- Konu Sahibi hellokitty27
-
İlkinde ben aşırı heyecanlıydım transferde titriyordum resmen ama bu defa sakinim şükür.bazen unutuyorum ama dikkat etmem gerektiği hep aklımda2.kez yaptiranlar ben bu sefer hic heyecanli degilim aklima gelmiyo ilaclar olmasa unutuyorum sizde de oldumu
Ben de guvenc beyin hastasiyim bana iki uc gun kendini zorlama dedi sonra normal hayatina devam et dedi onemli olan transferden sonraki yarim saat dedi transferi de rahim kalinligina gores yapiyo isteye gore olacagini sanmiyorumarkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Belirti arama canim benim uc gun dur adet sancisindan oluyorum birden ates basiyo birden usuyorum yapacagimiz Tek sey dua etmekHoşbulduk beklemeye devam bakalım. Kendimde belirti aramamaya çalışıyorum ama geceleri üşüyorum.ve adet olacakmış gibi oluyor
Canim senin yarin test gunun hayirli haberleni bekliyoruzKızlar nepıyosunuz bekleyiş nasıl gidiyor benim yarın test günüm aranızda test yapan yok mu ?
Gunler gectikce yine stress yasliyo 6. Gunden sonra gunler gecmek bilmiyoİlkinde ben aşırı heyecanlıydım transferde titriyordum resmen ama bu defa sakinim şükür.bazen unutuyorum ama dikkat etmem gerektiği hep aklımda
Saol canım bu gece benim için dua edin nolur yarın 12 gibi haber ederim hayırlı haberler veririm inşallahCanim senin yarin test gunun hayirli haberleni bekliyoruz
Dualarim seninleSaol canım bu gece benim için dua edin nolur yarın 12 gibi haber ederim hayırlı haberler veririm inşallah
Çok teşekkür ederim bugün nasıl uyurum bilmiyorum artıkDualarim seninle
Insallah hayirli haberi almissindir domicile nebenimde test günüm 15 20 dk ya sonuç gelecek ölüyorumheyecandan
Sağol canım pozitif 317 :) 2 gün sonra yine yaptiracagim testiInsallah hayirli haberi almissindir domicile ne
Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayida goruruz Senin kacinci gunu testi buSağol canım pozitif 317 :) 2 gün sonra yine yaptiracagim testi
Neden sevinemiyorsun canım inan ve rahat ol stres yapma 12.gunSağol canım pozitif 317 :) 2 gün sonra yine yaptiracagim testi
Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayida goruruz Senin kacinci gunu testi bu
12. Gün cnm güzel duaların içide sağolNeden sevinemiyorsun canım inan ve rahat ol stres yapma 12.gun
Benim ilk tedavim de sonuclar iyi giderken 3. Kan testinden sonra yavas yukseldi fusil yapmistim o yuzden cok korkuyorum12. Gün cnm güzel duaların içide sağol
canım hayırlı olsun sanırım sende güvenç beyin hastasısın benimde 18 martta transferim oldu dün kalp atışlarını duyduk darısı başına inşallah sonucuna göre seninkide ikiz görünüyor hadi hayırlısı :))Dun kan test i yapmistim bugun sonucunu aldim 9. Gun sonuc 363.3 dun idrar da da cikti yinede sevinemiyorum 1. De de cok sevinmistim ama olmanamisti kalp atisini duymadan sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?