Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bende artık tedaviye başlıycam ama gidişat nasıl olacak bilmiyorum 1 yıldır denedik olmadı.Bu cumartesi günü doktor randevumu aldım. Aşılama mı olur başka birşey mi hiç fikrim yok sadece çok tuhafım umarım kötü sonuçlarla karşılaşmam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Meraba arkadaşlar bende 07.04.2014 aşılama yaptırdım herşey yolunda gittşuan beklemedeyim 1 haftam kaldı ben daha önce 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım yaşım 27
sağlıkla gelir bebeğin inş.
kistlerin küçükmüş , bence soğan kürüne devam et, hayırlısyla gelir bebeğin inş. cnm
ben diğer aşılamalarımda puregon kullandığım için , femara sanki işe yaramıyacak gibi hissediyorum , benimki tamamen psikolojik , bunu doktorumada söliyecem , birde çatlatma iğnesi olarak outrelli daha ii sanki.
Benim doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebek deneriz dedi. sizde neden tüp bebek denenmedi. İnşallah Rabbim bu sefer gönlünüze göre verir.
benim aşılamayla hamilelk oluyor cnm , düşük kürtaj erken doğum sebebpli kayıplarım var , başka sebeplerden dolayı , tüp bebek düşünmedik hiç , doktorda bişey sölemedi
göbekten iğne yapma düşüncesi ürkütücü oluyor ama alışıyorsun cnm . ben kızımda 9 ay kansulandırıcı iğne yaptım kendime
bugun aşılamada 10. günüm sadece kasıklarımda agrı var bıde progestanın yan etkılerı çok kotu oluyo bende acayıp basdönmesi ve uyku progestanı içince kış uykusuna yatmak istiyorum
progestan malesef öyle , ben çubuk fitili kullanmıştım gıcık bir ilaç , daha sonra iğnesini istemiştim.
sağlıkla gelir inş. bebeğin cnm , hakkında hayırlısı olsun moralini yüksek tut :)

şeffaf akıntı yumurtladığını gösteriyor cnm , yan etki falan değil , sıcak tut kendini ayaklarını üşütme . kaç mm puregon yapıyorsun ayarı kaçta kalemin ?

canım progestanı bende kullanıyorum doktorum yan etkilerinden dolayı ağız yoluyla kullanma dedi bana ben hazneye yerleştirerek kullanıyorum uyku yada mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşamadım

akşam içtiğimde bişey olmuyor etkısını gösterene kadar uyuyorum ben ama sabah işte oldugu için fitil gibi kullanamıyorum çünkü yatmadıgım için akar korkusuyla mecburen ağızdan alıyorum.

Hafta sonu test yaptıracak varmı ben cumartesı yaptırıcam testımı

Bende Cumartesi günü 2. Aşılamamı yaptırdım. İnş Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde yarın 10 . günüm dayanamayıp artık yarın kanda baktırıcam bikere.umarım hayırlısı olur.gerçi ara ara oluşan karın ağrısından baska hiçbir belirti yasamıyorum ama(

canım evdeki testler için erken bence.hç belirtin falan varmı?

merhaba kızlar ben de 2. aşılama yaptıracağım yarın iğnelere başlıyorum.çok umudum yok aşılamada ihtimal biliyoruz ki düşük.ilk aşılamamdan iğnelerim kalmıştı onu değerlendireyim dedim bakalım bebiş gelir belki.olmzsa sonrasında bir süre ne aşılama ne tüp bebek düşünmem herhalde insan yıpranıyor kendiliğinden olur belki.

Şimdiden hayırlı olsun cnm sanada. inşallah bu sefer olur. Malesef tutma oranı çok düşük ama inşallah. hepimiz bekliyoruz aramızdan birinde bile olsa bize sevinç umut

Gecmiyoooorrr gunler vayy vayy vayyy gecmiyooorr gunleeeerrr. Femara,fostimon ve ovitrelle kullandim bende.bugun tam 7.gunum asilama yaptirali.pko var bende.ilk asilamam.hapsursam ayy hamilelik belirtisi mi acaba modundayim suan..simdilik tek sorunum davul gibi sisen karnim,karin ve kasik agrilarim,bir de herkes uykudan bahsetmis ama benim aksine uykularim elek gibi.cok uyaniyorum.Ilaclar falan degil,su beklemek insani mahvediyor..hepimizin asilamasi tutar insallah

Merhaba kızlar bende bugün aşılamamı oldum cok merak ediyorum heyecan var günler nasıl Geçicek bilmiyorum ilk aşılama ile hamile kalan varmı ve belirtileri neler kaçıncı gün başlar bilgilendirirseniz cok sevinirim

Hayırlısı olsun arkadasım.ınsallah tutar asılaman.benımde ılk asılamam.o yuzden gunlerdır ınternette belırtı okuyup kendımde arayıp duruyorum.sana tavsıyem okumaman.cunku belırtıler ılacların ve bızım psıkolojımızın etkısı.kımısı kasık,bel,meme ucu,sarı akıntıyla hamıle kaldım demıs.blr baskası da bende de aynıları vardı ama kalamadım demıs.kesın bır krıter yok.belırtısız hamıle kalanlar bıle dolu.sen dınlenmene bak.arama kendınde belırtı.aradıkca bulursun cunku..umudunu kaybetme ve bekle

selam . bugün kontrole gittim 4 gün gonal f 75 doz kullandım bugun usg de 1 yumurtam 16.5 mm olarak göründü sanırım cabuk buyumus dr bugunde aynı dozu yap yarın gel dedı. eşin bugun asılamaya kadar son kez boşalsın dedı. sanırım cuma gunu aşılama olacak .çok cabuk oldu ben 14-15. gun olur dıye bekledım ama 10. gün aşılamam yapılacak galiba haftasonu gırdıgı ıcın araya ptesıne bırakmaz heralde

kizlar bugün 10 günüm kanda baktirdim 1.20 ciktim.resmen yikildim ya

Aşılamanız hayırlı olsun umarım ilk seferde olumlu sonuç alırsınız. Bu benim 2. İnş güzel haberler veririz birbirimize

kizlar bugün 10 günüm kanda baktirdim 1.20 ciktim.resmen yikildim ya

Canım moralini bozma hemen 4 gün sonra tekrar baktır. Hoş bugün benim 13. günüm daha kandan hiç baktırmadım korkumdan yarın herşey belli olacak hastalanacağım diye çok korkuyorum.

kızlar aşılamanız yumurta kaç mm iken yapıldı

Benim kizimda ilk asilamam tutmustu,tutmaz diye birsey yok ama tamamen sans. belirtileri hic aramayin kendinizde su anda. Hamilelik belirtileri adet geciktikten haftalar sonra basliyor su anda baslamasina imkan yok. Bende dun kontrole gittim 2 yumurta 16 mm arkadan daha az gelisen birkac tane daha kucuk var dedi doktor. Aslinda biz 1 tane buyusun istedik ama kismet:) gecen asilamamda yine iki buyuk olusmustu ve biri tupte takildi hem ic hem dis gebelik yasadim, hamileligimin baslangici biraz problemli olmustu dis gebelik dusene kadar. Dusmeseydi ameliyat olacaktim neyseki gerek kalmadi da kizimi saglikla kucagima aldim:) benim asilamam persembe olacak . Bu aksam yapacagim pregnyl catlatma ignesini. umarim hayirlisi olur kizima kardes gelir kisa zamanda:) herkese bol sanslar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

acab bnm kac tane ya zeynep kamıle gıdıyorum bugunde tup bebek bolumu profesoru gırdı muayeneye sert bı adma bısey sormamadım hemsıreye soylerken sadece 16.5 mm dedıgını duydum. yarın yıne gıdıcem yumusak bı dr a rast gelırsem sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…