- 7 Şubat 2016
- 214
- 184
- 23
- 34
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.321
Bende de aşırı vaaarKızlar bişi sorcam acaba bu aralar sizde de gaz oluor mu! Yoksa sadece bende mi var bilemedim..yediklerimden mi dicem pek farklı bişe tüketmiorum ama bu aralar sürekli gazım var allahtan ewdeyim diorum hani rahatlık anlamında...ama sıkılmıo da değilim bu durumdan..
Merak ettim sadece bendemi var acaba
Hııı evet görünmüyor artık neden acaba bende şimdi fark ettimKızlar hamilelik günlükleri neden gözükmüyor ??
Allah yardımcın olsun kuzummm. Zor biliyorum ama sabır.Yok daha yapmadım canım yapmak istiyorum artık zorlaniyorumda cok agirlastim bu aralar cook
Tabi sonu güzel ya tek teselli o valla bebisin nasil iyimi sen nasilsin bi sikinti yok dimi :) hersey yolundaAllah yardımcın olsun kuzummm. Zor biliyorum ama sabır.
Pazartesi kontrole gittim gecen hafta 34+6 2685 kilosu vardi bu pazartesi tekrar gittim 2690 kilosu cikti bir haftada geri sanki oylece kalmis gibi bebegin kan akisina suyuna bakildi hersey normal bebek iyi ama kilo alimi olmadi ve geri cikti kan verdim kanim cok asiri dusukmus acaba bu sebeple gelismemis olabilirmi cok uzuluyorum pazartesi tekrar gidicem insallah kilo alir almazsa napicaz hic bilmiyorum
ayni ultrason canim beslenmeme de dikkat ediyorum neden boyle oldu anlamadim vitamin ilacida kullaniyorum ama kan ilaci hic kullanmamistim baya bi moralim bozuldu iki gundur pazartesiyi bekliyorum attık insallah hayirlisi olurbeslenmene dikkat et canim ayni ultrasondami bakildi farkliysa ondan fark olabilir..protein agirlikli sut bolbol yogurt muz ye
Şükürler olsun bitanem. sen de tadını çıkar hamileliğin :) bolca uyu dinlen. Bebek gelince serseme dönüyor insan. Kendini ortadan ikiye bölüp herşeye yetişmek istiyor ahahahTabi sonu güzel ya tek teselli o valla bebisin nasil iyimi sen nasilsin bi sikinti yok dimi :) hersey yolunda
Canım hiç enfeksiyon geçirdin mi? Benim bebeğim de 1500 çıkmıştı sonraki hafta 1400 sonraki hafta da 1300 hem de aynı ultrasonda. Öyle olunca hemen doktorumu değiştirdim. Meğer geçirdiğim enfeksiyondan bebeğimin kilo alımı hep geridenmiş! Doktorumun haberi olmasına rağmen beni uyarmamış! 34. Haftaya kadar gelebildim ama bebeğimin göbek çevresi hem 2 hafta geriden geliyordu hem de kilo alımı durmuştu. 2200 ultrasonda görünüyordu 1910 doğdu. Üstlelik aylarca kan sulandırıcı içmeme rağmenPazartesi kontrole gittim gecen hafta 34+6 2685 kilosu vardi bu pazartesi tekrar gittim 2690 kilosu cikti bir haftada geri sanki oylece kalmis gibi bebegin kan akisina suyuna bakildi hersey normal bebek iyi ama kilo alimi olmadi ve geri cikti kan verdim kanim cok asiri dusukmus acaba bu sebeple gelismemis olabilirmi cok uzuluyorum pazartesi tekrar gidicem insallah kilo alir almazsa napicaz hic bilmiyorum
Canım emin misin 9 hafta geriden geldiğine bu çok ciddi bir durum olabilir ? 9 hafta geriden gelmesi imkansız benceBenimde kanim cok dusuk ne yapsam yukselmiyor ve cocugumun gelisimi ondeydi evvelden simdi geriden geliyo resmen suan 36 haftaligim ama ultrason 27 haftalik olcuyo gelisimi yuzunden bakalim yine ozele gidicem hemen. Orda baktircam herseye
Canını sıkma canım bence bi yanlışlık vardır her doktorda doktor degil başka doktora git ölçümlerini tekrar yaptır kuzum stres yapma kendineInsallah kızlar
Ay ne güzel canım ya rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşİyi geceler kızlar bugün doktordan geldim meleğim 50.6 cm olmuş boyu kilosuda 3.200 olmuş kanala girmiş bulunmakta doktor her an hazırlıklı ol dedi dua edin kızlar sağlıklı sahatli kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?