- 9 Ağustos 2016
- 117
- 103
- 23
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.341
Son zamanlar hiç geçmiyor dimi38 hafta 3 günlük canım artık gelsin ya
Saat 12 yi geçtiğine göre 38 hafta 4 günlük olmuş bugün kuzum senin kaç haftalık canımAy ne güzel canım ya rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşdarısı bize kaç haftalık oldun?
Aynen öyle vallha ilk zamanlar daha çabuk geçti galiba ama benden daha nişan bile gelmedi heralde 39 haftayı bulur diyorumSon zamanlar hiç geçmiyor dimi
Benimde 36+4 canımSaat 12 yi geçtiğine göre 38 hafta 4 günlük olmuş bugün kuzum senin kaç haftalık canım
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda yeter kızlarBenimde 36+4 canımnasıl da geçmek bilmiyor zaman çok sıkılıyorum
Ya sorması normal hani kaç hastası var insanlık hali unutmaları çok normal de Doktorun sana geri olduğunu söyleyip başka bişey yapmıyor mu ? Bir yere yönlendirmiyor mu ne bileyim o biraz mantıksız geldi banaSağolun kızlar hepiniz... valla devlet hastanesindeki ultrasonlar dogru olcmuyo kadin bana soruyo diger randevunde kacti bebegin grami diye banami soruyon dedim sinirlendim esimde cok sinirlendi nisan 5 gibi ozele gidicem ogrencem bakalim kizlar valla stres yapmamaya calisiyorum. Bu aralar bir sinir var ama ustumde geceleri zaten 0 uyku uyku uyuyamiyorum resmen artik yuruyemiyorum cok bebegin kafasini bacak aramda hissediyrm bakalim rabbim saglik versin ikimizde :))
Devlette zaten seni özel takip etmediği için bence kilosunu sorması normal çünkü dediği gibi akşama kadar kaç bin kişi geliyo aklında tutamaz mutlaka ve devlette bildigim kadar doktorlar sürekli değişiyor sabit bi doktor yok sanırım bence sen Nisa'nın 5 ni bile beklemeden şimdi gitmelisin ki bi durum varsa öğrenki ona göre önlem alsınlar 5 Nisa'nı bekleme bence bebeğimYa sorması normal hani kaç hastası var insanlık hali unutmaları çok normal de Doktorun sana geri olduğunu söyleyip başka bişey yapmıyor mu ? Bir yere yönlendirmiyor mu ne bileyim o biraz mantıksız geldi bana
O doktor anormal ozaman yani sen özele git canım en iyisi aklında soru kalıcağına özelde sorarsın hemHayir ya bebekte gerilik var demiyor. Ultrason olcumu dogru yapmiyo 34 haftalik gittim 27 hafta 1 gunluk yaziyo ultrasonda oda bana soruyo diger geldiginde kacti diye bi soru soruyorul cevap alamiyorum dosyam onunde aciyor bakiyor kaydediyor ama beni soru isaretleri ile yolluyo bebek donmusmu diyorum goremem ben onu diyo :)) ozelde boyle bi sorun hic yasamadim adam takir takir diyo sukar gram sukadar boy suyu yeterli saglikli normal kilolu dogum su civarda olcak bunda sadece test yapiyo hakkini yemiyim kanima fela bakiyo surekli vitamin felan veriyor duzene sokmak icin ama kan cok dusuk bende endiseleniyorum acaba ultroson o yuzden mi bukdar geri olcuyo diye ama bebegi goruyo iyi diyo
Bencede direk git ben olsam bende beklemezdimGaliba beklemicem 5 nisan ı basıp gidicem esim 5 nisan gibi izin aliyor is yerinden ama ben sabredemicem tekde olsa gidicem aklimda soru isaretleri var sormam gereken sorular var
Canım ben yeni araniza katıldım benimde Nisan'da doğumum yani 2. Haftasında inşallah gelicek artık gelsin dayanamıyorumilk çocuğum ve nisan ayında anne olucam ben gibi kaç kişi var :) paylaşalım
Amin tatlım hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlae bu arada Rabbim tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin :))
Hayirli olsun canim :)) saglikla al bebisini eline insallah :))Canım ben yeni araniza katıldım benimde Nisan'da doğumum yani 2. Haftasında inşallah gelicek artık gelsin dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?