• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Kizlar gunaydınn
Dun seker yuklem vatdı iyi cikti sayilirr.cok az yuksek cikti ama doktor bişiy demedii.

Yalnız bor aylık donemde 6 kilo almışım.:KK57:doktor tatliyi hayatindan cikar dedi hamur islerii ve meyveyii sadece gunde bir tanee dedii:confused:

Su an itibariyle 80 kiloyum.72 kilo ile başlamıştım.:rolleyes: Ben cok acıkıyorum amaaa
Benim seninle bir bağlantım var galiba cnm bende çok kilo aldım ve geceleri açıkiyorum bende aylık 4 kilo alıyorum 75 le bende başladım cumaya bende yükleme yaptiricam ama bende bu aralar islaklik sorunu var crinone jel kullanıyorum ondan mi yoksa yöne rahim açıklığı mi var korkular yine başladı bende

Benim seninle bir bağlantım var galiba cnm bende çok kilo aldım ve geceleri açıkiyorum bende aylık 4 kilo alıyorum 75 le bende başladım cumaya bende yükleme yaptiricam ama bende bu aralar islaklik sorunu var crinone jel kullanıyorum ondan mi yoksa yöne rahim açıklığı mi var korkular yine başladı bende
Cnm günaydınn
geçen hafta bende oyle hissettim hep çamaşırîm ıslanıyordu biraz bende tedirgin olmuştum ama bu hafta geçti.jelle ilgili bilgim yok.o ilaç progestan hormonumu ďuşük onleyici öyle hatirliyorum pen onu fitil olarak kullandım ama iki ayı geçti bırakalı cnm.
Bebeğe biseyler almaya başladınmı bakalımm

Cnm günaydınn
geçen hafta bende oyle hissettim hep çamaşırîm ıslanıyordu biraz bende tedirgin olmuştum ama bu hafta geçti.jelle ilgili bilgim yok.o ilaç progestan hormonumu ďuşük onleyici öyle hatirliyorum pen onu fitil olarak kullandım ama iki ayı geçti bırakalı cnm.
Bebeğe biseyler almaya başladınmı bakalımm
Evet cnm ya düşük önleyici doktorum sakin bırakma dedi vallaha bende hazırlık yok 1 parça bile almadım almıyoruz da bu kez temkinli davraniyorum galiba inşallah doğum dan sonra bizim alışveriş ler

Yuppi bu arada teyze oluyorum yeni haber aldım kız kardeşim 6haftalik hamile hep derdi abla senin bebeğin olmazsa ben nasıl bebek yaparım yapamam derdi çok şükür ALLAHIM inşallah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin AMINNNN

Kızlar bende bir ağrı oluşuyor sizlerde de varmi merak ettim sağ göğüs altında kaburgam ağrıyor gibi avuç içine Sığacak bir şekilde ağrım var yatınca oluyor bu durumu yaşayan varmi

Kızlar bende bir ağrı oluşuyor sizlerde de varmi merak ettim sağ göğüs altında kaburgam ağrıyor gibi avuç içine Sığacak bir şekilde ağrım var yatınca oluyor bu durumu yaşayan varmi
Benimde akşam azdı bugün daha fazla nasîl anlatayîmm gobek deligimin izasında sola dogru bi agri var ama bende anlayamadîm bugün cnm yaa

Bugün kontrolumuz vardı çok şükür hersey yolunda ama karın eti sıkı ve sert olduğundan ultrason resmi yok elimde hiç 4 boyutlu ultrason la bakmadi doktorum görüntü net değil diye ama olsun sağlıkla büyüyor oğluşum 1kilo olmusuz

nuray27, post: 37218198, member: 417633"]Bugün kontrolumuz vardı çok şükür hersey yolunda ama karın eti sıkı ve sert olduğundan ultrason resmi yok elimde hiç 4 boyutlu ultrason la bakmadi doktorum görüntü net değil diye ama olsun sağlıkla büyüyor oğluşum 1kilo olmusuz[/QUOTE]
Maşallah sizeeee:nazar:
Benimde kontrolüm yarınn:KK46:

:KK46:Slm kızlar naslsınız biz çok şükür iyiyiz neler yapıyosunuz cicilerinizi almaya başladınızmı :KK9:Biz hemen hemen yarı yaptık daha beşik almadık ama kıyafetlerimizi aldık hepinizi öpüyorum

Rbizde kıyafetlerin birazini aldikk.
Ya benim birden sancı giriyo bi beş saniye kadar sizdede oluyormuu

nuray27, post: 37218198, member: 417633"]Bugün kontrolumuz vardı çok şükür hersey yolunda ama karın eti sıkı ve sert olduğundan ultrason resmi yok elimde hiç 4 boyutlu ultrason la bakmadi doktorum görüntü net değil diye ama olsun sağlıkla büyüyor oğluşum 1kilo olmusuz
Benimde kontrolüm yarınn:KK46:[/QUOTE]
Gittinmi doktora Nasılsıniz bakim

:KK46:Slm kızlar naslsınız biz çok şükür iyiyiz neler yapıyosunuz cicilerinizi almaya başladınızmı :KK9:Biz hemen hemen yarı yaptık daha beşik almadık ama kıyafetlerimizi aldık hepinizi öpüyorum
Ben kendime almiyorum ama kız kardeşim 10 haftalik hamile şimdiden ona almaya başladım

Benimde kontrolüm yarınn:KK46:
Gittinmi doktora Nasılsıniz bakim[/QUOTE]
Iyiyiz cnm.1040 gr olmuşuz.kilomuz biraz az galibaa.idrarda bol miktarda mikrop cikti onun icinde suya karıştirilan ilac verdi.
Benim iki gundur kasiklarima birden sanci giriyorr bide birden sertlesiyor anlayamiyorum ben bu drumuu

Gittinmi doktora Nasılsıniz bakim
Iyiyiz cnm.1040 gr olmuşuz.kilomuz biraz az galibaa.idrarda bol miktarda mikrop cikti onun icinde suya karıştirilan ilac verdi.
Benim iki gundur kasiklarima birden sanci giriyorr bide birden sertlesiyor anlayamiyorum ben bu drumuu[/QUOTE]
Acaba idrar dan dolayimi kasik ağrıların sertleşme arada bende de oluyor hareket ediyor diye düşünüyorum doğum tarihi verdimi sana doktorun inşallah geçer rahatsızlığın bu ay kilo al bol bol

nuray 37256746 .!.:
Benim iki gundur kasiklarima birden sanci giriyorr bide birden sertlesiyor anlayamiyorum ben bu drumuu
Acaba idrar dan dolayimi kasik ağrıların sertleşme arada bende de oluyor hareket ediyor diye düşünüyorum doğum tarihi verdimi sana doktorun inşallah geçer rahatsızlığın bu ay kilo al bol bol[/QUOTE]
Ama benim kilo almamam lazim cnm.yediklerimi kendime aliyorumm.doktor hamur fazla meyve tatliyi gecen ay kisitladii.
aralik 20-25 gibi dedi doktor bakalim artik.

Gece terlemesi yaşayan varmi göğüs arası boynum alnim terliyor gece yarısı beni bir sıcaklık basıyor..... resmen bu bölgelerde suyum çıkmış gibi kış geliyor astima düşmeden günümü bir bulsam inşallah

Back
X