• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

canım çok şükür kasık ağrıları dışında bi sıkıntım yok.cinsiyetim hala belli olmadı haftaya bi daha gitcem.seninki belli oldu mu ?

Cok sükür oda normal bebek büyüyor rahim büyüyor bendede ara sira var Benim cinsiyet tam beli degil dün dr gitim erkege benziyor dedi bakalim hayirlisi olsun insallah iki hafta sonra randevum var😊
sen kac haftalik oldun

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Cok sükür oda normal bebek büyüyor rahim büyüyor bendede ara sira var Benim cinsiyet tam beli degil dün dr gitim erkege benziyor dedi bakalim hayirlisi olsun insallah iki hafta sonra randevum var😊
sen kac haftalik oldun

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

ben 14+3 ama 15.hafta deniyormuş :) kendi doktorum 16.hafta gel dedi oda haftaya oluyor bakalım görünecekmi ya :1: senin içinde hayırlısı olsun kız sağlıklı olsunlarda dimi ya :48:

Günaydîn kızlar.
Yaaa ben geceleri sîcaktan uyuyamıyorumm.ağlama noktasîna geliyorum.klima almaya karar verdikkk.
Bide geceleri çokk donuyorum benn sîkıntı olmaz dimiii..

Günaydîn kızlar.
Yaaa ben geceleri sîcaktan uyuyamıyorumm.ağlama noktasîna geliyorum.klima almaya karar verdikkk.
Bide geceleri çokk donuyorum benn sîkıntı olmaz dimiii..

Günaydın canım İnan aynı durumdayız evim 4 kata dehşet sıcak ve asla ben sırt üstü uyuyamam ta yan yada yüzüm üstüne onun için bende çok dönüyorum ama bi sıkıntı locanın sanmam sende rahat ol

Kızlar ani dönüş yapmayın sıcaklık hamilelikten galiba kime elim dese yaniyorsun diyorlar bana büyüklerin önerisi dönmeden önce kalk otur sonra istediğin yöne yat diyorlar aslı varmi bilmiyorum Uykuya hasret gibiyiz geceleri uyuyamiyorum

ben 14+3 ama 15.hafta deniyormuş :) kendi doktorum 16.hafta gel dedi oda haftaya oluyor bakalım görünecekmi ya :1: senin içinde hayırlısı olsun kız sağlıklı olsunlarda dimi ya :48:

Aynen canim saglikli olsunda ne olursa olsun hersey allahtan Allaha sükürler olsun bü günleri gördük ja Allah herkese nasip etsin insallah

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Aynen canim saglikli olsunda ne olursa olsun hersey allahtan Allaha sükürler olsun bü günleri gördük ja Allah herkese nasip etsin insallah

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

elhamdülillah tabiki devamı sonuna kadar gelsn aminnnn :49:

Günaydin canlar.nasılsînîz bakalımm.

Ben bazen bebegin hareketlerini hissediyorum.bazende bir iki gun hossetmiyorum.normalmi acabaa.

Günaydin canlar.nasılsînîz bakalımm.

Ben bazen bebegin hareketlerini hissediyorum.bazende bir iki gun hossetmiyorum.normalmi acabaa.
Bildigim kadarıyla normal canım daha çok küçük olduğu için bası hareketinin hisetmiyoruz ilerleyen günlerde baya hisetcekmişiz benimde kıpırdamadıgı zamanlar oluyo doktorum uyuyo dedi :) geçen hafta konturole gittiğimde uyuyodu doktorum öksür uyanacak dedi öksürdüm uyandı şimdi bazen gıcık tutuyo öksürüyorum bakıyorum hemen kıpırdıyo

:KK43:Evet canım bende girip bakıyorum kimse yok çıkıyorum nasılsınız kızlar bebişler nasıl yaaa benim dişlerim çok agrıyo neyapsam fayda etmiyor resmen işlence çekiyorum :mad:Yaaa

:KK43:Evet canım bende girip bakıyorum kimse yok çıkıyorum nasılsınız kızlar bebişler nasıl yaaa benim dişlerim çok agrıyo neyapsam fayda etmiyor resmen işlence çekiyorum :mad:Yaaa
Ayyy bendede diş etlerimde sıkıntı.hem kanama hemde cekilme varr.tuzlu suyla arada gargara yapiyoeumm.

Ayyy bendede diş etlerimde sıkıntı.hem kanama hemde cekilme varr.tuzlu suyla arada gargara yapiyoeumm.
Ayy tuzlu suda denedim ama çok kötü oluyo rezsmen zokkuyo sirke sarımsak kaynatıp yapıyorum iyi geliyo uyuşturuyo ama buseferde agzımın içini yara yapıyo offf offff

merhaba bnim 27 martta transferim yapildi belki buraya yazmam uygun degil ama bir sorum olacak siz degerli annelere ben 24 haftalik oldum hala hareketleri hissetmiyorum iki gunde bir diktordayim bebek usgde cok hareketli ama ben hissetmiyorum doktorlarda sasiriyorlar bu duruma benim gibi olan varmi icinizde niye hissetmiyorum

merhaba bnim 27 martta transferim yapildi belki buraya yazmam uygun degil ama bir sorum olacak siz degerli annelere ben 24 haftalik oldum hala hareketleri hissetmiyorum iki gunde bir diktordayim bebek usgde cok hareketli ama ben hissetmiyorum doktorlarda sasiriyorlar bu duruma benim gibi olan varmi icinizde niye hissetmiyorum
aramiza hosgeldin burda en fazla şikayet ettiğimiz konulardan biri nedense sorun hepimizde aynı korkma biz biraz heyecanla bekliyoruz ondandir bana bazen anne adayları hissetmeye bilir dedi benim doktorum bende pek hissetmiyorum ama inşallah sonumuz iyi olur

Back
X