yıne ıcerım cunku dayanamıyorum agrı esıgım yuksek oldugu halde dayanamıyorum agrı ılac almamaya dıkkat et apranax fılan ıcme bugun ogleden sonra dr a gıdıcem sorucam bı zararı olurmuanladım canım benim gittiğim özel hastanenein sgk ile anlaşması var ama rapor yazarmı bilemem tabii
gonal aşılamada en iyi sonuç veren ilaç olduğu için onu yazmış olabilirler sana canım
genelde gonalla aşılama yapılıyor zaten ama başka ilaç yazan dktorlarda varmış tabii
bu ara aregl olduğum için karnım çok kötü ağrıyor
ağrı kesici alsammı karar veremedim bugün aşılama için muayenede olacağım ama
senin bir bilgin varmı
Benim ilk aşılamamdı ve klomenle basladık doktorum hiç iğneden falan bahsetmedi.iğneyle hapın farkı ne acaba.iğnelerle gercekten pahalı tutuyomuşben sperm için labaratuara 120 doktoruma 100 ovitreele 80 verdim toplam 300 e mal oldu.ucuza kapamışım galiba:)) ama inşallah olumlu sonuç alırım..
canım bende nasipse tedavime bugün başlıyorum aşlama için
gonal dozlu bir iğne
genel olarak 450 mi ne kullanılıyormuş galiba
onun fiyatı 350 lira fian
yani tek kutu fiyatı sanırım
eğer gerekirse 2 tanemi alınıyor tam bilmiyorum
bunları bene okuduğum yerlerden öğrendim tam bilemiycem ama
birde bazı doktorlar ilaç veriyor canım ya
yani illa gonalla yapmıyor
bakalım doktorum bana bugün ne yazacak
cok pahalı sanırım dozuna gore degısıyor ama 1 kutusu 500 tl ben ssk ıle 2 kutu gonal f 1 kutu ovıtrelle 250 tl ye aldım. arkadaşım nerde yasıyosun bence sende ssk hastanesıne gıt maddı durumun nasıl bılmıyorum ama en az 1000 tl tutar asılamada. gonal f en pahalısı tabı daha ucuz olanlarda var.
Merhaba...
aranıza yeni katıldım.. ilk aşılama için ilk iğnemi dün vuruldum.. 15 Nisan Salı günü kontrole gideceğim.. benim iğnemin adı genelde kullanılandan farklı.. tedirgin oldum.. Merional 75 UI gibi bişe...
çatlatma iğnem de buz dolabında :)
dilerim her birimizin gözlerindeki ıslaklık sırf sevindiğimizde olur...
canım farketmez heralde çünkü ialaca 3. gün başlayanda varmış beşinci gün başlayanda
canım bu arada özel hastanenin verdiği rapor aşılama için geçerli oluyormu acaba
Merhaba...
aranıza yeni katıldım.. ilk aşılama için ilk iğnemi dün vuruldum.. 15 Nisan Salı günü kontrole gideceğim.. benim iğnemin adı genelde kullanılandan farklı.. tedirgin oldum.. Merional 75 UI gibi bişe...
çatlatma iğnem de buz dolabında :)
dilerim her birimizin gözlerindeki ıslaklık sırf sevindiğimizde olur...
Cnm igne pozitif olmasina yardimci olmaz. Sadece yumurta nin daha buyumesini saglar.3 tane yumurtam olustu hemde kaliteliydi asilama oldu ama tutmadi.kismet canim olacagi varsa olur hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?