- 9 Ağustos 2016
- 117
- 103
- 23
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.301
Bakalım benim kontrolüm çarşamba günü ne diyecek nişanım bile gelmedi adet sancısı geliyo yoklayıp gidiyor bu saatte lavaboya uyandım yine aynısı oldu yürüyorum evde az eşimide korkutmak istemiyorum bakalım hayırlısı kızlarCanım ben de 38+4teyim doktora gittim bugün o ağrılar düzenli sancılara dönüşmedikçe umursamıyorlar artık. Ve aslında bu ağrıların olması iyiymiş Doğuma hazırlanıyormuş vücut. Ben de bu akşam hastaneye yatırır doğururum artık ümidiyle gittim ama popomuza baka baka eve geri döndük:/ oturdum ağladım artık doğurayım diyee
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/08/gebelikte-hamilelikte-grup-b-streptokok.html?m=1Canim o ne testi acaba ben hiç bilmiyorum hatta ilk defa duydum
Ayy ne güzel desene sende az bi zaman sonra dogum yapip evladini koklicaksin :))) la bende istiyorum yaaKızlar dün çatı muayenem oldu. Bebeğin kafası baya aşapıdaymış hatta Doktorum bişeye dokundu ve bu bebeğin kafası dediçatım da normal Doğuma müsaitmiş bakalım ne olacak hayırlısı
Benimki halaa sokmuyor kafasını kanala yaa darısı başımıza vallaKızlar dün çatı muayenem oldu. Bebeğin kafası baya aşapıdaymış hatta Doktorum bişeye dokundu ve bu bebeğin kafası dediçatım da normal Doğuma müsaitmiş bakalım ne olacak hayırlısı
Benimki halaa sokmuyor kafasını kanala yaa darısı başımıza valla
Valla benimde ilk nst de hiç sancı çıkmadı ama resmen asada olduğunu hissediyorum ve baya catım genisledi gibi bakalım ya hayırlısı vallaseymasahin ama kızlar nst de hiç sancım Yok. Çabuk geleceğini sanmıyorum :)))
Sağol bitanem. Bir süre giremedim buraya kaçırdım yazışmaları. Sen de doğum yaptın mı? Küvözde mi bebeğin? Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinK Konsantreniz canım evinize gecmenize çok sevindim ohh simdi yumus yumus bebeginlesindir bende hep rüyalarımda görüyorum( gelsede bende yumuslasam onu :)) çok sevindim ama sizin adiniza dogum yapan ve az kalan nisan annelerine simdiden hayirli olsun diyorum Rabbim sagliklica kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin
Hiçç korkma kuzum. Doğunca o fark anlaşılmıyor bianda büyüyor bebekSağol canım. Haftasonu iki tane daha aldım. Bu arada benim de bebeğim küçük görünüyordu 36.haftada.doktor 34.haftalık gibi görünüyor dedi.bakalım hayırlısı :)
Aldım şükürler olsun bitanem 13 gün ayrılığın sonunda kavuştuk :) sağlıkla kucağına Alırsın inşallah bitanemayy cnm bebisini aldin alistiniz bile minnoslla bizde sabirsizlikla bekliyoruz kucamiza alcamiz zamani iyisinizdir insallah
İlişkiyi yasaklıyorlar diye biliyorum ama :)))Kızlar ablam bugün doktora gitti de doktorun yanına hamile bir bayan gelmiş. Diyormuş doktor normal Doğum için çoook yürümek, ev işi yapmak, ilişkiye girmek lazım. Çok aktif olacaksın ki normal doğuracaksın. Bursadakiler bilir Sühendan Hanımı Diğerlerini bilemem de yürüyüş bana çok zor geliyooor
Yok canım doğumu hızlandırıyormuşİlişkiyi yasaklıyorlar diye biliyorum ama :)))
Yok daha yapmadım canım yapmak istiyorum artık zorlaniyorumda cok agirlastim bu aralar cookSağol bitanem. Bir süre giremedim buraya kaçırdım yazışmaları. Sen de doğum yaptın mı? Küvözde mi bebeğin? Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oooo olmaz mı iki gündür tüfek gibi atıyorumKızlar bişi sorcam acaba bu aralar sizde de gaz oluor mu! Yoksa sadece bende mi var bilemedim..yediklerimden mi dicem pek farklı bişe tüketmiorum ama bu aralar sürekli gazım var allahtan ewdeyim diorum hani rahatlık anlamında...ama sıkılmıo da değilim bu durumdan..
Merak ettim sadece bendemi var acaba
Bende hep var tutuyorum artık birileri varken :) gaz kadın oldumKızlar bişi sorcam acaba bu aralar sizde de gaz oluor mu! Yoksa sadece bende mi var bilemedim..yediklerimden mi dicem pek farklı bişe tüketmiorum ama bu aralar sürekli gazım var allahtan ewdeyim diorum hani rahatlık anlamında...ama sıkılmıo da değilim bu durumdan..
Merak ettim sadece bendemi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?