NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bende de aşırı vaaar

Hmmm..
Sevindim diyim sadece bende yok:) ben ayrıca günde en az 3 4 defa wc yede çıkıorum ishal değilim (önceden ishalken 5 6 idi) ama bu kadar çıkınca acaba bebeğim beslenemior mu diorum ya kilo alamıosa bu yusden:/ acaba bu sorun mu bu kadar büyük tuvalete çıkmak normal mi.. bugün dr.kontrolüm var ona da sorayım diorum
Bide hakket nie yok hamile günlüğü bende sen yazınca fark ettim:S

sitede bakim beya yenileme yapiliyor olabilir kizlar farkedince duzelteceklerdir..doktoruna soyle bence magnezyum veya kan ilaci yapiyor olabilir ona gore onlem alir doktorun..

Pazartesi kontrole gittim gecen hafta 34+6 2685 kilosu vardi bu pazartesi tekrar gittim 2690 kilosu cikti bir haftada geri sanki oylece kalmis gibi bebegin kan akisina suyuna bakildi hersey normal bebek iyi ama kilo alimi olmadi ve geri cikti kan verdim kanim cok asiri dusukmus acaba bu sebeple gelismemis olabilirmi cok uzuluyorum pazartesi tekrar gidicem insallah kilo alir almazsa napicaz hic bilmiyorum

beslenmene dikkat et canim ayni ultrasondami bakildi farkliysa ondan fark olabilir..protein agirlikli sut bolbol yogurt muz ye

beslenmene dikkat et canim ayni ultrasondami bakildi farkliysa ondan fark olabilir..protein agirlikli sut bolbol yogurt muz ye
ayni ultrason canim beslenmeme de dikkat ediyorum neden boyle oldu anlamadim vitamin ilacida kullaniyorum ama kan ilaci hic kullanmamistim baya bi moralim bozuldu iki gundur pazartesiyi bekliyorum attık insallah hayirlisi olur

Benimde kanim cok dusuk ne yapsam yukselmiyor ve cocugumun gelisimi ondeydi evvelden simdi geriden geliyo resmen suan 36 haftaligim ama ultrason 27 haftalik olcuyo gelisimi yuzunden bakalim yine ozele gidicem hemen. Orda baktircam herseye

Tabi sonu güzel ya tek teselli o valla bebisin nasil iyimi sen nasilsin bi sikinti yok dimi :) hersey yolunda
Şükürler olsun bitanem. sen de tadını çıkar hamileliğin :) bolca uyu dinlen. Bebek gelince serseme dönüyor insan. Kendini ortadan ikiye bölüp herşeye yetişmek istiyor ahahah

Canım hiç enfeksiyon geçirdin mi? Benim bebeğim de 1500 çıkmıştı sonraki hafta 1400 sonraki hafta da 1300 hem de aynı ultrasonda. Öyle olunca hemen doktorumu değiştirdim. Meğer geçirdiğim enfeksiyondan bebeğimin kilo alımı hep geridenmiş! Doktorumun haberi olmasına rağmen beni uyarmamış! 34. Haftaya kadar gelebildim ama bebeğimin göbek çevresi hem 2 hafta geriden geliyordu hem de kilo alımı durmuştu. 2200 ultrasonda görünüyordu 1910 doğdu. Üstlelik aylarca kan sulandırıcı içmeme rağmen erken doğduğu için küvözde kaldı o kdar. Kiloyla ilgili sorun yaşamadık.

Benimde kanim cok dusuk ne yapsam yukselmiyor ve cocugumun gelisimi ondeydi evvelden simdi geriden geliyo resmen suan 36 haftaligim ama ultrason 27 haftalik olcuyo gelisimi yuzunden bakalim yine ozele gidicem hemen. Orda baktircam herseye
Canım emin misin 9 hafta geriden geldiğine bu çok ciddi bir durum olabilir ? 9 hafta geriden gelmesi imkansız bence

Bende şaşırdım şimdi bu kadar geriden gelmesi olayına bence başka dr a git hemen nasıl bi anda böle olabilir..inşallah düzelir en kısa zmn da

İyi geceler kızlar bugün doktordan geldim meleğim 50.6 cm olmuş boyu kilosuda 3.200 olmuş kanala girmiş bulunmakta doktor her an hazırlıklı ol dedi dua edin kızlar sağlıklı sahatli kucağımıza almayı nasip etsin

Ay ne güzel canım ya rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inş darısı bize kaç haftalık oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…