• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Slm kızlar nasılsınız kızlar benim karsıklarım çok kasılıyor doktorum suda eritme ilaç vermişti bu haftaya kadar iyidi ama bu hafta ilaçın faydasını göremiyorum kuzumda çok yavaş haraket etmeye başladı önceden çok güzel kıpırdayıp tekmeler atardı ama bu aralar yavaş yavaş haraket ediyo tekmeleride çok güçlü deyil endişelenmiyorum desem yalan olur sizler ne durumdasınız benim gibi olan varmı

Slm kızlar nasılsınız kızlar benim karsıklarım çok kasılıyor doktorum suda eritme ilaç vermişti bu haftaya kadar iyidi ama bu hafta ilaçın faydasını göremiyorum kuzumda çok yavaş haraket etmeye başladı önceden çok güzel kıpırdayıp tekmeler atardı ama bu aralar yavaş yavaş haraket ediyo tekmeleride çok güçlü deyil endişelenmiyorum desem yalan olur sizler ne durumdasınız benim gibi olan varmı
Cnm benimkide eskisine gore daha yavaş.
Bide bendede gunde iki yada uc kasilma oluyor birden vurup gidiyor.uc-dort saniye sürüyor.kisa surdugu icin onemsemedim internette bakindim yalanci sanci olabiliyormuş.

Yururken mesela karnım bi sertlesiyo yurutmuyo resmen benii

Cnm benimkide eskisine gore daha yavaş.
Bide bendede gunde iki yada uc kasilma oluyor birden vurup gidiyor.uc-dort saniye sürüyor.kisa surdugu icin onemsemedim internette bakindim yalanci sanci olabiliyormuş.

Yururken mesela karnım bi sertlesiyo yurutmuyo resmen benii
Evet canım aynen Yürürken bile kasılıyo bende baktım yalancı sancıymış ama ginede insan Tereddüt ediyo işte hakımızda hayırlısı saglıkıkla sihatle evlatlarımızı kucamıza alalım inşallah

Bazen belimi eğip yürüyorum kasılma yüzünden bende de oluyor arada kasılmalar

Slm kızlar bişey sorucam aranızda kan sulandırıcı iyne kullanan varmı varsa hayla göbektenmi vuruyorsunuz çünkü ben hayla göbekten vuruyorum bi sıkıntı olurmu aceba

Slm kızlar bişey sorucam aranızda kan sulandırıcı iyne kullanan varmı varsa hayla göbektenmi vuruyorsunuz çünkü ben hayla göbekten vuruyorum bi sıkıntı olurmu aceba
Ben coraspin kullaniyordum cnm eylul sonunda biraktirdi daktir cnmmm

Kızlar sitenin altında reklamlarda çıkan kayroladan aldım nasıl sizce güzelmi ben bayıldım

kızlar hamiş olmanıza okadar sevindimki anlatamam rabbim bebişlerinizi kucagınıza almanızıda nasip etsin.inş.buguzel duyguları bizde yasarız..hangi merkezde ve hangi doktorda tüp yaptırdıgınızı öğrenebilirmiyim.benim 3.denemem olacak kocaelideyim.erkek infertilitesi sperm azlığı ve morfolojı problem.

bize yardımcı olacak hiçbi arkadaş yokmu..sadece nerde tüp bebek yaptırdıgınızı soruyorum arkadaşlar
Ben bursa da pemvemavi de yaptırdım tüp bebeği. Bu başlığa çok fazla giren olmuyor oyüzden yazan olmamış sanırım. Istersen diğer başlıklara da bakıp daha popüler olan bir başlıkta tekrar paylaş sorunu canım. Ayrıca bana sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Allah yardımcın olsun, inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

ost: 37549558 .!.:
Canım telde bi sorun var fotoyu koyamıyorum ama Sayfanın en altında giti gidiyordan kayrolaların reklamı var onun aynısı :)
Tmm cnm bakarim.bide sn emzirme sudyeni aldinmi.ben toparlayicili istiyorum.ne alicam bilmiyorum.emzirme atletleride var.kafam karisikk:KK53:

Kizlarr
Ben dogum yaptimm.
Gebelik zehirlenmesinden.
Pasam su an kuvezde rabbim saglikla cikmayi nasip etsin.

abadiicnm.t: 37910388 .!.:
:nazar:En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
Aaaa gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün kıyamam şimdi iyisinizdir inşallah kuzun nasıl :KK46::KK46::KK46:
Kuzum kuvezde cnm.ben iyiyim.yusuf eren nefes almada sîkıntısı var..bi sure hastanede kalicakk.

Back
X