sağlıkla gelir bebeğin inş.Meraba arkadaşlar bende 07.04.2014 aşılama yaptırdım herşey yolunda gittşuan beklemedeyim 1 haftam kaldı ben daha önce 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım yaşım 27
kistlerin küçükmüş , bence soğan kürüne devam et, hayırlısyla gelir bebeğin inş. cnmamin inş canım hepimizi... sağ ve sol yumurtalıkta 2 ve 2,5 mm kist vardı 3 ay vısanne kullandım sonra biraz küçüldü.. ama tekrar gene oluştu.. geçen ayda 15 gün soğan kürü yaptım sağda hiç yok göremedim solda 2.5 hala var dedi bu ayda aşılama yapılacak haftaya yapılır büyük ihtimalle hayırlısı bakalım
ben diğer aşılamalarımda puregon kullandığım için , femara sanki işe yaramıyacak gibi hissediyorum , benimki tamamen psikolojik , bunu doktorumada söliyecem , birde çatlatma iğnesi olarak outrelli daha ii sanki.merhaba ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım. femara kullandım. femara ile beş tane yumurtam oluştu iki tanesi düzgün şekilli idi. femara yan etkisi diğer ilaçlara göre daha az bir ilaç imiş. doktor söylemişti. aşılamam tutmadı ama bunun ilaçla bir ilgisi yok, aşılama tutma sansı %15-20 arasındaymiş zaten.
benim aşılamayla hamilelk oluyor cnm , düşük kürtaj erken doğum sebebpli kayıplarım var , başka sebeplerden dolayı , tüp bebek düşünmedik hiç , doktorda bişey sölemediBenim doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebek deneriz dedi. sizde neden tüp bebek denenmedi. İnşallah Rabbim bu sefer gönlünüze göre verir.
göbekten iğne yapma düşüncesi ürkütücü oluyor ama alışıyorsun cnm . ben kızımda 9 ay kansulandırıcı iğne yaptım kendimeselam kızlar. bugün gonal f te 4. günüm yarın kontrolum var bakalım kac yumurta oldu ne durumdalar. iğneyi ilk vuracagım gun kalbım yerındne cıkıcak gıbı attı heyecanlandım ama alıstım hıssetmıyorum bıle ama yneden ınsanın kendıen ıgne sokma dusuncesı bıle gerıyor. acaba kac gun daha ılac kullanırım
progestan malesef öyle , ben çubuk fitili kullanmıştım gıcık bir ilaç , daha sonra iğnesini istemiştim.bugun aşılamada 10. günüm sadece kasıklarımda agrı var bıde progestanın yan etkılerı çok kotu oluyo bende acayıp basdönmesi ve uyku progestanı içince kış uykusuna yatmak istiyorum
sağlıkla gelir inş. bebeğin cnm , hakkında hayırlısı olsun moralini yüksek tut :)Merhaba kızlar bende artık tedaviye başlıycam ama gidişat nasıl olacak bilmiyorum 1 yıldır denedik olmadı.Bu cumartesi günü doktor randevumu aldım. Aşılama mı olur başka birşey mi hiç fikrim yok sadece çok tuhafım umarım kötü sonuçlarla karşılaşmam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar merhaba Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin. Bi sorum olucak 5 gündür puregon kullanıyorum dün kontrole gittim iki yumurta var 14 mm ve bugün şeffaf akıntım var acaba çatlamamı oldu yoksa ilacın yan etkisimi fikri olan varmı?
canım progestanı bende kullanıyorum doktorum yan etkilerinden dolayı ağız yoluyla kullanma dedi bana ben hazneye yerleştirerek kullanıyorum uyku yada mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşamadım
Kızlar benimde az kaldı☺️☺️☺️ perşembeye kadar regl olmazsam perşembe test yapıcam. Birşey sorucam evdeki hamilelik testinde idrarı damlattıktan sonra 5 dakka bekleyin dedi çok çok çok silik bişi çıktı ama görmek zor 10 dakika sonra dahada koyuldu acaba neden???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar bende bugün aşılamamı oldum cok merak ediyorum heyecan var günler nasıl Geçicek bilmiyorum ilk aşılama ile hamile kalan varmı ve belirtileri neler kaçıncı gün başlar bilgilendirirseniz cok sevinirim
Merhaba kızlar bende bugün aşılamamı oldum cok merak ediyorum heyecan var günler nasıl Geçicek bilmiyorum ilk aşılama ile hamile kalan varmı ve belirtileri neler kaçıncı gün başlar bilgilendirirseniz cok sevinirim
kizlar bugün 10 günüm kanda baktirdim 1.20 ciktim.resmen yikildim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?