NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bakalım benim kontrolüm çarşamba günü ne diyecek nişanım bile gelmedi adet sancısı geliyo yoklayıp gidiyor bu saatte lavaboya uyandım yine aynısı oldu yürüyorum evde az eşimide korkutmak istemiyorum bakalım hayırlısı kızlar

Kızlar dün çatı muayenem oldu. Bebeğin kafası baya aşapıdaymış hatta Doktorum bişeye dokundu ve bu bebeğin kafası dedi çatım da normal Doğuma müsaitmiş bakalım ne olacak hayırlısı

Kızlar dün çatı muayenem oldu. Bebeğin kafası baya aşapıdaymış hatta Doktorum bişeye dokundu ve bu bebeğin kafası dedi çatım da normal Doğuma müsaitmiş bakalım ne olacak hayırlısı
Ayy ne güzel desene sende az bi zaman sonra dogum yapip evladini koklicaksin :))) la bende istiyorum yaa

Kızlar ablam bugün doktora gitti de doktorun yanına hamile bir bayan gelmiş. Diyormuş doktor normal Doğum için çoook yürümek, ev işi yapmak, ilişkiye girmek lazım. Çok aktif olacaksın ki normal doğuracaksın. Bursadakiler bilir Sühendan Hanımı Diğerlerini bilemem de yürüyüş bana çok zor geliyooor

Sağol bitanem. Bir süre giremedim buraya kaçırdım yazışmaları. Sen de doğum yaptın mı? Küvözde mi bebeğin? Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İlişkiyi yasaklıyorlar diye biliyorum ama :)))

Sağol bitanem. Bir süre giremedim buraya kaçırdım yazışmaları. Sen de doğum yaptın mı? Küvözde mi bebeğin? Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok daha yapmadım canım yapmak istiyorum artık zorlaniyorumda cok agirlastim bu aralar cook

Şimdi başa mı dönecez
Yürüyüşü yapıoduktaa.. beraber olma falann şimdi zor yaa...çıkar giyin.. bem çok üşeniorum valla
Ama benim ne sancım ne de başka nişeyim var bebek de yukarda daha aşağıda deil..sanırım mecbur yapıcam

benim doktor benim problemli oldugu icin bastan beri yürüme diyor bana ben bu gidisimde dedim evde bile dolasamiyorum oda dediki iste yat keyif yap dinlen diyorum bidaha bulamazsin bu firsati iyice keyif yap doguma kadar bunu baska zaman bulamazsin dedi..iliskide zaten yok ben keyifteyim bikac hafta insallah..

Kızlar bişi sorcam acaba bu aralar sizde de gaz oluor mu! Yoksa sadece bende mi var bilemedim..yediklerimden mi dicem pek farklı bişe tüketmiorum ama bu aralar sürekli gazım var allahtan ewdeyim diorum hani rahatlık anlamında...ama sıkılmıo da değilim bu durumdan..
Merak ettim sadece bendemi var acaba

Oooo olmaz mı iki gündür tüfek gibi atıyorum çok gaz var inanılmaz derece

Bende hep var tutuyorum artık birileri varken :) gaz kadın oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…