Hayırlı olsun canım inşallah tutar kaç yumurtan vardı iğne mi tablet mi kullandinMrh bayanlar...ben de dün 2. Aşılama mı oldum bekliyorum.pcoluyum
Ağrı sizi olmuyor canım anlamanın bir yolu yok sanırım 36 saat sonra aşılama yapılıyor normalde yada ilişki oneriyorlarBende gece 23.30 da ilk catlama ignesini vuruldumcatlama ignesinin ardindan herhangibir agri sizi oluyomu bende hicbir belirti yokcatlayip catlamadigini nasil anlarizki..
Ağrı sizi olmuyor canım anlamanın bir yolu yok sanırım 36 saat sonra aşılama yapılıyor normalde yada ilişki oneriyorlar
hayırlı olsun inşallah tuıtarMrh bayanlar...ben de dün 2. Aşılama mı oldum bekliyorum.pcoluyum
leyla ablacim inslalah tutarda aralik sonu ocak basi gibi anne oluruz o zaman cok hosKızlar bende dün aşılama oldum.inşallah hepimizinki tutarda bebişlerimize kavuşuruz...
Amin gülüm ♥ inşallah haticem... Bende çok istiyorum gülüm ya....biliyorsun benim aşılama dün akşam saat 18:15 gibi yapıldı.doktor çarşamba ve cuma akşamı eşinle çalış dedi.eşimde bu gece geç saat çalışalım yumurta bu sabah çatladı diyor.karar veremedim ya.ne yapsak acaba?leyla ablacim inslalah tutarda aralik sonu ocak basi gibi anne oluruz o zaman cok hos
Hayırlı olsun canım inşallah tutar kaç yumurtan vardı iğne mi tablet mi kullandin
İnşaallah herkese nasip olsunnnhayırlı olsun inşallah tuıtar
LeYLa_21, post: 46030240, member: 240386"]Kızlar bende dün aşılama oldum.inşallah hepimizinki tutarda bebişlerimize kavuşuruz...
Geç saatte karar verecem canım....LeYLa_21 carsamba calis dunki sperm gayet canli kanli yasiyordur cunku secilip kondu
Bugunu es gec bence :-/
Sözünü dinledim alpişim.çalışma bu gece olacak inşallah gülüm ♥ ♥ ♥LeYLa_21 carsamba calis dunki sperm gayet canli kanli yasiyordur cunku secilip kondu
Bugunu es gec bence :-/
Iyi yaptin canim ov. Testi yaptin mi catlamis mi yumurtan..Sözünü dinledim alpişim.çalışma bu gece olacak inşallah gülüm ♥ ♥ ♥
dün çatladı canım yaptım da siteye atamıyorum sorun var resim atmıyor canım...Iyi yaptin canim ov. Testi yaptin mi catlamis mi yumurtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?