• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

merhaba martta transferim yapildi belki buraya yazmam uygun degil ama bir sorum olacak siz degerli annelere ben 24 haftalik oldum hala hareketleri hissetmiyorum iki gunde bir diktordayim bebek usgde cok hareketli ama ben hissetmiyorum doktorlarda sasiriyorlar bu duruma benim gibi olan varmi icinizde niye hissetmiyorum
Çikolata ye cnm bide sırt üstü yat elini karnına koy öyle dene.

merhaba bnim 27 martta transferim yapildi belki buraya yazmam uygun degil ama bir sorum olacak siz degerli annelere ben 24 haftalik oldum hala hareketleri hissetmiyorum iki gunde bir diktordayim bebek usgde cok hareketli ama ben hissetmiyorum doktorlarda sasiriyorlar bu duruma benim gibi olan varmi icinizde niye hissetmiyorum
Aramıza hoş geldin canım hiç kaygılanma uturasyonda hareketlerinin göryosunyaa saglıgında bisorun yokta bu yeter bazı bebekler 26 haftada anca hissedilirmiş eh bizler özel anne adaylarıyız bisorun çıkcak diye aklımız çıkıyo ama aklına kötü şeyler getirme senin yumurcak biraz keyfine düşkün herhalde kenini yormuyo :) benim 20 haftam buhafta birazdaha hissetmeye başladım sanki içimde karıncalar geziyo :)

arkadaslar cevaplariniz icin hepinize cok tsk ederim soylediklerinizin hepsini denedim ise yaramiyor olmuyor galiba benim gibi olan yok icinizde valla en basindan beri zaten sorumlu bir gebelik geciriyorum 6.aydayim durumum hala kritik 6 aydir hep evde yatiyorum sadece dr icin disariya cikiyorum bu altinci denemem hic normal bir gebe gibi degilim herseyim tuhaf Allah yardim etsin hepimize

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Pufff bazen hamile değilim gibi geliyor sadece kilo aldım ama hiç birşey hissetmiyorum ne canım birsey istedi ne kokular beni etkiledi nede hareket hissediyorum az belirti olsa sevincem bu yüzden bazen unutup yanlış hareket yapa biliyorum

Çok şükür cnm iyi bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder hepimiz için sende nasıl durumlar hazırlık yapiyor musun
Evettt bu hafta başladîm ufaktan.
bir tulum
Uc tane citcitli uzun kol
Bi tanede pabuç aldım

Eklentiler

• IMG-20140825-WA0002.webp
    IMG-20140825-WA0002.webp
    128,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20140822-WA0005.webp
    IMG-20140822-WA0005.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20140825-WA0002.webp
    IMG-20140825-WA0002.webp
    128,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20140822-WA0003.webp
    IMG-20140822-WA0003.webp
    114,9 KB · Görüntüleme: 54
Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum sizlerde fazla girmemişsiniz herşey yolundadır umarım biz olglumla çok iyiyiz 471 gm olmuş paşam çok hareketli dededi doktorum bugün gene şeker yüklemesi yapıldı keyfimiz yerinde hepinizi öpüyoruz tezeleri:KK46::KK46:

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum sizlerde fazla girmemişsiniz herşey yolundadır umarım biz olglumla çok iyiyiz 471 gm olmuş paşam çok hareketli dededi doktorum bugün gene şeker yüklemesi yapıldı keyfimiz yerinde hepinizi öpüyoruz tezeleri:KK46::KK46:
Maşallah cnm salı da ben şeker yüklemesi yapti ricam çok kilo aldım inşallah sorun çıkmaz Bizde de

Burda hayat yok artık kızlar nerdesiniz bizim gibi merak edip yazan yok çok az kaldık

Kizlar gunaydınn
Dun seker yuklem vatdı iyi cikti sayilirr.cok az yuksek cikti ama doktor bişiy demedii.

Yalnız bor aylık donemde 6 kilo almışım.:KK57:doktor tatliyi hayatindan cikar dedi hamur islerii ve meyveyii sadece gunde bir tanee dedii:confused:

Su an itibariyle 80 kiloyum.72 kilo ile başlamıştım.:rolleyes: Ben cok acıkıyorum amaaa

Kızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır

Back
X