NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Valla canım cikolata ve draje seker yaptircam isim yazili kutuya onlarin omru 1 sene kadar gidiyor diye biliyorum... lohusa serbeti ve cikolata daha suslu :))) lokum felanda 40 mevlutune yaptircam... istersen sende oyle yap :)) kurabiye felan guzel fikir ama bence yeterli gibi geldi bana sen bilirsin yinede :))

yaa benim annemlar teyzemler dayimlar esimin anneleri amcalari herkes izmirde ve gelirler kesin herkes hastaneye gormeye..ondan bende susluyumdur azicik guzel olsun istiyorum kurabiyeyi zaten esimin arkadasinin esi yapiyor profesyonel ona yaptircam..cikolatada burda ayni fiyata cikiyor isimli falan yapiyorlar..ondan yaptirayim dedim..odayida kendimiz susluycez bir gece kaliniyor bildigim kadariyla hastanede hem eve gelenede veririm sonucta artarsa orda diye dusundum mevlutte bende lokum veririm serbet bide ozamanda gene kurabiye yapcak arkadasimiza tesbis yaptircam suslu paketli boyle dusunuyorum kendim biraz gezebilsem herseyi kendim bile hazirlarimda toptan satilan yerlerden cikamiyorum artik hic evden yuruyemiyorum..

Kızlar biz doğumu atlattık çok şükür rabbime. Bebeğim 36 haftalık doğdu. Darısı hepinizin başına.

Canım hayırlı uğurlu olsun nasıl iyi misiniź ikinizde.. Allah kolaylık versin nisan anneleri çoğalıyor.. yakında nisan annesi kalmicak mart bitmeden:))

Canim instagramda facede cok guzel sayfalar bak bi gorsen neler yapiyolar heryere yolluyolar kendin gidemiyosan oralara bak istersen

Doğum için bi şey soyluo mu canım sezeryan olur gibi
36. Haftaya kadar bebegim tersti,sezeryen planlıyorduk ama çok şükür döndü. Çarşamba günü tekrar ekografi yaptırıcam nekadar büyüdüğünü söyleyecek. İnşallah iyi olur herşey .Bu arada streptococ B testi pozitiv çıktı o yandan da biraz endişeliyim

İyi akşamlar kızlar 38+2 günlük oldum bugün karnımda sertleşme oldu ve hafif sancılar sizede oluyor mu ?
Canım ben 35+6 yım ama bende sürekli oluyor hele bugun sanki asagiya iyice dusmus ve agirlik yapiyo gibi surekli onde ve sert sancimdq var artik hareketlerini vajinada cok hisssediyorum

Canım ben 35+6 yım ama bende sürekli oluyor hele bugun sanki asagiya iyice dusmus ve agirlik yapiyo gibi surekli onde ve sert sancimdq var artik hareketlerini vajinada cok hisssediyorum
Vallaha bilmiyorum bugün biraz korktum açıkçası belden hafif agrı hafif karından olunca keşke doğursam artık

Vallaha bilmiyorum bugün biraz korktum açıkçası belden hafif agrı hafif karından olunca keşke doğursam artık
Canım ben de 38+4teyim doktora gittim bugün o ağrılar düzenli sancılara dönüşmedikçe umursamıyorlar artık. Ve aslında bu ağrıların olması iyiymiş Doğuma hazırlanıyormuş vücut. Ben de bu akşam hastaneye yatırır doğururum artık ümidiyle gittim ama popomuza baka baka eve geri döndük:/ oturdum ağladım artık doğurayım diyee

Arkadaşlar doğumun kolay olması için 41 Yasin-i Şerif okumakta fayda varmış kim okuduysa doğumu kolay geçmiş bilginiz olsun inşallah bizim de kolay geçer

Canim o ne testi acaba ben hiç bilmiyorum hatta ilk defa duydum

İyi akşamlar kızlar 38+2 günlük oldum bugün karnımda sertleşme oldu ve hafif sancılar sizede oluyor mu ?
Benimde 38+2 artık hareketleri daha sert hissediyorum ve aşağıya baya baskı yapıyor bel ağrısı henüz yok da hafif kasıklarda oluyor daha çok hareket ederken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…